Vraag:
Suggesties voor goedkope embedded linux hardware met scherm
user1816847
2015-12-15 08:56:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar embedded Linux-hardware die USB ondersteunt en bij voorkeur serieel, maar dat kan met USB. Het moet ook een scherm hebben met knoppen aan de zijkant of een aanraakscherm. Een tablet met Linux (niet voor Android) is acceptabel, zolang een USB-hub kan worden aangesloten en deze kan fungeren als een USB-host en tegelijkertijd kan worden opgeladen. Ik moet applicaties draaien die zijn geschreven als standaard linux-apps.

Op dit moment ben ik aan het prototypen, maar ik verwacht 10-100 / jaar nodig te hebben, dus een eenmalig overschot apparaat zal niet werken.

Het voor de hand liggende antwoord is een Raspberry Pi en het pas uitgebrachte scherm, maar ik vraag me af of mensen andere opties kennen die goedkoper of kleiner zijn (het 7-inch scherm is oké, maar groter dan ik nodig heb).

Een antwoord:
#1
+4
P.Péter
2015-12-15 21:12:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PocketChip ( http://getchip.com/pages/pocketchip) voldoet misschien aan je behoeften, maar is misschien overdreven. Het heeft een heel klein QWERTY-toetsenbord, een 4,3 "-scherm en een batterij, voor $ 50. Het is niet duidelijk of de USB-uitgang zichtbaar is of niet, alleen de GPIO wordt genoemd ...

De andere gotcha is dat het nog niet is uitgebracht , en dat er nog geen specifieke lanceringsdatum voor is (het bord zelf zal in mei 2016 worden verzonden).

Opgemerkt moet worden dat dit product nog niet is uitgebracht. C.H.I.P. wordt naar verwachting ergens in juni 2016 verzonden, terwijl het toetsenbord / scherm niet aangeeft wanneer de verwachte verzenddatum zal zijn.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...