Vraag:
Op zoek naar een specifiek merk router / access point
SPRBRN
2016-02-21 18:59:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Enkele weken of maanden geleden las ik een discussie, waarschijnlijk op Hacker News, en daarin raadde iemand een router aan die al zijn routerproblemen oploste. De ontvangst was uitstekend en er was een optie om de gasttoegang zonder veel moeite op een apart netwerk te configureren, veilig van de rest.

Ik herinner me de naam van het merk niet. Ik geloof dat er U en Q in stonden, maar ik weet het niet zeker. De router zelf was rond en wit, net als de Engenius, maar zoals ik me hem herinner zonder de leds. De prijs was ongeveer 80 euro voor het basismodel en er waren pro-versies voor ongeveer 240 euro.

Engenius router

Heb je enig idee naar welke router ik verwijs? Het zou zelfs Engenius kunnen zijn, maar ik vind niets over de instelling van het gastnetwerk in de recensies.

Deze vraag moet worden gewijzigd. U kunt ons in plaats daarvan vragen welke router een goede koop is.
@PeterZhu Ik ben het daar niet mee eens. Het betreffende product is zeer specifiek en zo goed mogelijk gedefinieerd.
@PeterZhu - Ik heb de titel bijgewerkt. Ik wil deze specifieke merknaam weten.
Dus moeten we een [indentify-this-hardware] -tag hebben? KIDDING! (voor iedereen die bekend is met de problemen van identificeren)
Een antwoord:
#1
+5
Andy
2016-02-22 08:06:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Op basis van je foto en beschrijving met "U" en "Q" klinkt het alsof je denkt aan een product van Ubiquiti Networks. Er was afgelopen oktober een zeer gedetailleerd artikel over hen op Ars Technica.

Het enige probleem is dat ze geen router hebben die lijkt op uw afbeelding. Er zijn echter toegangspunten.

Een van de punten die Ars heeft beoordeeld, was de UniFi AP AC Pro. Je kunt dit rechtstreeks bij Ubiquiti krijgen (als het niet uitverkocht is) voor $ 150.

Unifi AP AC Pro - Source: Ars Technica http://arstechnica.com/gadgets/2015/10/review-ubiquiti-unifi-made-me-realize-how-terrible-consumer-wi-fi-gear-is/

Spot op! Hartelijk bedankt! Rond, wit, geen leds, en je hebt gelijk dat het geen router is maar een access point.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...