Vraag:
USB-headset met goede koptelefoonkwaliteit en comfort?
enderland
2015-09-17 04:19:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik een headset voor mijn werk meerdere uren per dag. Ik luister ook veel naar muziek op het werk.

Ik luister momenteel naar de Sennheiser HD 380-hoofdtelefoon. De kwaliteit van mijn headset is relatief laag.

Wat ik zou willen is een headset van goede kwaliteit met een vergelijkbare geluidskwaliteit en comfort.

Mijn criteria:

 • Geluidskwaliteit vergelijkbaar met mijn huidige Sennheiser-koptelefoon
 • Bij voorkeur volledig over het oor (voor vermindering van omgevingsgeluid)
 • USB-aansluiting (acceptabel om ook 3,5 mm audio-ingang te hebben)
Naar welke prijs kijk je?
@NickWinans Ik heb geen prijsklasse opgegeven omdat ik mijn prijsklasse niet ken. Mijn sennheiser was $ 150, dus zeker minder dan hen, maar ik heb geen heel specifiek bereik.
Vier antwoorden:
#1
+8
Adam
2015-09-17 06:07:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb onlangs de Logitech G930 -headset ($ 100) gekocht voor gaming en muziek en ik kan eerlijk zeggen dat dit de beste headset is die ik ooit heb gebruikt.

 • Circumaural en past in de vorm van het oor (het is niet rond zoals de meeste headsets - iets dat na een uur of twee dragen veel ongemak veroorzaakt)
 • Dolby 7.1-surroundgeluid dat bijna net zo goed klinkt als zitten in een kamer omringd door een 7.1-opstelling
 • USB-verbinding 1
 • Programmeerbare toetsen en volume rechtstreeks op de headset die kan worden ingesteld om alles te doen wat je ooit zou kunnen doen wil (om verder met Windows te communiceren dan is toegestaan, zie dit SU-bericht)
 • Uiterst comfortabele oorkussens en hoofdband - de hoofdband is van semi-geheugenschuim en de oorkussens zijn gewoon schuim
 • Microfoon die op en neer kan worden geklapt - wordt automatisch gedempt wanneer deze wordt ingeklapt (een van de beste eigenschappen IMO)
 • Met de bijbehorende Logitech-software kunt u individuele EQ-frequenties en kanaalvolumes aanpassen , en terugspreekvolume
 • En natuurlijk een uitstekend geluidsbereik: 20Hz-20KHz en 30 ohm

1 De G930 heeft een basis die via USB op de pc kan worden aangesloten en om de headset op te laden, een micro USB komt uit de basis (een behoorlijke lengte). Om de headset te laten werken, kan een draadloze USB-ontvanger op de bovenkant van het basisstation of rechtstreeks op de computer worden aangesloten. Het is een vreemde opzet, maar het werkt. Bekijk de afbeeldingen voor meer details.

De goede eigenschappen van deze headset wegen ruimschoots op tegen de verbinding. Je merkt het niet nadat je het hebt ingesteld.

Gewoon nieuwsgierig, heb je de [G430] (http://gaming.logitech.com/en-us/product/g430-7-1-surround-sound-gaming-headset) gebruikt? Ik ben buitengewoon tevreden met de mijne en vroeg me gewoon af wat het verschil was tussen de twee. De 430 heeft niet de toetsen op de headset, maar al het andere dat je opsomt, klinkt hetzelfde als de 430.
@Andy Het volume en de mute-functie van de G930 zijn op de headset in plaats van inline, de oorkussens zijn bedekt met pleather in plaats van een mesh (beide zijn even geweldig), het is draadloos en de microfoon wordt gedempt wanneer deze is opgevouwen (ik ben er vrij zeker van dat dit is alleen de G930, corrigeer me als ik het mis heb). Dus niet veel verschillen. Vooral alleen voor mensen die de voorkeur geven aan draadloos.
De 430 dempt niet automatisch als de microfoon is ingeklapt. Dat is een functie waarvan ik nooit wist dat ik die wilde, tot nu toe.
@Andy Het is best gaaf. Ik gebruik het de hele tijd samen met de mute-knop. Met alle knoppen en het volume daar is een grote verbetering ten opzichte van het moeten rond vissen op de bedieningselementen op de draad.
Ik heb deze ook. De opvouwbare mute in combinatie met de programmeerbare toetsen die heel gemakkelijk te veranderen zijn, is een enorm gemak, ik had _niet_ verwacht dat de geluidskwaliteit zo goed zou zijn. Ik hou van klassieke muziek, en deze brengen _close_ op dezelfde diepte als mijn veel duurdere [door een merk geredigeerde] paar met een voorversterker. Ze zijn een leuke set om te hebben voor dagelijks gebruik als je _niet_ probeert dat precieze moment te horen waarop de plectrum een ​​klein beetje piept tegen de gitaarsnaren. Ook is het bereik eigenlijk beter dan geadverteerd.
Ik zou ook de [G35] (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104281&ignorebbr=1&cm_re=g35-_-26-104-281-_-Product) (de bekabelde versie van deze). Het heeft een 3 meter lange duurzame kabel. Het enige nadeel is dat het dunne omhulsel van de oorstukjes loslaat. Het is wel 3-4 jaar oud.
#2
+7
Andy
2015-09-17 09:09:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ga het kleine broertje van Adams antwoord aanbevelen: de Logitech G430.

Logitech G430

Normale prijs is ongeveer $ 75.

 • Het past over het hele oor (en is niet rond). Ik kan het urenlang zonder ongemak dragen.
 • 7.1 surround-geluid. Het werkt erg goed in zowel games als films.
 • Ruisonderdrukkende microfoon. Teamgenoten in games zeiden dat de helderheid erg goed is (en waardeerden ze toen ik deze headset begon te gebruiken in vergelijking met mijn goedkope vorige).
 • De oorschelpen kunnen plat worden opgevouwen, zodat je hem plat op een bureau.
 • USB-aansluiting met knoppen op de kabel voor volumeregeling en mogelijkheid om de microfoon te dempen. Het is een bedrade headset, maar de kabel is 2 meter lang. Deze lengte was prima voor mij. De headset heeft eigenlijk 3,5 mm-aansluitingen die in de USB-dongle kunnen worden gestoken, als je die route wilt volgen. 3.5mm to USB dongle

Eindelijk kreeg ik mijn set op QuakeCon 2014 en heb mooie oranje vulling versus het blauw dat je in de detailhandel krijgt.

QuakeCon 2014 G430

#3
+5
Juan Carlos Coto
2015-09-18 08:44:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt overwegen om gewoon een microfoon aan uw installatie toe te voegen (d.w.z. 'converteer' uw hoofdtelefoon naar een headset), zoals deze reversmicrofoon van Zalman. Dat is wat ik heb gekocht om met mijn Sennheiser HD558's met veel succes te gebruiken, en het kost ongeveer $ 9.

External Zalman lapel microphone

Je kunt ook een USB-geluidssysteem, zoals dit externe Creative X-Fi-voorversterker- en geluidssysteem, dat je voor ongeveer $ 90 kunt krijgen. Ik ben geen audiofiel (hoewel ik van goed geluid houd), en ik denk niet dat dat audiofiele kwaliteit is - maar als je van goed geluid houdt zonder een audiofiel te zijn, is dat waarschijnlijk een goede setup. Het voordeel is dat je je huidige koptelefoon niet hoeft te veranderen en dat je naar mijn bescheiden mening een beter geluid krijgt dan andere systemen.

Creative X-Fi sound console


Veel succes met je zoektocht en veel plezier!

Ik heb ook een externe versterker die ik al met mijn koptelefoon gebruik, dit lijkt een interessant idee om gewoon een simpele microfoon te krijgen! Ik heb er nooit aan gedacht om het op deze manier te doen.
Ja. Ik was een tijdje aan het rondkijken om een ​​headset van goede kwaliteit te krijgen ter vervanging van een oude Creative-set die ik had, en vond een aantal forums (vergeet of het Head-Fi was) waar ze het noemden. Toen kreeg ik een goede koptelefoon en voila! geweldige ‘headset’. Je hebt misschien een splitter nodig als je audio-aansluiting een van die in / uit-microfoon + koptelefoon is (zoals ik op mijn laptop heb), ter info. Ze zijn vrij gemakkelijk online te vinden.
#4
+5
kasperd
2015-09-18 14:54:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een Logitech G930-headset, waar ik best tevreden mee ben.

Aan de positieve kant:

 • Luidsprekers van goede kwaliteit
 • Goed hoogwaardige microfoon
 • Goed draadloos bereik
 • Microfoon-dempknop op de headset
 • Microfoon wordt automatisch gedempt wanneer deze is ingeklapt
 • Heeft een praktische basis met een lange draad om op te laden met een connector van betere kwaliteit dan de meeste andere micro-USB-laders.

Aan de negatieve kant:

 • Als de microfoon iets aanraakt, ruis wordt teruggevoerd door de luidsprekers. (Zelfs als de microfoon is gedempt.)
 • Als u zich tijdelijk buiten het draadloze bereik begeeft terwijl de microfoon is gedempt, wordt het gedempt niet meer gedempt wanneer u weer binnen het bereik komt.
 • U hoort een vervelend geluid als je net aan de rand van het draadloze bereik blijft.
 • De microfoon van mijn eerste G930 ging na ongeveer een jaar kapot. (Maar ik was blij genoeg met mijn ervaring dat ik de terugbetaling die ik onder de garantie kreeg, heb gebruikt om een ​​nieuwe G930 te kopen).

De luidsprekers bedekken de oren en houden de meeste omgevingsgeluid waar u om vraagt. Het buitenhouden van omgevingsgeluid kan een plus of een min zijn, afhankelijk van de omstandigheden, u wilt bijvoorbeeld een telefoon of een deurbel kunnen horen.

http://hardwarerecs.stackexchange.com/a/292/6 ?
@enderland Dat noemt wel dezelfde headset, maar het vermeldt niet alle voor- en nadelen die ik relevant acht om te noemen over deze headset.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...