Vraag:
USB-schakelaar voor één apparaat dat is aangesloten op twee systemen
Memor-X
2015-11-03 07:10:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een USB-schakelaar waarmee je één apparaat, zoals een toetsenbord, kunt aansluiten op 2 systemen zoals een pc en laptop en met een knop of iets dergelijks kun je schakelen tussen het systeem waarop de USB is aangesloten.

Ik ben er naar op zoek, want op het werk wil ik, wanneer mijn pauze binnenkomt, misschien overschakelen naar wat werk op mijn laptop en ik kan veel tijd besparen door het op mijn bureau te plaatsen zoals een ander scherm en dan gewoon schakel het toetsenbord en de muis erop en terug tijdens mijn pauze (voor het geval er tijdens mijn pauze iets catastrofaals gebeurt en ik werk moet doen - werk tijdens mijn pauze) en draai mijn stoel om dan dat ik hem moet oppakken, verplaats het toetsenbord en muis weg en zorg ervoor dat de stroomkabel nog steeds achter het bureau loopt, zodat niemand struikelt, en doe dat dan in omgekeerde volgorde.

Heeft u eisen, zoals USB 3.0, of een budget?
@RubyJunk geen budget behalve "redelijk" in de zin dat ik er geen $ 2k voor zou betalen (tenzij het is gemaakt van puur goud of wordt geleverd met een pasgeboren AI). Wat betreft USB-vereisten kan ik nooit echt zeggen wat de versie van USB-dingen zoals toetsenborden en muizen zijn. alleen harde schijven en ik kan meestal USB 2 en 3 harde schijven thuis in dezelfde USB-poort steken
Alle USB is achterwaarts compatibel, dwz USB 3.1 werkt met USB 3.0 dat werkt met USB 2.0 dat werkt met USB 1.0, enz. Het enige USB-type dat niet achterwaarts compatibel is, is ** USB 3.1 Type C **, maar ik betwijfel of u dat wel bent gebruik dat, dus geen zorgen. Type C is niet zo gebruikelijk en erg nieuw op dit moment.
Twee antwoorden:
#1
+8
Rubydesic
2015-11-03 07:35:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb dit nog nooit gebruikt en ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Dit kwam echter naar voren als een van de eerste resultaten via een snelle zoekopdracht op Google, dus hier is het:

De IOGEAR GUS402, een USB 2.0 schakelaar voor het aansluiten van maximaal 4 usb-apparaten op 2 verschillende computers.

  • MSRP: $ 50
  • Beschikbaar op Amazon voor $ 28

De IOGEAR GUS404, een USB 2.0 -schakelaar voor het aansluiten van maximaal 4 usb-apparaten voor maximaal 4 verschillende computers.

  • MSRP: $ 60
  • Beschikbaar op Amazon voor $ 40

IOGEAR is een van die merken die in alle "kleine gadget" -markten terechtkomt. Naar mijn mening is het over het algemeen een betrouwbaar merk. Ik twijfel er niet aan dat met name deze overstap het geld waard zou zijn.
#2
+2
Rubydesic
2015-11-03 17:34:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En meer zoeken op Google heeft dit opgeleverd

De SIIG JU-SW0012-S1, een USB 3.0 -schakelaar waarmee 2 computers die moeten worden aangesloten op 1 USB-apparaat.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...