Vraag:
Passief gekoelde grafische kaart voor dubbele 4K-schermen
kcrk
2016-05-12 19:37:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aanbevelingen bekijken voor een grafische kaart die aan de volgende specificaties voldoet, in volgorde van belangrijkheid:

  • Geschikt voor dubbele 4K (60hz)
  • Passief gekoeld
  • Goedkoop (alleen zakelijke afbeeldingen vereist)
  • Twee displayport- / mini-displayport-connectoren
  • AMD-chipset
Wat is uw prijsklasse?
Vier antwoorden:
#1
+3
user3725
2016-06-23 01:10:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AMD Fury X

Het heeft de poorten, zijn soort passief gekoeld .. wordt geleverd met een ingebouwde AIO-koeler. Goedkoop is een relatief begrip. De fury x is ongeveer 600 $, maar ik weet zeker dat er goedkopere modellen zijn.

Dus ik ben een nvidia-man, en ik heb geen manier om het te testen, maar ik weet zeker dat mijn 970gtx 2x 4k kantoorsessies kan pushen. En die gpu is slechts 300 $. Momenteel duwt hij 3 1080p-schermen zonder zelfs maar te zweten tijdens het gamen. Als je het leuk vindt om je krachten te bundelen met het groene team, zijn er hier volop mogelijkheden.

Gebouwd in AIO! = Passief. Passief heeft geen ventilatoren of pompen, AIO heeft een pomp en ventilator (en).
Dit verdient geen drie punten, jongens. Allereerst is het een extreme overkill. Ten tweede voegt de AIO-koeler feitelijk meer faalpunten toe, wat vermoedelijk in de eerste plaats het doel is om een ​​ventilatorloze oplossing voor een zakelijke omgeving te wensen. Het is niet goedkoop en er zijn betere opties beschikbaar.
#2
+3
comicurus
2016-07-08 11:48:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het probleem is dat twee beeldschermen in 4K alleen worden ondersteund (voor zover ik weet en op dit moment) door gamekaarten ... Dus in dit geval kun je goedkope, passieve etc. vergeten X)

Heeft u echter overwogen om 2 GPU's te gebruiken? De Radeon R7 250 passief (~ 70 €) kan worden weergegeven in 4K. In dit geval is 2 GPU niet zo duur en ondersteunt hij 2 beeldschermen.

Als hij een mobo met DP en een IGP op het bord of CPU krijgt, heeft hij maar één extra GPU met één extra DP nodig!
Ja inderdaad ! Ik heb daar niet aan gedacht :) trouwens als DP echt is wat je nodig hebt, adapters HDMI / DVI / VGA -> DP bestaat
Bedankt, ik heb de R7 250 passief. Het doet de dubbele 4K met enkele X-weergaveserver tweaks op ubuntu 18.04LTS om de HDMI-poort te overtuigen om ook 4K uit te voeren.
#3
+1
Adam Wykes
2016-07-08 18:58:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Sapphire R7 250 Ultimate voldoet aan de meeste vereisten:

  • Geschikt voor Dual 4k / 60fps
  • Passief gekoeld
  • Eén DP (kan worden opgesplitst in twee of meer DP-schermen met een MST-hub zoals deze.
  • AMD-chipset
Dank je, dat is degene die ik heb!
#4
  0
timuzhti
2016-07-08 01:07:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zal een kaart aanbevelen die is gebaseerd op de nieuw uitgebrachte Polaris-architectuur. De RX 470 lijkt goed aan uw behoeften te voldoen, aangezien u niet van plan bent te gamen.

De referentieversie heeft 3 DP- en 1 HDMI-uitgang. Omdat het een gamekaart is, is het helaas onwaarschijnlijk dat deze passief wordt gekoeld, maar de meeste koelerontwerpen van derden zijn semi-passief, waardoor de ventilatoren bij lage belasting worden uitgeschakeld, wat bijna net zo goed is. Ze zijn nog steeds erg stil, mogelijk veel stiller dan je case-fans.

Aangezien het TDP slechts 100 W is, kunt u ook een hoogwaardige passieve koeler krijgen, zoals de Accelero S3 voor een extra bedrag van USD 55, op voorwaarde dat u bereid bent om te installeren het zelf.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...