Vraag:
Wat zijn enkele leuke apparaten voor het volgen van fitnessevenementen / activiteiten?
Dawny33
2015-09-22 10:20:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zijn er leuke en betaalbare, draagbare fitness-tracking-apparaten die de verbruikte en verbrande calorieën kunnen bijhouden en die ook kunnen helpen bij het beheren van de tijd die wordt besteed aan verschillende activiteiten zoals slapen, eten, enz.?


Bewerkt na Mark 's opmerking hieronder:

Kosten: zou mooi zijn als het binnen $ 250 ligt

Gewicht: aangezien het een wearable is, hoe lichter, hoe beter.

Levensduur van de batterij: Een fatsoenlijke levensduur van de batterij is oké, aangezien ik hem zou dragen meestal bij mij thuis, dus ik kan het opladen wanneer het uitvalt.

Softwarecompatibiliteit: als het wordt geleverd met een app die mijn voortgang kan laten zien, enz. op mijn Android-telefoon, er gaat niets boven.

Omdat ik het tijdens het sporten zou gebruiken, zou iets dat duurzaam is, fijn zijn.

Twee antwoorden:
#1
+3
Greenonline
2015-09-22 20:28:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoewel de meeste mensen die ik ken de alomtegenwoordige Fitbit hebben, heb ik goede dingen gehoord over de Microsoft Band . Het is de bedoeling dat het nog een paar functies heeft, hoewel het helaas het Leaderboard-community-aspect mist. Het is echter compatibel met Android, net als de Fitbit.

Als geld geen rol speelt, waarom kiest u dan niet voor een Apple Watch, waarvan de functies overtreffend lijken? Hoewel ik persoonlijk zou wachten op de Apple Watch 2, omdat de eerste versie van alles over het algemeen bugs bevat die in de volgende versie zullen worden gladgestreken. Dat gezegd hebbende, zal het echter niet compatibel zijn met uw Android-telefoon. Als geld echt geen rol speelt, kun je ook altijd een Apple-telefoon krijgen.

Misschien wil je eens kijken naar Beste fitnesstrackers 2015, van TomsGuide. Ze hebben acht "topkeuzes" bedacht:

  • Fitbit Charge HR;
  • Jawbone Up Move;
  • Garmin Vivoactive;
  • Withings Activité Pop;
  • Garmin Forerunner 225;
  • Garmin Forerunner 15;
  • Microsoft-band, en tot slot;
  • Moov .
Dit antwoord lijkt veel producten naar OP te gooien. Kun je het een beetje verfijnen en de producten vergelijken? Ik verwacht ook niet dat OP zijn Android-telefoon zal dumpen om calorieën bij te houden.
Ik geloof dat de reactie van Greenonline over het onderwerp gaat, aangezien OP niet specifiek om een ​​shortlist heeft gevraagd. Het voegt ook waarden toe aan andere mensen die soortgelijke vragen hebben. Het weerhield me er bijvoorbeeld van om nog een vraag te stellen omdat deze alomvattend was.
@Cfinley - De opmerking over de extra aanschaf van een iPhone was een beetje ironisch, aangezien het OP zei dat er _geen probleem_ was met betrekking tot. kosten. :-)
@SS Ik heb nooit gezegd dat het moet worden verwijderd. Ik stelde Greenonline alleen voor om zijn bericht een beetje te verduidelijken. Ik heb _persoonlijk_ liever een of twee producten per antwoord op _mijn_ vragen, omdat ik een snel overzicht van het product kan krijgen. Hierin staan ​​een handvol producten die het OP vertellen om naar deze apparaten te kijken zonder echt te zeggen waarom ze ernaar zouden moeten kijken.
@Greenonline Ok. Ik ben hier de OP, en ik denk niet dat ** geen probleem met de kosten ** betekende dat ik een iPhone kan kopen alleen om het apparaat te gebruiken. Het is gewoon een term die wordt gebruikt om een ​​aanzienlijk breed prijsbereik aan te duiden.
@Cfinley ja, ik begrijp wat je zei. Ik suggereerde alleen dat de grotere lijst nuttig is / zou kunnen zijn voor de bredere gemeenschap. Ik ben het ermee eens dat een paar punten van voor- en nadelen van elk of enkele van de opties zeker waarde zouden toevoegen.
@Dawny33 - Ik begrijp volledig dat, en zoals ik al zei, die opmerking een weggegooide luchthartige poging tot humor was (die duidelijk mislukte). WRT verduidelijking van mijn antwoord, dat kan ik zeker doen, aangezien de kale lijst weliswaar enigszins inhoudelijk ontbreekt - maar in het verleden, toen ik het rundvlees van de link heb verstrekt (in geval van linkdood), ben ik beschuldigd van het plagiariseren van de inhoud van de link, en kreeg in plaats daarvan de opdracht om een ​​korte samenvatting / samenvatting te geven van de inhoud van de link (recensie). Dat is wat ik probeerde te bereiken met mijn antwoord, hoewel ik misschien overboord ging aan de beknoptheid.
#2
  0
K. Sam
2018-02-11 18:45:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als u het niet erg vindt om bijna $ 250 voor een fitnesshorloge te betalen, moet u de Garmin Vívoactive 3 eens bekijken. Dit is het beste wat ik ooit zou kunnen voorstellen binnen uw budget en het heeft ook alle functies die u maar wilt. zei je hierboven. MAAR als je een tweede keuze moet maken, moet je de Fitbit Ionic overwegen.

Het is als een regelrecht gevecht tussen Pepsi versus Cola, DC versus Marvel, PS4 versus Xbox One, Android versus iOS. Dus de rivaal voor Garmin is Fitbit. U kunt de vergelijking bekijken of de recensie lezen voordat u een definitieve keuze maakt.

Wat aanvullende informatie .

Gewicht :

Fitbit Ionic = 50 gram (of om precies te zijn = 49.8952 gram)

Garmin Vivoactive 3 = 43 gram

Dus de winnaar hier is Fitbit Ionic

Levensduur van de batterij :

Fitbit = 4 dagenGarmin = 7 dagen

Dus de winnaar hier is Garmin Vívoactive 3

Softwarecompatibiliteit en functies :

Garmin - Als je echt van fitnessfreak houdt of misschien zoiets als duursporters en gedetailleerde prestatiejunkies. Dit is het beste om veel activiteiten te gebruiken, zoals fietsen, golfen, skiën, sport volgen, enz.

Fitbit - Het verdient de voorkeur voor mensen die een minder gecompliceerde gebruikersinterface wensen, die graag dagelijks actief zijn toezicht houden en sociale functies krijgen.

Conclusie :

Wat u hierboven zei "houd de verbruikte en verbrande calorieën bij en help ook bij het beheren van de tijd die wordt toegewezen aan verschillende activiteiten, zoals slaap , eten, enz .. "

Het kan allemaal worden gedaan via beide fitnesstracker, maar op het gebied van meer toegevoegde functies of meer details volgen, is Garmin hier de winnaar. Maar als je daar niet echt van houdt, is Fitbit Ionic de beste, met een geweldige weergavekwaliteit (dat is het ding dat de batterijduur voor de Ionic minder maakt dan Vivoactive) en een minder gecompliceerde gebruikersinterface, het zou geweldig voor je kunnen zijn, wat het grootste deel van de tijd thuis.

Eindelijk, denk ik, de Fitbit Ionic is meer geschikt voor jou. Voor meer gedetailleerde specificaties, denk ik dat je hun officiële website moet bezoeken, het kan een heel lang antwoord zijn als ik alle detailsaspecten en functies moet uitwerken.

Welkom bij Hardware recs! Kunt u alstublieft een paar details over de producten aan uw antwoord toevoegen? Het OP is geïnteresseerd in het gewicht, de levensduur van de batterij en de softwarecompatibiliteit, die ik niet zie vermeld in uw antwoord. Kunt u uw antwoord [bewerken] om deze informatie op te nemen?
Relevante informatie uit de vergelijking toevoegen zou ook goed zijn; we proberen af ​​te zien van link-centrische antwoorden, omdat ze de leesbaarheid schaden en vatbaar zijn voor link-rot.
Hallo allemaal, ik heb nog een paar details over de producten toegevoegd


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...