Vraag:
Welke producten hebben een groot E Ink Carta-display?
user462
2015-10-04 13:48:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De E Ink Carta is het elektronische papieren scherm dat wordt gebruikt in de Amazon Kindle Voyage en de nieuwste generatie Kindle Paperwhite e-boeklezers. Het heeft een resolutie van 300ppi, een zeer goede contrastverhouding en uitstekende leesbaarheid, zelfs in direct zonlicht.

De huidige Kindle-serie bevat alleen lezers met 6 "-displays, die veel mensen te klein vinden om comfortabel te kunnen lezen. Terwijl grotere e-boeken lezers zijn er op de markt (zoals Amazon's eigen Kindle DX), geen van hen lijkt een scherm te hebben dat zo goed is als de E Ink Carta wat betreft resolutie en contrast.

Interessant is dat de Carta productgegevensblad stelt dat formaten tot 13,3 "beschikbaar zijn van E Ink voor fabrikanten. Welke producten voor eindgebruikers bevatten die grotere Carta-displays? Zijn er in het bijzonder e-boeklezers (huidig ​​of gepland) met een Carta-display groter dan 6 "?

Ik heb behoorlijk wat zoekwerk gedaan en tot nu toe lijkt 6 "de limiet die fabrikanten willen. Het enige 13" scherm dat ik heb gevonden is een Mobius-scherm. Dit zijn allemaal 6 inch: https://www.energysistem.com/en/products/ebook_reader/e-ink_series/42492-energy_ereader_pro_+, http://www.banggood.com/Boyue-T62-8G-Dual-Core -6-inch-WIFI-Android-e-boeklezer-p-942029.html, http://onyx-boox.ru/boox_c67ml_darwin
Deze lijst hier: https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_e-book_readers#Electronic-paper_displays heeft slechts één 13 inch die de Sony Mobius-versie is
Kobo's hebben maximaal 8,6 ": https://uk.kobobooks.com/products/kobo-aura-h2o
Een antwoord:
#1
+3
Adam Comerford
2015-10-09 15:28:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb de trekker niet overgehaald bij deze aankoop (vanwege de relatief hoge prijs), dus dit is geen praktische aanbeveling. Toen ik op zoek ging naar een e-reader voor het bekijken en consumeren van technische informatie, werd ik het meest verleid door de Icarus Excel.

Het is een 9.7 "-lezer en maakt ook handgeschreven notities mogelijk. Aangezien ik evalueerde voor technisch leren, was dit een groot pluspunt. De Icarus-site is niet geweldig, maar er is een goede recensie, met video , hier.

Ik denk niet dat de markt voor deze grotere lezers bijzonder volwassen is, en e-kleureninkt kan de hele markt (inclusief klein formaat). Als het grotere formaat een must-have is, en geld is geen probleem, dan lijkt Excel op dit moment een goede optie.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...