Vraag:
Sta-bureau met mogelijkheid om te verhogen / verlagen?
enderland
2015-09-10 04:39:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wilde al maanden een beter bureau. Vrijwel mijn enige vereisten zijn:

 • Bureau moet omhoog / omlaag bewegen
  • Moet hiervoor een soort continu mechanisme hebben (dwz niet elke 2 inch, enz.)
  • Kan gemotoriseerd of niet-gemotoriseerd zijn
 • Moet online beschikbaar zijn
 • Moet een vlak oppervlak hebben dat redelijk rechthoekig is

Prijs is zinvol, en ik zou graag minder dan $ 500 willen zeggen, maar dit is niet het belangrijkste. Een ideaal antwoord is een paar opties met verschillende prijsklassen.

Heeft u eisen aan de totale oppervlakte / afmetingen van het bureau?
Ik stem om deze vraag af te sluiten omdat het over meubels gaat, niet over computerhardware.
Meta: http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/q/50/107
Overweeg andere alternatieven, zoals een hoog bureau met een hoge stoel en een voetensteun. U kunt in één seconde of minder wisselen tussen zitten en staan.
Twee antwoorden:
#1
+10
JohnB
2015-09-10 06:51:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ergotron Workfit-D

Ergotron Workfit-D

Afbeeldingsbron: ergotron.com

Ik heb dit bureau (nog) niet, maar ik heb hier veel onderzoek naar gedaan in de hoop binnenkort een zit-sta bureau te hebben. Na nogal wat bureaus te hebben geëvalueerd, ben ik bijna op de Workfit-D uitgekomen. Het is niet-gemotoriseerd; het heffen en dalen wordt mogelijk gemaakt door Ergotron's "Gepatenteerde Constant Force ™ technologie". Dat is een mooie term voor " door lente aangedreven". De hoogte-instelling gebeurt door de handrem in de rechter voorhoek van het bureau in te drukken en vervolgens op te tillen.

Relevante specificaties

 • Capaciteit - 65 lbs (29,5 kg)
 • Oppervlak - Rechthoekig, 47,6 "x 23,5" (121 cm x 60 cm)
  • Als u aangepaste afmetingen wilt, Ergotron verkoopt alleen de basis. De maximaal aanbevolen afmetingen zijn beschikbaar op die productpagina. Let op het verschil in capaciteit; vermoedelijk is het oppervlak dat met de Workfit-D wordt verzonden 23 lbs. IKEA verkoopt veel verschillende tafelbladen in verschillende maten, vormen en kleuren; je zou deze route kunnen volgen als je wat maatwerk wilt.
 • Verticale lift - 20 "(51 cm)
 • Minimale hoogte - 30,6 "(78 cm)
 • Maximale hoogte - 50,6" (129 cm)
 • Prijs - Momenteel $ 689,00 met gratis verzending op Amazon

Voordelen

Ik werd aanvankelijk aangetrokken door IKEA's Bekant gemotoriseerde zit / sta-bureau vanwege de lagere prijs, maar twee dingen hebben me afgeraden: snelheid en stabiliteit. Ik heb meerdere recensenten zien melden dat de Bekant op grotere hoogten niet zo stabiel is als je zou verwachten. De Bekant heeft ook een zeer langzame hoogteverstelling. Ergotron produceerde deze video waarin de aanpassingssnelheid van hun bureau werd vergeleken met een gemotoriseerde. De video is een beetje gek, maar levert een goede prestatie punt.

Nadelen

De Workfit-D heeft geen oneindige hoogtepunten. Het maakt gebruik van borgpennen om het bureau op de door u geselecteerde hoogte vast te zetten. Ik heb geen informatie over de afstand tussen de pengaten, maar persoonlijk zou ik blij zijn met wat er beschikbaar is op basis van de videorecensies die ik heb bekeken.

De minimale bureauhoogte is ook een beetje hoog. Mijn huidige zitbureau met statische hoogte is ongeveer 72 cm. Ik denk dat ik me op mijn gemak zou voelen met de hoogte van 80 cm, maar het is een verrassend hoge basis voor een bureau met een verstelbare hoogte.

Nuttige beoordelingen

#2
+2
Aiden Grossman
2015-09-10 04:45:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De beste optie zou zijn om de upliftdesk te gebruiken die online beschikbaar is en een motor heeft om hem op en neer te laten gaan, is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft draadbeheer en heeft een toetsenbordlade. Het is echter $ 630. upliftdesk heeft ook een bureau met alleen frame dat slechts een frame is en al een motor heeft voor $ 460, maar het heeft geen blad, dus je zou er zelf een moeten kopen.

Zou beter zijn als u een link naar het product toevoegt.
Waarom is dit de beste optie?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...