Vraag:
Babyfoon die meerdere zendstations op hetzelfde kanaal kan hebben
Andy
2015-09-12 09:10:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De babyfoons waarmee ik ervaring heb, hebben twee kanalen. De kanalen zijn gelabeld met "A" en "B" zonder aan te geven welke frequentie de twee daadwerkelijk gebruiken. Verschillende modellen lijken verschillende frequenties te gebruiken voor gelijknamige kanalen. Ik neem deze aanname omdat twee basisstations van verschillende modellen die zijn geconfigureerd om te zenden op "A" niet beide worden opgepikt door de ontvangende babyfoon. Twee monitoren van hetzelfde merk lijken interferentie te veroorzaken als ze beide op hetzelfde kanaal zenden, omdat de ontvangende monitoren alleen statische elektriciteit oppikken.

Ik zou graag een enkele ontvangende monitor willen hebben voor meerdere verzendende monitoren. Ik hou er niet van om meerdere monitoren te moeten opzetten om te horen of de kinderen huilen als ik 's nachts in de kelder ben of buiten werk tijdens een dutje. Is er een monitor waarmee ik meerdere monitoren in de kinderkamers kan plaatsen (bij voorkeur 3), ze allemaal kan configureren om op hetzelfde kanaal uit te zenden en dat ik maar 1 monitor nodig heb om geluid te ontvangen? Ik hoef niet te kunnen identificeren welk kind huilt (zoals ik kon als elke kamer zijn enige individuele monitor / kanaal had). Ik moet ze gewoon allemaal kunnen horen, zodat ik de gang in kan lopen en kan bepalen wie er lawaai maakt.

Het is moeilijk om een ​​set babyfoons te vinden met één ouder en drie kinderfoons. Dit en het feit dat iedereen tegenwoordig geobsedeerd is door videomonitors, helpt niet veel. Afgezien daarvan vermelden niet veel fabrikanten meer details over specifieke frequenties.
[Meta-discussie] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/questions/105/are-small-electronics-on-topic) over of het wel of niet het onderwerp is
Een antwoord:
#1
+3
tiMbeRdroP
2015-10-28 03:28:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

We hadden hetzelfde probleem en vonden een ietwat creatieve oplossing door onze oude Android-telefoons opnieuw te activeren. We installeerden "TeamSpeak" op elk van hen en plaatsten ze in de kinderkamers. Ze maken via wlan verbinding met een oude pc waarop TeamSpeak-Server draait.

Mijn vrouw en ik hebben ook TeamSpeak-clients op onze cellen - dus waar we ook zijn in huis - we kunnen ze altijd horen.

Als ik achter de computer zit, heb ik altijd een TeamSpeak-Window op de 2e monitor, zodat ik zelfs kan zien waar het geluid vandaan komt.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...