Vraag:
Wat is een goede, levensbestendige Android-telefoon?
dwjohnston
2015-09-13 05:25:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben nogal een onhandige persoon en daarom is voor mij de duurzaamheid van een telefoon een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een telefoon.

Functioneel gezien zou de telefoon een standaard high-end telefoon moeten zijn:

 • Fatsoenlijke foto's
 • Responsieve apps
 • Redelijk formaat ( niet klein, hoeft geen iPhone6 ​​/ Galaxy Note-formaat te hebben).

Levensgebeurtenissen die het zou moeten weerstaan ​​zijn:

 • Op de grond vallen
 • De koptelefoon en andere kabels slaan terwijl ze zijn aangesloten in.
 • Water / drinken erop morsen.
Drie antwoorden:
#1
+10
Firepower0701
2015-09-13 08:53:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Samsung Galaxy S6 Active is in wezen een robuuste versie van de Samsung Galaxy 6 met een betere batterij, dus ik denk dat dat goed aan je wensen voldoet. Een recensie van de S6 Active is hier.

Als dat boven uw prijsklasse ligt, maakt CAT blijkbaar nu telefoons: http://www.catphones.com/ De S50 lijkt eigenlijk een fatsoenlijke telefoon tegen een redelijke prijs, dus dat moet je eens proberen. Caterpillar heeft een promotievideo gemaakt als onderdeel van hun "BuiltForIt" -campagne met de telefoon.

Bovendien zou je een Otterbox kunnen kopen voor een gewone telefoon en hoewel dat onhandig zou zijn, het zou vrijwel alles kunnen weerstaan. Ik heb ook gehoord dat Griffin telefoonhoesjes van zeer hoge kwaliteit maakt.

#2
+7
benjamin moskovits
2015-09-13 18:49:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik en mijn zoon hebben allebei een Samsung Galaxy S4 Active en het heeft alle dingen overleefd die je je afvroeg. Je kunt ze tegen een zeer redelijke prijs krijgen bij 's werelds grootste online leverancier, maar zorg ervoor dat je er een aanschaft die compatibel is met je telefoonprovider. Je hebt de extra functies die bij de S6 horen waarschijnlijk niet nodig en als je erin slaagt een apparaat van $ 200 te vernietigen, is het een stuk minder pijnlijk dan $ 700 te verliezen.

Hoewel ik nog steeds denk dat de S4 Active een geweldige telefoon is en nieuwe (S4 Active) zijn verkrijgbaar voor $ 139 bij de bovengenoemde leverancier, u moet ervoor zorgen dat u het besturingssysteem nog steeds op de telefoon kunt bijwerken. Ik zou naar een latere versie van de Samsung 'S' Active-lijn kijken, omdat het niet alleen software-updates mogelijk maakt, maar de camera's zijn zo veel beter nu. Momenteel heb ik een upgrade naar een S7 uitgevoerd en ik ben er dol op.

#3
+3
Nikusch
2015-09-13 07:57:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De aanstaande Moto X Force is de telefoon die klinkt als de perfecte pasvorm. Het is aangekondigd voor release in de VS en zal vanaf half november in andere landen worden uitgebracht.

Specificaties

 • 5.42 "QHD-scherm
 • 2GHz 8-core Snapdragon 810-processor
 • 3GB RAM
 • 64GB uitbreidbare opslag
 • IP68-gecertificeerd - stof- en waterbestendig tot tot 1,5 meter en 30 minuten
 • MIL-STD-810G gecertificeerd - zout, stof, vochtigheid, regen, trillingen, zonnestraling, transport en thermische schokbestendig
 • Corning Gorilla Glass 4
 • 21 MP hoofdcamera en 5 MP camera aan de voorzijde
 • 3760 mAh batterij

Moto X info-aankondiging via engadget.com

Dus als je kunt wachten en bereid bent ongeveer € 500 uit te geven, dan is die telefoon geweldig voor je!

Waarom heeft niemand de Droid Turbo 2 genoemd?
@RubyJunk moto x force en de droid turbo 2 zijn beide hetzelfde
Ik zou deze telefoon niet omschrijven als valbestendig met gorillaglas 4. Misschien met een lifeproof type hoesje maar zoals gezegd.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...