Vraag:
Vooraf gebouwd spelsysteem uit het middensegment onder de £ 600
ArtOfCode
2016-08-02 16:04:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een upgrade van mijn systeem van de laptop waaraan ik momenteel werk naar een krachtige pc. Ik zal het gebruiken voor

 • veel programmeren, maar niet zozeer compileren
 • wat gamen (ik stel me de hoeveelheid gamen Ik zal toenemen als ik een pc heb die echt games aankan)
 • af en toe video &-audiobewerking
 • kleine hoeveelheden grafisch werk

Daartoe ben ik op zoek naar een voorgebouwd systeem (hoe graag ik ook mijn eigen systeem zou willen bouwen, ik zal het veel te snel verknoeien) met minimale specificaties van:

 • CPU: 3,0 GHz of meer - maakt niet uit wie het haalt
 • GPU: 4 GB VRAM of meer
 • Schijf: 1 TB of meer; maakt niet uit of het een SSD of HDD is
 • RAM: 8 GB of meer DDR3 of hoger
 • Wifi-kaart ingebouwd

I ' Ik geef er de voorkeur aan dat dit mij £ 500 of minder kost (~ $ 650 op het moment van schrijven), maar ik kan dat indien nodig uitbreiden tot £ 600 ($ 780).

Ik gebruik dit graag als algemene gids. Ik kies en kies afhankelijk van mijn budget en wat ik al heb. Het is een behoorlijk behoorlijke bron. Http://www.logicalincrements.com/#
@SiXandSeven8ths Dat is handig, bedankt - ik neem aan dat ze geen pre-builds doen, maar als ik * wel * uiteindelijk zelfbouw, zou dat een goede plek zijn om te beginnen.
Nee, maar u kunt de onderdelenaanbevelingen gebruiken om te vergelijken met voorgebouwde versies en een idee te krijgen van wat voor u zou werken.
Helaas, als je hier in de Verenigde Staten was, zou ik er een voor je bouwen en verzenden. Ik ben niet goed thuis in wat er boven de vijver op de markt is, maar als het zoiets is als wat hier in de winkels verkrijgbaar is, staat je een slechte tijd te wachten. Ik zal zeggen dat enkele van de meest concurrerende machines die ik ooit heb gezien, die zijn die op de markt worden gebracht als stoommachines; deze hebben doorgaans betere specificaties dan de generieke "gaming" -installaties waar ik over heb gezien, en ze komen meestal met Windows in plaats van SteamOS ondanks hun naam (wat jammer is vanuit mijn oogpunt, maar ach).
Ew. Ik stem nee tegen stoommachines. Te weinig krachtige en te dure IMO.
Ik zou aanraden om je eigen pc te bouwen, het is eigenlijk niet zo moeilijk. Het bouwen van uw eigen pc is vaak veel goedkoper dan het kopen van een voorgebouwde pc
@SiXandSeven8ths er zijn modellen met i7s en 980tis erin broseph.
@ArtOfCode Is er een bepaalde reden waarom 3Ghz een noodzaak is? Het is heel standaard om CPU's met een hogere kloksnelheid te vinden, maar kloksnelheid is niet noodzakelijk gelijk aan prestaties.
@ArtOfCode Is het handmatig invoegen van een GPU een optie?
Zou je een GPU kunnen wijden aan CUDA of Direct Compute?
@RubyJunk Ik zou de GPU waarschijnlijk handmatig kunnen invoeren, ja
Twee antwoorden:
#1
+2
Rubydesic
2016-08-03 06:06:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb gezocht, van wat ik kan vinden, is het bijna onmogelijk om een ​​vooraf gebouwde computer te krijgen voor minder dan $ 800 met een videokaart met 4 GB VRAM. Alle andere specificaties zijn gemakkelijk te bereiken voor minder geld.

Als het u consoles, is het verschil tussen 2GB en 4GB VRAM in low-end kaarten verwaarloosbaar tot onbestaande. Daarom bevat de vooraf gebouwde computer die ik u aanbeveel een 2GB GT 730.


Dell Inspiron 3650 - VS - VK

 • Prijs: $ 619,99 VS, £ 439 VK
 • CPU: i5-6400, 2.7 Ghz basis, 3.3 Ghz turbo.
 • GPU: GT 730, 2GB VRAM
 • Schijf: Generiek 1 TB 7200 RPM HDD
 • RAM: Generiek 1x8GB DDR3L-1600Mhz
 • WiFi: 802.11 b / g / n

enter image description here
Dell Inspiron 3650


Enige dingen

Als je dacht - "oh, de high-end grafische kaarten hebben 4 GB VRAM, dus 4 GB VRAM classificeert automatisch een GPU als goed", dan had je het helemaal mis. Als je een computer op maat zou bouwen, zou een 2GB GTX 960 veel beter zijn dan een 4GB GT 730, en het prestatieverschil tussen de 4GB GT 730 en de 2GB GT 730 zou praktisch onbestaande zijn.

Mocht je hier nog steeds aan twijfelen, hier is een link naar een 3DMark Firestrike benchmarkvergelijking

Beide grafische kaarten hebben 2GB VRAM.

Verder is de klok snelheid dicteert ook niet de prestaties. Intel heeft een enorm superieure IPC (Instructions per cycle) dan AMD en kan daarom ongelooflijk hogere prestatieniveaus bieden met een kloksnelheid van 2,7 Ghz dan AMD kan met 3Ghz of zelfs 4Ghz.

Cinebench-scores:

2,7 Ghz i5-6400, quad-core: 521
3,5 Ghz FX-6300, hexa-core: 412

Je kunt zien hoe kloksnelheid en zelfs het aantal cores buigt voor IPC in de bovenstaande benchmark.

Daarom denk ik dat dit voldoende vermogen zal hebben, en ik heb bewezen dat zelfs als er een manier zou zijn om de GPU meer VRAM te geven en de CPU meer kloksnelheid, het niet uitmaakt.

Hopelijk houdt u bij de aankoop rekening met deze benchmarks en tips.


Als dit niet aan uw wensen voldoet, laat het mij weten. Als er een bepaalde reden is dat u exact 3Ghz kloksnelheid of 4GB VRAM nodig heeft, laat het mij dan ook weten.

Deze GT 730 is helaas een hond van een gaming-GPU. Dit is het soort onzin waar ik het over had toen ik zei dat de meeste voorgebouwde modellen domme, domme configuraties hebben.
@AdamWykes En ik ben het helemaal met je eens. Ik zou deze prullenbak nooit in mijn computer stoppen. Ik denk echter dat dit iets meer proof-of-4GB was, betekent niets dan iets anders. Het is bijna onmogelijk om een ​​voorgebouwde, perfect goede game-rig te krijgen voor minder dan $ 1.000 .. :(
Zoals ik al zei, lijken de "Steam Machine" -configuraties om de een of andere reden betere specificaties te hebben voor betere prijzen. Bekijk deze (niet minder beschikbaar in het VK): https://www.amazon.co.uk/Syber-Console-Wireless-Keyboard-Touchpad/dp/B01G25KIL2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1470188712&sr= 8-3 & keywords = syber Hier is de volledige specificatie ervoor: http://www.sybergaming.com/products/v-series-core.aspx#more-spec
@AdamWykes Dat is inderdaad indrukwekkend, maar het RAM-geheugen is volgens de amazon-pagina maar een zielige 4GB. Ik vind dat het hebben van minder dan zes gigabyte je leven nogal moeilijk kan maken.
Helemaal mee eens, daarom bied ik op deze pagina geen antwoord. Ik ben geneigd te geloven dat 4 GB RAM minder slopend is dan een low-end GPU, maar dat is eigenlijk een kwestie van gebruikersvoorkeur (ik heb gemerkt dat de meeste mensen hun pc niet zo spartaans gebruiken als ik). Het is irritant dat als je naar de Syber-specificatiepagina kijkt, ze een andere GPU en een andere RAM-configuratie vermelden, dus wie weet wat je echt zou krijgen?
#2
  0
Raymond Ogunjimi
2016-08-06 09:18:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Allereerst moet ik zeggen dat ik het over dit onderwerp absoluut eens ben met Adam Wykes die eerder een opmerking had gemaakt dat onderdelen in vooraf gebouwde computers niet altijd in de beste configuratie worden gekozen en dat het zelf bouwen van een computer je zou opleveren een betere prijs-prestatieverhouding, om nog maar te zwijgen van het feit dat u het voordeel krijgt te kiezen op welke onderdelen u zou willen besparen en op welke u een echt high-end zou willen kiezen. Bovendien kan het in het begin misschien intimiderend zijn, maar het is eerlijk gezegd niet zo moeilijk om een ​​pc te bouwen ...

Ik neem echter aan dat je dit genoeg hebt gehoord en dat je vraag heel eenvoudig was, je vroeg om een ​​voorgebouwde desktop.

Nu denk ik ook niet (uitsluitend gebaseerd op waar je zei dat je de pc voor ging gebruiken) dat je 4 GB VRAM nodig hebt, maar als je dat om een ​​specifieke reden doet, moet je hier go:

http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16883227670

Ik realiseer me echter dat de meegeleverde muis- en toetsenbordcombinatie laat het apparaat er echt goedkoop uitzien, houd er dan rekening mee dat iBUYPOWER PC een echt gerenommeerd merk is, en zelfs als dat niet het geval was, worden de onderdelen alleen door hen in elkaar gezet en niet door hen gemaakt.

Nu, als je krijgt 4 GB VRAM was geen noodzaak, want je zou een computer kunnen krijgen die nog steeds geweldige prestaties levert, maar die de grenzen van het tourbudget niet zo vaak verlegt:

http: // m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16883102038

Dit is er een van e zeldzame voorgebouwde desktops die echt hun prijs waard zijn en ook een goede configuratie van componenten bieden.

Ik was ook verrast dat niemand anders in de commentaarsectie zoiets vond, dus ik wil me verontschuldigen in ga vooruit als ik een van uw criteria heb gemist waaraan de bovenstaande gekoppelde computers mogelijk niet voldoen. Ik weet niet hoe internationale verzending kan worden geregeld met newegg, maar ik weet zeker dat het op de een of andere manier kan worden opgelost.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...