Vraag:
Comfortabele gaming-hoofdtelefoon voor over het oor
Journeyman Geek
2016-08-14 09:14:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een nieuwe gaming-hoofdtelefoon met ingebouwde microfoon. Ik heb een paar harde eisen.

Ik heb de 'interne' maat van de cups nodig om minimaal 70 mm te zijn (mijn huidige paar is die maat en past perfect) en past een grotere maat kop (ik ben niet zeker hoe je dat moet meten).

Ik zou graag USB of een draadloze dongle willen. Bluetooth zou in orde zijn, maar ik zou Bluetooth aan mijn systeem moeten toevoegen. Een 3,5 mm-telefoonconnector is nogal rommelig voor mijn doeleinden.

De geluidskwaliteit moet behoorlijk zijn - ik verwacht geen audiofiel geluid van hoge kwaliteit, maar ik wil niet dat mijn oren bloeden.

Het moet op de juiste plaatsen worden opgevuld - mijn laatste paar koptelefoons hadden volledig gewatteerde hoofdbanden, met stof in plaats van pleather in contact met mijn hoofd, en het is comfortabel. Evenzo, pleather, geen rauwe spons oorschelpen.

Ik geef de voorkeur aan gesloten cups boven open cups. Mijn ouders hebben er een gewoonte van gemaakt om de lichten uit en weer aan te doen als ze mijn aandacht toch nodig hebben.

Mijn budget is ongeveer 300 SGD (~ 220 USD). Lokale beschikbaarheid in Singapore zou een pluspunt zijn.

Vier antwoorden:
#1
+6
Bob
2016-08-14 14:08:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn suggestie is de Corsair VOID -headset.

Pro's

De oorschelpen wijken af ​​van de alomtegenwoordige ronde / ovale vormen - zie de afbeeldingen in de link hierboven. Ik vind het een bijna perfecte pasvorm om het oor zonder extra ruimte. Het is ongeveer 70 mm langs de langere diagonaal. Ze zijn circumauraal (over het oor / gesloten cups).

enter image description here

Het is zeer goed opgevuld langs de hoofdband en op de oorschelpen, met een doek / mesh bekleding. Ze lijken vrij groot, waar ik de meeste andere koptelefoons te strak vind.

De microfoonarm is lang en flexibel. Bij veel andere headsets die ik heb geprobeerd, bevindt de microfoon zich op een redelijke afstand van de mond (korter, misschien alleen recht), wat een probleem is voor mensen die zacht praten.

De microfoon lijkt directioneel te zijn en doet een goede taak om de meeste toetsenbordruis te vermijden.

Nadelen

Het grootste probleem zou waarschijnlijk de CUE-software zijn - het heeft de gewoonte om volumes van andere programma's in de loop van de tijd te halveren totdat ze hit 0. Maar de software voegt niet echt veel waarde toe, tenzij je echt de macro's of verlichtingsregelaars wilt gebruiken - als je gewoon basisaudio in / uit wilt, heb je die niet nodig, omdat het standaard USB-audio lijkt te gebruiken stuurprogramma's. Dit lijkt te zijn opgelost vanaf versie 2.x.

Het kan een beetje zwaar zijn voor langdurig luisteren, met een gewicht van 375 g op het draadloze model.

Het zit goed op het hoofd als je recht vooruit kijkt, maar kan los / zwaar genoeg zijn om weg te glijden als je recht naar beneden kijkt terwijl je je hoofd beweegt.

Overig

Geluidskwaliteit, zoals altijd , is subjectief. Ik vind het prima om naar muziek te luisteren, en ik heb geen klachten van anderen over de microfoonkwaliteit gehoord.

Er zijn bekabelde en draadloze opties beschikbaar. Ik gebruik momenteel de draadloze, die een behoorlijk bereik heeft zonder waarneembaar kwaliteitsverlies of stotteren.

Wat betreft de beschikbaarheid in Singapore, 199 SGD @ Lazada: http://www.lazada.sg/corsair-gaming-void-rgb-wireless-dolby-71-gaming-headset-2336067.html, en een forumbericht vermeldt 189 SGD @ CH Computers
#2
+4
allquixotic
2016-08-14 21:04:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een paar alternatieven, met verschillende voor- en nadelen. Ik heb uitgebreide ervaring uit de eerste hand met elk van deze producten.

SteelSeries Siberia 800/840

Allereerst een beetje geschiedenis. SteelSeries lanceerde een paar jaar geleden de "H Wireless" -headset. Het is een draadloze headset met een basisstation, met een vervangbare batterij (twee ervan hebben in feite een oplader in het basisstation), een flexibele microfoonarm en vele aansluitmogelijkheden. Het is over het oor, relatief comfortabel, maar weegt een ton. Het hangt er echter van af of u zich binnen ~ 100 m van het basisstation bevindt (het is een Klasse 1 2,4 GHz-apparaat) om draadloze functionaliteit te krijgen. Je kunt hem nog steeds gebruiken als een normale hoofdtelefoon met een 3,5 mm-kabel.

De Siberia 800 is in feite de H Wireless, met een nieuwe naam en met kleine aanpassingen aan de esthetiek.

De Siberia 840 is eigenlijk de Siberia 800, maar met Bluetooth toegevoegd als een andere optie naast de standaard bedrade verbindingen (USB, 3,5 mm en toslink). Ik heb SteelSeries een e-mail gestuurd om meer details te krijgen over hoe hun Bluetooth precies werkt (bijvoorbeeld in het basisstation of de headset), en ik zal je op de hoogte houden als ik iets hoor. Ik wed dat de Bluetooth-transceiver zich in het basisstation bevindt en je dingen laat doen zoals het streamen van muziek of oproepen van je telefoon naar je basisstation naar je headset.

Mijn ervaring is uitsluitend met de H Wireless, maar deze productfamilie lijkt zo ongelooflijk veel op de originele H Wireless dat ik eigenlijk ervaring heb met de 840, minus de optionele Bluetooth-dingen.

Voordelen:

 • Twee batterijen - zolang u er één oplaadt, komt u nooit zonder batterij te zitten. Het duurt ongeveer 5-10 seconden voordat een ervaren gebruiker de batterijen verwisselt.

 • Geluidskwaliteit - ze lijken een codec met extreem lage latentie en verliesvrij te gebruiken die perfect geschikt is voor realtime gamen. Ook viel het geluid nooit weg en vertoonde het geen enkele digitale artefacten terwijl ik de H Wireless gebruikte.

 • Over het oor en erg groot - het enige mogelijke probleem dat u zou kunnen hebben, is dat de headset een beetje zwaar aanvoelt en met een ongemakkelijke hoeveelheid kracht op uw schedel kan drukken. Ik weet niet zeker of ze dat überhaupt hebben verbeterd met de nieuwe modellen. Maar het zal zeker uw hele oor omvatten in de gewatteerde cup.

 • Er is geen speciale software vereist om ze te gebruiken - de 3,5 mm / toslink / USB-geluidskaartopties zijn allemaal vrij standaard. Ik denk dat de Siberia 840 enige ondersteuning heeft voor een EQ of zoiets via de aangepaste software van SteelSeries, als je wilt. Meh.

Nadelen:

 • Levensduur van de batterij: Ofwel de "brandstofmeter" van de batterij op het basisstation is enorm onnauwkeurig, of de levensduur van de batterij op deze Li-Ion-cellen verslechtert in een beangstigend tempo tijdens het gebruik. Het was leuk (ongeveer 18-20 uur) toen ik de headset voor het eerst gebruikte, maar binnen 3-6 maanden was dat ongeveer de helft. Over het algemeen heb ik de batterijen teruggebracht tot ongeveer 25% voordat ik ze weer oplaadde, maar ik liet ze nooit helemaal leeglopen, dus toen ik ze voor het eerst kreeg, veranderde ik de batterij ongeveer één keer per dag en binnen 6 maanden veranderde ik de batterij ongeveer twee tot drie tijden voor een spelsessie van een hele dag.

 • SteelSeries weigerde vervangende batterijen voor de H Wireless te verkopen. Ik weet niet zeker of dat is veranderd voor de Siberia 800/840.

 • Deze blikjes zijn een beetje duurder dan Bob's suggestie (maar gelukkig niet helemaal in de prijsklasse van $ 400-500 ).

 • In afwachting van het resultaat van mijn e-mail aan SteelSeries, kan zelfs de 840 functioneel nutteloos zijn als draadloze headset als je hem van het basisstation wegdraagt. Tenzij de Bluetooth-codec zich in de headset zelf bevindt, wat geweldig zou zijn, aangezien deze dan kunnen worden gebruikt als Bluetooth-hoofdtelefoon voor het luisteren naar muziek en het aannemen van oproepen tijdens het reizen (met een smartphone of laptop).

De volgende suggestie is voor Bluetooth-hoofdtelefoons waarmee ik uitgebreide ervaring heb (ja, zelfs voor gamen) en die mijn huidige persoonlijke setup vertegenwoordigt.

Voorwoord : wanneer u Bluetooth gebruikt in een game-opstelling, is het belangrijk dat zowel uw zender als de hoofdtelefoon AptX Low Latency ondersteunen. Alleen AptX zal niet goed genoeg zijn. De reden is dat AptX Low Latency de enige Bluetooth A2DP-codec is met een voldoende lage latentie om geschikt te zijn voor gaming. Andere codecs zoals AAC en "gewone" AptX zullen goed klinken, maar de latentie is te hoog voor real-time gaming. Je zult de latentie opmerken bij elke andere codec, en je wordt er gek van!

BeoPlay H8

Deze hoofdtelefoon is echt zo geweldig om te dragen als de marketing zegt dat ze zijn. De marketing is verbluffend eerlijk in de zin dat al hun beweringen zeer goed zijn onderbouwd door mijn persoonlijke ervaring met de koptelefoon sinds mei 2016 (meer dan 3 maanden dagelijks gebruik vanaf dit moment).

Er is echter geen implementatie van Bluetooth op de markt die gelijktijdige , hoge kwaliteit audioweergave en microfoonopname biedt. De standaard Bluetooth-profielen hebben simpelweg niets dat dit mogelijk zou maken. Het Hands Free Profile (HFP) zorgt voor duplex-audio van zeer lage kwaliteit, en het A2DP-profiel zorgt alleen voor weergave van zeer hoge kwaliteit.

Dus om een ​​perfecte game-setup te bouwen die werkt met Bluetooth koptelefoon, moet je de vereiste loslaten om gebruik te maken van de microfoon die in de headset is ingebouwd, en een microfoon op je bureau gebruiken. Sommige mensen zullen dit gewoon niet kunnen accepteren, maar ik vind dat het buitengewoon goed voor mij werkt.

Aangezien ik geen Bluetooth-dongles voor Windows ken die AptX Low Latency ondersteunen (deze codec zou moeten worden toegevoegd aan de softwarematige Bluetooth-stack op Windows ), moet u een aparte "full stack" Bluetooth-transceiver voor deze opstelling. Persoonlijk gebruik ik de Imperial BART 1, maar de HomeSpot zal ook werken (zorg ervoor dat u het model krijgt dat AptX Low Latency zegt; er zijn verschillende apparaatmodellen onder de zelfde productpagina op Amazon).

Ten slotte gebruik ik voor een microfoon gewoon de Blue Yeti (met een popfilter van een derde partij). De microfoon is meer dan voldoende voor spraak; het is eigenlijk geschikt voor het opnemen van muziek van indiekwaliteit (zang en instrumenten).

Nu, over de voor- en nadelen van de eigenlijke BeoPlay H8-headset, rekening houdend met mijn bovenstaande opstelling ...

Problemen:

 • Vrij goede batterijduur, en hij lijkt na verloop van tijd goed stand te houden, in ieder geval na 3 maanden.

 • Nooit drop-outs met de Imperial BART 1 of de Homespot. Ze doen vallen af ​​met Android-telefoons, maar dat is een bug in Android denk ik.

 • Echt geweldig hoofdgevoel, zeer licht van gewicht en voelt extreem stevig aan . De cups zitten op het oor, maar de lichtheid van de headset voorkomt vermoeidheidspijn op de oren. De cups behoren tot de meest comfortabele die ik ooit heb geprobeerd.

 • Perfecte, artefactvrije actieve ruisonderdrukking (ZO geweldig voor onderdompeling!). De passieve ruisonderdrukking is ook fantastisch.

 • De geluidskwaliteit met AptX Low Latency is in wezen gelijk aan een high-end bekabelde installatie, voor zover ik kan horen. Het is een combinatie van de hoogwaardige akoestiek, de perfecte ANC, de drivers, de (gebrek aan) een vooringenomen EQ in de DSP (hij is erg vlak) en de hoge bitsnelheid en zeer goede lossy compressie van AptX Low Latency (ik begrijp dat het vergelijkbaar met minstens MP3, mogelijk met compressieverhoudingen die AAC benaderen, en ze gebruiken een zeer royale bitsnelheid met Bluetooth 4.0 of hoger).

 • De aanraakbediening lijkt in eerste instantie vreemd, maar je zult eraan wennen. Biedt een mooie, schone menselijke interface zonder knoppen (behalve de aan / uit-schakelaar).

 • Door de gebruiker vervangbare batterij. BeoPlay verkoopt vervangende batterijen voor $ 50. Deze zouden lang meegaan.

 • Bluetooth 4.2 - ondersteunt de nieuwste Bluetooth-standaard, wat goed is voor de betrouwbaarheid en het bereik, omdat ze enkele iteratieve verbeteringen hebben aangebracht in 4.1 en 4.2 om interferentie met andere 2,4 GHz-protocollen en zelfs 4G LTE te minimaliseren.

 • Dubbel doel: u kunt deze in een tas of om uw nek opbergen en overal mee naartoe nemen met een smartphone, en ze zijn geweldig om te bellen of naar muziek te luisteren. Als je een smartphone hebt die AptX Low Latency ondersteunt (sommige doen), zijn ze zelfs geschikt voor real-time gaming op smartphones / tablets. Geen voicechat tegelijkertijd.

Nadelen:

 • Bluetooth-beperking: geen gelijktijdige A2DP en microfoonopname: (Maar dit is niet specifiek voor deze headset. Totdat de instantie voor Bluetooth-standaarden een correct duplexprofiel introduceert, zitten we aan deze beperking.

 • Kosten. Ze zijn beslist een luxe-item, en een goede gaming-setup vereist de aanschaf van een microfoon en een Bluetooth AptX LL-transceiver, wat de kosten opdrijft in het bereik van $ 600 + ($ 500 + minstens $ 50 voor een fatsoenlijke microfoon + $ 50 ish voor een transceiver). / p>

 • Deze koptelefoon heeft wat geluidsbetrouwbaarheidsproblemen na een vrij kleine afstand tussen de zendontvanger en je koptelefoon. Ik denk dat de BT-transceiver in de headset klasse 2 (10 meter) is. Ik kan de volgende kamer binnenlopen, maar soms, als ik probeer de gang in te gaan en er is een muur of twee tussen mij en de zendontvanger, begint het uit te vallen. Dit is met afstanden die bij de SteelSeries H Wireless nooit geluidsoverlast veroorzaakten, dus er zijn beslist draadloze oplossingen die een groter bereik hebben dan de BeoPlay H8 (dit kan een Bluetooth-beperking zijn, of naar deze blikken, niet zeker). Als u echter een directe gezichtslijn naar de zender heeft, zou u geen problemen moeten hebben helemaal tot op 10 meter - alleen wanneer ik een muur of deur tussen mij en de BART 1 plaats, heb ik enige betrouwbaarheid problemen.

Conclusie

Ik haat eigenlijk de fysieke constructie van de meeste draadloze "gaming" -headsets omdat ze het cool vinden om een ​​of andere rare driehoekige of veelhoekige vorm die helemaal niet in mijn oren past en grote openingen laat zodat lucht kan binnendringen en onderdompeling vermindert. Ze missen over het algemeen ook geen ANC, zijn te zwaar en hebben niet echt geluid van audiofiele kwaliteit.

Hoewel ik de Siberia 800/840 kan aanbevelen als je een aantal van deze beperkingen kunt overwinnen, is de echte "audiofiele gamer" -opstelling in mijn gedachten is met de BeoPlay H8. Het is gewoon behoorlijk duur.

Oh, en ik doe geen bedrade dingen meer. Ik weiger te worden aangesloten. Het is geweldig om de volgende kamer binnen te lopen of naar de badkamer te gaan en nooit een beat te missen (vooral als je naar iets live luistert, zoals een Teamspeak-kamer of een honkbalwedstrijd, en niets wilt missen).

Het is beter als u meerdere aanbevelingen opsplitst in meerdere antwoorden, zodat op elke aanbeveling afzonderlijk kan worden gestemd.
#3
+3
Journeyman Geek
2016-08-17 10:44:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik had een paar andere suggesties - Kingston werd sterk aanbevolen, maar het was niet verkrijgbaar in het winkelcentrum dat ik aan het bekijken was, en er waren een paar merkwaardige merken die ik nog nooit ergens anders in mijn plaatselijke winkel heb gezien.

Uiteindelijk ging ik voor een Razer ManO'War. Ik geef toe, een van de redenen waarom ik het kreeg, is esthetisch - het past goed bij mijn volledig zwarte rig; p. Het leek ook de juiste maat hoofdband te hebben.

Enter image description here

Laten we beginnen met de functies die ik niet vermeld in mijn oorspronkelijke vraag (waarvan sommige nutteloos zijn). Ik ben een beetje een Razer-fan, dus het feit dat de headset met synaps werkt, is waarschijnlijk een functie. Het ondersteunt (software geëmuleerd) 7.1 audio.

Het heeft wat mij is verteld zijn de standaard volumeregeling op de headset met push to silence, en het integreert goed met een OS op het scherm voor beide. De headset is intrekbaar en er is mij verteld dat de geluidskwaliteit acceptabel is. (Aangezien ik eerder een SM 57 heb gebruikt, verwachtte ik geen verbetering ). Opladen gaat via USB, en de ManO'War wordt geleverd met een klein 'dock' voor je zender en een USB-oplaadkabel, die beide de standaard 'zachte' gevlochten kabel zijn die Razer gebruikt.

I ' Ik ben gewend aan headsets van mindere audiofiele / professionele kwaliteit. De ManO'War voelt licht aan, al lijkt het plastic verkocht. De meeste functies zijn vrij standaard, is mij verteld. De geluidskwaliteit is acceptabel - hij slaagt voor mijn gebruikelijke snelle tests. Ik had graag beetje meer vulling op de hoofdband gehad, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Het lijkt oké bij normaal gebruik.

Je kunt de microfoon dempen door op de volumeknop te drukken (wat handig is), en dat geeft een rood lampje op de microfoonpunt om je te laten weten dat het gedempt is .

In gebruik voelt het nauwelijks aan. Ik gebruik het bij 'standaard' geen extensie en er is geen kramp. Het zit comfortabel boven mijn hoofd en de oordopjes passen goed genoeg.

Het lijkt een vreemd halfopen rugontwerp - ik kan horen wat er om me heen gebeurt, maar ik merk niet veel lekkage als ik het niet draag.

Het werkt goed voor de afstanden die ik nodig heb en koppelt zeer snel.

Dingen die ik niet leuk vind? Chroma lijkt zinloos, tenzij ik een spiegel over mijn scherm krijg zoals ik steeds dreig te blijven, kan ik het niet echt zien. Aangezien deze draadloos zijn, schakel ik ze gewoon uit. Er zit een soort rare rotatie op de oorstukjes; ze draaien 90 graden in de ene richting, niet in de andere.

De mogelijkheid om het batterijniveau te controleren zonder de synapsconfiguratietoepassing zou leuk geweest zijn, maar ik voer dit uit op Windows en gebruik synaps toch voor andere dingen.

Ik merk dat deze bij adviesprijs letterlijk aan de rand van mijn budget liggen.

-_- wou dat ik die kon betalen, ik gebruik momenteel een set Turtle Beach DXL1's. bedoeld voor de Xbox 360, maar hey optische in en virtuele 5.1 surround ...
Mijn ijzerhandel vertelde me dat de Man O 'War slechts 60 mm binnenruimte had. Je vroeg om 70 mm. Welke is correct?
#4
+1
Pyroglyph
2017-08-01 19:55:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kocht de Plantronics GameCom 788 als mijn eerste headset en elke andere headset die ik daarna heb geprobeerd, voelde en klonk gewoon verschrikkelijk. Het is de beste audiogerelateerde aankoop die ik ooit heb gedaan naast mijn studiomonitors.

Ik kan nooit meer terug naar een andere headset.

De geluidskwaliteit is geweldig en de microfoonkwaliteit is eerlijk gezegd verbazingwekkend. Ik heb een microfoon van uitzendkwaliteit en er is bijna geen merkbaar verschil tussen beide.

Bovendien zorgen de meegeleverde Dolby-stuurprogramma's ervoor dat alles zo veel beter klinkt. Ik kan er niet meer tegen dat hij uit is.

En voor de zekerheid zijn de GameCom 780 en 788 exact hetzelfde. Het enige verschil is het ontwerp. Ik heb beide gehad.

Technische details:

 • Verbindt via USB-kabel (werkt ook met consoles)
 • Open cups geven een groter klankbereik
 • Weet niet zeker waar de oor- en hoofdbandvulling van gemaakt is, maar het is ademend en comfortabel.
 • Zeer redelijke prijs tussen £ 30-50 GBP gezien de kwaliteit
 • Gelicentieerde Dolby 7.1 surround sound-technologie die ik niet begrijp, maar alles klinkt veel beter met de optie ingeschakeld

Officiële productpagina

Dit is een goed antwoord. Kun je er nog een paar details aan toevoegen om het nog beter te maken? Hoe maakt het verbinding met de computer (USB, 3,5 mm-aansluitingen, draadloos, enz.)? Is de vulling bedekt met stof? Zijn het open of gesloten cups? Hoe zit het met de kosten? De antwoorden op deze vragen zullen het OP enorm helpen, en misschien iemand anders die later op zoek is naar iets soortgelijks.
Klaar en klaar (^ _ ^) b


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...