Vraag:
Bestaat er zo'n apparaat?
Sam Weaver
2018-05-27 21:18:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een draagbaar apparaat met aansluitingen (3,5 mm zou het beste zijn, maar alles werkt) voor een microfooningang en luidsprekeruitgang, en vervolgens via Bluetooth verbinding maakt met mijn telefoon of computer en het lijkt op een Bluetooth-headset . Audio die via de ‘headset’ wordt afgespeeld, wordt via de luidsprekeruitvoer op het apparaat uitgestuurd en het signaal dat naar de ingang van het apparaat wordt gestuurd, wordt ‘ontvangen’ alsof het afkomstig is van de microfoon op de ‘headset '.

Bestaat er zo'n apparaat? Ik weet niet zeker hoe het zou worden genoemd of hoe ik naar zoiets moet zoeken.

Dit heeft betrekking op live mediaproductie. Als er een betere SE-site is, geef dit dan aan.

Het ondersteunen van microfooninvoer zal lastig zijn, maar al het andere zou niet te moeilijk moeten zijn https://www.amazon.com/dp/B0728GP9XH/?tag=stackoverflow17-20
Maar kijk, dat is de truc: ik ben op zoek naar een enkel apparaat dat beide doet! Ik heb alleen het een of het ander kunnen vinden ...
Ik ben op zoek naar een apparaat dat de mogelijkheid heeft om stereogeluidsinvoer te verzenden en tegelijkertijd stereogeluidsinvoer te ontvangen via Bluetooth ... het gekoppelde apparaat zou een microfoon van zeer slechte kwaliteit bieden, en ik ben op zoek naar iets handsfree . Idealiter heeft een artiest een microfoon aan zijn oren (handsfree) en een monitor in zijn oor, zodat ze allebei in de microfoon kunnen spreken en alle audio kunnen horen die via Bluetooth wordt verzonden.
Ik zeg dat ik niet geloof dat de typische standaard voor microfoons stereotransmissie via bluetooth mogelijk maakt. Als mogelijke oplossing zou u mogelijk 2 apparaten kunnen hebben. De 1 hierboven gepost en deze https://www.walmart.com/ip/Mini-3-5mm-Bluetooth-Audio-Transmitter-A2DP-Stereo-Dongle-Adapter-for-TV-iPod-Mp3-Mp4-PC / 791933627? wmlspartner = wlpa & selectedSellerId = 973 & adid = 22222222227065093679 & wmlspartner = wmtlabs & wl0 = & WL1 = g & WL2 = c & WL3 = 169.610.021.704 & WL4 = pla-274.776.371.973 & WL5 = 9009544 & WL6 = & WL7 = & wl8 = & wl9 = pla & WL10 = 113.148.614 & wl11 = online & wl12 = 791933627 & wl13 = & veh = sem zou vereisen sommige speciale kabels
Interessant ... Gezien het feit dat video via Bluetooth kan worden gestreamd, ben ik een beetje sceptisch dat het een protocolbeperking is ... Heb je daar een bron voor?
Uw argument voor Bluetooth-video is niet overtuigend. In mijn ervaring is Bluetooth-video vertraagd en heeft hij artefacten. De protocollen evolueren naar gebruik. Ik kijk alleen naar de geschiedenis van hoe dit is geëvolueerd. Als het niet erg onderscheidend is, zal het niet bestaan. Veel lavaliere-microfoons zijn mono. Het heeft geen zin als je een directionele microfoon hebt om het overgrote deel van de tijd stereo-invoer te hebben.
Een antwoord:
#1
+2
Dwayne Reid
2018-05-31 01:06:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Misschien heb ik dit verkeerd, maar het volgende kan in de buurt komen van wat je wilt. PLUB: niet aansluiten, maar aansluiten!

Dit is een kleine Bluetooth-ontvanger die kan worden aangesloten op een bedrade hoofdtelefoon of oortelefoon.

Beschrijving van de KS-website: "Maak bedrade hoofdtelefoons draadloos! PLUB is de meest betaalbare, compacte en eenvoudigst te gebruiken Bluetooth-ontvanger."

De KS-campagne is afgelopen en deze apparaten zijn verkrijgbaar bij een aantal bronnen.

Als dit niet precies is wat u zoekt, is het misschien de moeite waard om contact op te nemen met de makers van dit project om te zien of ze kunnen maken wat u zoekt. Dat is de belangrijkste reden om de link naar de KS-campagnepagina op te nemen.

Technisch gezien, aangenomen dat de microfoon werkt, is deze nog steeds mono.
Dit lijkt een potentieel goede optie! Ik waardeer de suggestie om contact op te nemen met het team, dat is een verstandig idee. Ik zal zeker contact met ze moeten opnemen!
Dus als vervolg: het lijkt erop dat dit apparaat in theorie zou doen wat ik wilde doen, maar ik heb geen bewijs gevonden dat de Kickstarter de apparaten helemaal heeft afgeleverd. @Dwayne Reid welke bronnen heb je dat dit apparaat überhaupt beschikbaar is? Ik belde het kantoor van het bedrijf in Californië en het nummer werd opnieuw toegewezen aan iemand anders, hun Facebook-pagina behoorde zelfs tot een andere groep, dus het lijkt erop dat het bedrijf geen werk meer doet.
Ik heb mijn beloften ontvangen (2 sets) en ze werken zoals beloofd. Ik zal kijken of ik contactgegevens kan achterhalen.
Bedankt Dwayne. Ik heb je de premie toegekend. Als je me nauwkeurige contactgegevens kunt geven, zou dat geweldig zijn. U kunt contact met mij opnemen via mijn e-mail, die u kunt vinden op mijn website, gelinkt in mijn SE-profiel.
Ik heb de maker van het project gevraagd contact met mij op te nemen. Ik zal contact met je opnemen als hij dat doet.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 4.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...