Vraag:
Laptop GPU op prijs-prestatieverhouding
Florian Koch
2016-02-04 15:29:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik bereik de limieten van mijn oude notebook, aangezien deze alleen een GeForce 630M heeft en ik hem ook wil gebruiken voor een beetje gamen. Het is best triest, want de i7-2670QM doet het nog steeds redelijk goed ...

Ik denk erover om een ​​nieuwe te kopen, maar ik zou graag een mooie grafische kaart hebben die zijn werk doet zonder te duur te zijn. Dus wat is de grafische kaart (ik geef de voorkeur aan Nvidia, maar als AMD iets veel beters heeft, zou ik het ook overwegen om het te gebruiken) met de beste prijs-prestatieverhouding?

Vereisten:

  • Laptop GPU beschikbaar in notebooks van normaal formaat (ik wil geen monster, het moet nog steeds draagbaar )
  • ten minste 1 HDMI-uitgang
  • minstens 2 uitgangen in totaal, bij voorkeur VGA
  • kan worden gebruikt voor games die momenteel op de markt zijn (geen hoge instellingen, alleen afspeelbaar - mijn huidige 630M slaagt er niet eens in 5 FPS voor Rise of the Tomb Raider op de laagste instellingen)
  • Ik wil niet meer dan 1k € uitgeven voor het volledige systeem (of liever, ik kan geen TT betalen), en aangezien ik ook wil een i7 en een goede hoeveelheid RAM, de GPU zelf mag niet te duur zijn

Als je suggesties hebt voor een volledig systeem, zou dit ook leuk zijn, maar de vraag is bedoeld om geef me een overzicht van grafische kaarten die aan mijn eisen zouden voldoen. Daarna ga ik op zoek naar een nieuwe notebook waarin een van deze is ingebouwd.


Ik heb zojuist de door Adrian voorgestelde vergelijkingssite bekeken en de GeForce GTX 775M gevonden - dit zou , vanuit het prestatieaspect, top. Ik weet niet eens hoe de prijsklasse is, en als dit beschikbaar is in niet-gaming-notebooks (dit betekent hoesjes van normale grootte), maar hoe dan ook - deze prestatie zou geweldig zijn.
Voor de ondergrens zou ik de GeForce GTX 580M noemen - het zou niet veel minder moeten zijn dan dit, anders denk ik niet dat het kopen van een nieuwe notebook echt de moeite waard is.

Probeer meer specificaties in te voeren, zoals prijsklasse, zelfs iets waar je naar hebt gekeken, zodat we een nog beter idee kunnen hebben van wat je wilt (bijvoorbeeld iets beters om uit te kiezen) De GPU vragen voor de beste prijs-prestatieverhouding is niet echt een nauwere zoekopdracht. IK MOET TOEVOEGEN: laptops hebben andere componenten, bijv. RAM, CPU enz .. voor alleen GPU-referentie, kijk op http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-...M.63761.0.html en kijk op de tabel rechts met Classes (1,2,3 ..) de prestaties dalen en de prijs kan op elke GPU-pagina worden gecontroleerd.
wist niet dat er een specifieke pagina was voor laptop GPU-rangschikking - thx, ik zal dit doornemen
er is, en er is ook voor CPU's: http://cpubenchmark.net/ en voor GPU's (niet degene die ik heb gebruikt voor mijn zoekopdracht): http://www.videocardbenchmark.net/
Twee antwoorden:
#1
+1
Peter Zhu
2016-02-15 08:12:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad de Lenovo Y50 aan. Het heeft een GTX 960M, een relatief krachtige grafische kaart. Het heeft ook een krachtige i7-processor en een 1080p-scherm. Het is ook een van de meest betaalbare gaminglaptops met ongeveer $ 800.

#2
+1
john kieran
2016-02-17 11:04:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asus ROG GL752VW-DH71-HID1

- £ 940,52
-CPU: 6e generatie "Skylake" Intel® CoreTM i7-6700HQ Quad Core-processor, 2,6-3,6 GHz
-GPU : nVIDIA GeForce GTX 960M 128bit met 2GB GDDR5
-RAM: 16GB 2133MHz DDR4, harde schijf: 1TB 7200RPM HDD -DISPLAY: 17,3 "IPS FHD Antiglare, 1920x1080

Op AmazonDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...