Vraag:
ATX LGA1151 Moederbord / w Stabiliteit Primaire zorg
Malcolm McCaffery
2015-11-19 03:58:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is voor een desktop, plan geen overklokken. Het gebruik is voornamelijk mediaconsumptie, foto- / videobewerking, casual gaming. Besturingssysteem Windows 10 x64 Professional. Prijsklasse oplopend tot $ 200 USD. (Overweeg meer voor betrouwbaarheidsvoordeel)

Geplande componenten zijn onder meer: ​​

Moederbord moet ten minste één USB3.1 Type A + Type C bevatten

Bluetooth & Wi-Fi aan boord is een pluspunt maar geen vereiste.

Ik heb voornamelijk naar Gigabyte gekeken / ASUS-kaarten (want dat is waar ik bekend mee ben) maar de selectie is overweldigend, en helaas dekken specificatiebladen niet de stabiliteit / betrouwbaarheid.

Een antwoord:
#1
+3
Peter Zhu
2015-11-19 05:33:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De ASUS Sabertooth Z170 Mark I is wat je zoekt. Het is ongeveer $ 250, maar wat u krijgt, is het geld waard. Allereerst zit er aan de voorkant een plastic schildje ter bescherming tegen de chips van het moederbord en aan de achterkant zit een metalen schildje ter bescherming tegen ESD en board flex. De componenten van de stroomtoevoer zijn allemaal getest met een militaire standaard en een rapportblad met de tests die uw moederbord heeft doorstaan, wordt meegeleverd. Er zijn 2 kleine, maar krachtige ventilatoren om de vermogensafgiftecomponenten te koelen om oververhitting te voorkomen en hun levensduur te verlengen. Het wordt ook geleverd met een garantie van 5 jaar (2 jaar meer dan de standaardborden).Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...