Vraag:
Verkooppunt hardware voor een klein diner?
DinerJoe
2015-09-15 23:52:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een klein restaurant. Ik heb momenteel een verkooppuntsysteem uit de jaren negentig dat zijn leeftijd laat zien. Ik ben op zoek naar ideeën voor een nieuw systeem met een paar functies die veel zouden kunnen helpen.

  • Kan creditcard- en debetkaarttransacties verwerken, naast standaard contante transacties
  • Kan bedragen voor fooien voorstellen (10%, 15%, 20%, anders?)
  • Kan afdrukken naar twee locaties verwerken. De kassamedewerker heeft een bon nodig die ze aan de klant kunnen overhandigen, maar een andere bon moet naar de keuken gaan zodat de koks hun werk kunnen doen.
  • Barcodescanner moet kunnen omgaan Code 39

Momenteel omvat het afhandelen van niet-contante transacties een proces met meerdere stappen met gebruikers. Gebruiker overhandigt kaart aan kassier, kassier vraagt ​​"Credit or Debit" en drukt vervolgens op de juiste knop, kassier haalt kaart door. Bij debitering wijst de kassamedewerker naar een pincode waarop de gebruiker zijn pincode kan invoeren. Als er krediet is, drukt de kassamedewerker het kredietbewijs af en vraagt ​​om een ​​handtekening. Als het aantal stappen kan worden verminderd, zou dat geweldig zijn.

Ik heb een [meta-post] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/q/115/57) gemaakt over deze vraag en of aanbevelingen die evenzeer afhankelijk zijn van software als van hardware, het onderwerp zijn. Bekijk de vraag alsjeblieft en voel je vrij om daar binnen te bellen als deze vraag een slecht antwoord krijgt.
Een antwoord:
#1
+6
Andy
2015-09-16 00:36:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad Clover aan. Clover is een combinatie van hardware (PoS-terminals, printers, barcodescanners, etc.) en software.

Beginnend met de hardware, heb je drie opties.

Elk van deze kan creditcards van gebruikers accepteren. Het station is uw belangrijkste kassaterminal. Het is stationair. De Mini is een "extender" voor het Station. Deze zijn handig voor pieken - dwz. het jaarlijkse festival in uw stad dat ervoor zorgt dat uw bedrijf een weekend lang rijen om de hoek heeft. Ze bieden veel van de functionaliteit van het Station, maar je hebt het meestal niet nodig . De Mobile is handig voor de reizende server. Ze kunnen het naar de tafel dragen en bestellingen plaatsen, of tijdens uw hypothetische jaarlijkse festival, langs de rij klanten reizen en hun bestelling opnemen voordat ze bij het Station aankomen.

Samen met de basis PoS-stations, Clover heeft verschillende accessoires. Deze omvatten barcodescanners, printers (inclusief keukenprinters), weegschalen, debetblokken (hoewel dezelfde functionaliteit beschikbaar is op de PoS-terminals zelf) en meer.

Vervolgens komt de software. Clover heeft een App Market met een groot aantal add-on-applicaties. Het nadeel is dat veel hiervan op een maandelijks abonnement zijn gebaseerd. Ik moedig je echter aan om deze apps te bekijken. Ik kan er verschillende zien die eruit zien alsof ze nuttig zouden zijn voor een diner (inclusief tipsuggesties). Er zijn ook dingen die niet specifiek voor het verkooppunt zijn. Ik zie apps voor prikklokken, voorraadbeheer, beheer van meerdere winkels, kortingsbonnen, analyses van uw klanten en meer.

Ten slotte is er een ontwikkelaars-API (die de apps in de App Market gebruiken). Als je merkt dat er geen app is die je nodig hebt en je hebt ontwikkelaarservaring (of je kunt een ontwikkelaar inhuren), dan blijkt dat er code en documentatie beschikbaar is om je hierbij te helpen.

Met betrekking tot uw vraag over creditcards: Clover biedt u een verkopersaccount op First Data. Als je een verkopersaccount bij iemand anders hebt, moedigt Clover je aan om met hen te praten om te zien of ze Clover verkopen.

Ik ben gewoon nieuwsgierig: waar ken je dit van? Ben je zelf restauranthouder, werk je bij Clover of heb je dit net opgezocht?
Ik heb ontwikkelingswerk gedaan voor een lokaal bedrijf dat het systeem gebruikt. Mijn ervaring met Clover zelf is zeer beperkt. Mijn ontwikkeling was niet gerelateerd aan het PoS-systeem. Ik heb de eigenaar heel complimenteuze dingen horen zeggen over wat ze hadden en het opgezocht voor dit antwoord.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...