Vraag:
Fan controller voor een high-end pc?
Adam
2015-09-19 13:17:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een ventilatorcontroller die geschikt is voor een high-end pc met de volgende specificaties (ze zijn allemaal vereist):

  • 5,25 "vormfactor
  • Materiaal is volledig of gedeeltelijk van metaal
  • Minstens 4 ventilatorkanalen
  • Temperatuuralarmsysteem
  • Touchscreen-display
  • Profielen / presets voor het opslaan van instellingen
  • Toont ventilatorsnelheden en voltages
  • Grijstinten
  • Kan meer dan één sleuf aan de voorkant innemen

En dan is er het ontwerp. Ik geef er de voorkeur aan dat het er strak en minimalistisch uitziet met een scherm dat gemakkelijk te bekijken is.

Prijs is geen probleem.

Welke kleur zou je willen hebben. Kan het ook meer dan 1 5,25 inch-sleuf in beslag nemen?
@Firepower0701 Alles in grijstinten is goed. Geen grote fan van kleur op een pc. En ja, het kan meer dan één slot in beslag nemen.
Twee antwoorden:
#1
+4
Firepower0701
2015-09-19 21:41:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Met de gegeven informatie zou ik de NZXT Sentry 3 of Sentry 2 fan controller aanraden. U kunt er hier een kopen. De recensies zijn goed, met als enige minpunt dat de controller soms niet uit de doos werkt en dat het gemakkelijk is om er een zooitje van te maken. Ook het LED-touchscreen is van goede kwaliteit.

Heb je deze fancontroller gebruikt? Wat voor soort probleem doet zich uit de verpakking voor en hoe gemakkelijk is het op te lossen?
Nee, ik heb deze fancontroller niet gebruikt. Ik heb echter gelezen dat bekabeling een bedreiging kan zijn, dat het aanraakscherm reageert en dat sommige eenheden niet uit de doos werken.
Waarom werd mijn antwoord onmiddellijk naar beneden gestemd nadat ik het beste antwoord had ontvangen? Feedback over waarom mijn antwoord slecht was, is veel nuttiger dan alleen maar stemmen. Ik heb Stack Exchange al zo lang niet meer gebruikt, dus ik zou echt wat inzicht op prijs stellen over hoe ik mijn antwoorden kan verbeteren.
Ik leverde de downvote. Ik noemde je antwoord [hier] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/a/163/57), maar de TL; DR is dat de kwaliteit hier enorm kan worden verbeterd. Er is een [meta-post] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/questions/59/what-is-required-for-an-answer-to-be-high-quality) gemaakt met suggesties over hoe een antwoord van hoge kwaliteit. Als u enkele van de zorgen die ik in mijn post noemde, zou kunnen behandelen en de andere zou kunnen bekijken, zou ik de neerwaartse stemming graag ongedaan maken.
#2
+2
RPhipps
2015-10-18 20:52:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als fysieke bedieningselementen aan de voorkant van je pc niet enorm belangrijk voor je zijn en je werkt met Windows op je pc, wat dacht je van een USB-ventilatorcontroller zoals de NZXT Grid Plus v2?

NZXT Grid Plus v2 image

Maximaal 6 ventilatoren, gebruikt de temperatuursensoren die zich al in uw componenten bevinden, zodat u uw eigen sensoren niet hoeft aan te sluiten, meerdere profielen, aangepaste temperatuurcurven, tot 6 fans, en het loopt allemaal uit een doos die je gewoon ergens verborgen in je koffer kunt zitten. Het is ook slechts ongeveer $ 30.

Wat betreft de CAM-software die je gebruikt om de GRID te besturen, ik heb het gebruikt met mijn NZXT Kraken x61-koeler, en het lijkt stabiel, zij het een beetje opgeblazen met ~ 100 MB RAM-gebruik.

Ik weet dat dit niet is wat je specifiek hebt gevraagd, maar het is misschien de moeite waard om te verkennen?

Interessante aanbeveling. Het is absoluut niet wat ik oorspronkelijk zocht, maar het zou kunnen werken.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...