Vraag:
Drones "trainen"
Andy
2015-09-12 00:22:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een kleine drone - mogelijk quadcopter-stijl, maar sta open voor andere aanbevelingen. Het punt is, ik heb nog nooit zo'n machine gehad of er mee gevlogen en zou graag iets kleins en goedkoops willen voor "trainingsdoeleinden". Het idee is dat deze specifieke aankoop voor mij een manier is om te zien of ik de hobby leuk zou vinden en zo ja, uiteindelijk iets "coolers" te krijgen.

Mijn ideale drone zou hebben

  • Videomogelijkheden van minimaal 720p. Livestreaming is niet belangrijk voor deze trainingsdrone
  • Makkelijk te vliegen voor zowel een volwassene als een jong kind
  • Manoeuvreerbaar genoeg om door een bosrijke omgeving te gaan
  • Minder dan $ 100 en goedkope vervangende onderdelen (omdat ik verwacht iets te beschadigen)

Ik zou graag willen dat dit "aanvoelt" als de grotere drones met GPS en live videostreaming. Ik hoop dat het spiergeheugen dat ik hiermee opbouw, kan worden overgezet naar een groter stuk hardware.

Wees voorzichtig met het overdragen van vaardigheden voor vliegtuigbesturing naar een ander systeem. De controlekarakteristieken zullen vrijwel zeker verschillen, dus de drempels voor hover- en flight control-invoer komen niet overeen met wat uw spieren zich herinneren. Wees altijd voorzichtig en neem de tijd om de bedieningselementen opnieuw te leren nadat u het vaartuig hebt overgebracht.
Een antwoord:
#1
+10
ArtOfCode
2015-09-12 01:31:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad de Syma X5C aan.

  • Geïntegreerde 720p HD-camera
  • Trage bediening (schiet niet meteen in de verte je raakt de stokken aan - dit maakt het gemakkelijk om te vliegen)
  • Extreme wendbaarheid. Het is een acrobatische drone, dus je bent daar gesorteerd.
  • Ik kan er een nieuwe vinden op Amazon voor £ 30 ($ 46)
  • Camerarecords op SD-kaart, zodat je de beelden later.

Een waarschuwing die ik in een opmerking zei en hier zal herhalen: verwacht niet dat andere drones vergelijkbaar zijn. Er zijn enkele overeenkomsten tussen de vreemde paar dronemodellen - maar controlegewichten en gevoeligheden zullen altijd anders zijn, ongeacht of ze instelbaar zijn of niet. Een drone van 1 kg reageert sneller op controle-input dan een drone van 10 kg; dat is gewoon natuurkunde. Wanneer je een nieuwe drone aanschaft, altijd neem dan wat laagvliegende tijd op een relatief veilige locatie, zodat je kunt wennen aan het nieuwe bedieningsgevoel.

Ik steun dit. Ik heb net een paar dagen geleden dezelfde drone gekregen en ik ben er absoluut blij mee als mijn eerste drone. Gemakkelijk te leren, responsief, goedkoop en zeer duurzaam (ik heb het al een paar keer gecrasht en er is niets kapot gegaan). De camera is niet zo geweldig, al is dat te verwachten bij een goedkope drone als deze.
@ArtOfCode Vijf jaar later, zou dit nog steeds uw antwoord zijn?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...