Vraag:
Aanbeveling voor "thin tower pc-behuizingen"
wip
2015-09-13 00:44:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wil een game-pc kopen om naast mijn tv te plaatsen. Om het de beste luchtinlaat te geven, en gezien de (kleine) beschikbare ruimte in de kamer, heb ik besloten een koffer te kopen die ik verticaal kan plaatsen.

Idealiter zou de breedte minder zijn dan 14 cm (5,5 inch). ). Ik heb geen beperking op de hoogte, en de diepte moet minder zijn dan 50 cm (~ 19 inch).

[thuisbioscoop-pc] (https://en.wikipedia.org/wiki/Home_theater_pc)? Dit zou de naam zijn voor de klasse van computers, als u om een ​​vormfactor vraagt ​​(zoals ATX en ITX), kan dit lastiger worden.
Ja, ik ben op zoek naar de vormfactor die het beste past bij de bovenstaande beschrijving.
[ATX] (https://en.wikipedia.org/wiki/Computer_form_factor#Tabular_information) moederborden moeten passen. Uw enige probleem zou dan het geval zijn, het past misschien niet op 3,5 inch (HDD) schijven en zal hoogstwaarschijnlijk niet op 5,25 inch (optische) schijven. Blijkbaar zou je beste hit de dunne "mini ITX-hoesjes" zijn. Voor specifieke gevallen kunt u uw favoriete pc-zoekmachine raadplegen.
Twee antwoorden:
#1
+5
Mark
2015-09-13 03:45:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als u niet van plan bent om meer dan één uitbreidingskaart (bijvoorbeeld een tv-tunerkaart) aan uw systeem toe te voegen, kunt u een mini-ITX -kaart in een laag profiel sterk > of thuistheater -koffer past bij uw behoeften. Als je twee tot vier kaarten wilt (tunerkaart, speciale grafische kaart, speciale netwerkkaart, enz.), Zal een microATX -kaart in een onopvallende behuizing werken.

Merk op dat een de onopvallende behuizing maakt gebruik van smalle "low-profile" uitbreidingskaarten met een speciale beugel; normale uitbreidingskaarten passen niet. De meeste thuisbioscoopbehuizingen hebben een rechte hoekverhoger waarmee u een standaard uitbreidingskaart kunt gebruiken. In beide situaties heeft u wellicht een voeding nodig die geschikt is voor de behuizing in plaats van een standaard ATX-voeding.

Veel kleinere behuizingen hebben bays voor laptop (2,5 inch) harde schijven en slanke optische laptops voor laptops in plaats van desktop schijven, dus zorg ervoor dat u dit controleert bij het selecteren van uw onderdelen.

In theorie zou u een full-size ATX bord in de beschikbare ruimte kunnen plaatsen, maar de logistiek van Door de voeding, het koelsysteem, uitbreidingskaarten, enz. te plaatsen, zult u waarschijnlijk geen behuizing kunnen vinden die de klus kan klaren.

Als een aanvullende opmerking: de vormfactor die het meest aan mijn behoeften voldeed, werd door de maker "Slim / Compact Towers" genoemd.
#2
+4
Firepower0701
2015-09-13 09:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Fractal Design Node 202 is een pc-behuizing met een zeer kleine vormfactor (consolegrootte), met ondersteuning voor een grafische kaart van volledige grootte. Een link naar de fractal-ontwerppagina voor al hun gevallen van knooppuntseries is hier, en ik raad je aan ze te bekijken. Het komt binnenkort uit en maakt gebruik van mini-ITX-borden.

Bovendien heeft de Cooler Master Obsidian-serie enkele zeer kleine vormfactoren die goed passen in een thuistheater.

Silverstone maakt ook enkele mini-ITX-hoesjes met een zeer kleine vormfactor. Een link naar de Amazon-pagina voor de Silverstone Raven Z is hier.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...