Vraag:
USB IR-ontvanger voor Mac
Wowfunhappy
2016-03-05 02:39:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een Harmony 650 universele afstandsbediening, waar ik dol op ben! Ik gebruik het om een ​​breed scala aan apparaten te bedienen, waaronder het afspelen en pauzeren van media op mijn Mac. (technisch gezien een Hackintosh, maar dat is niet direct relevant).

De Harmony 650 kan niet communiceren via Bluetooth - alleen IR. Ik gebruik al een tijdje de Logitech Harmony Adapter voor PlayStation 3 naast RemoteBuddy om ervoor te zorgen dat mijn afstandsbediening door mijn computer wordt herkend. Een van de dingen die ik leuk vind aan deze adapter is de gevoeligheid: hij kan een IR-signaal opvangen, ongeacht de richting waarin mijn afstandsbediening is gericht. Vervelend is het echter dat het ongeveer zeven seconden duurt voordat de Harmony-adapter 'wakker wordt' nadat deze een paar minuten niet is gebruikt.

Ik zou deze adapter willen vervangen door een niet-Bluetooth, USB IR adapter. USB IR-adapters lijken tegenwoordig echter erg moeilijk te vinden. Waar kan ik een USB IR-adapter vinden die:

  1. Werkt met mijn Mac (bij voorkeur via Remote Buddy's Candelair-stuurprogramma)
  2. Op dezelfde manier grote gevoeligheid voor mijn Harmony PS3-adapter
  3. Kost minder dan $ 25 ($ 10 of minder verdient de voorkeur, maar $ 25 is mijn limiet)
Iets gebaseerd op een Arduino Leonardo of andere USB MCU zou kunnen werken, maar zou in feite een heruitvinding zijn van de http://dangerousprototypes.com/docs/USB_Infrared_Toy
Een antwoord:


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...