Vraag:
2D-streepjescodescanner, met Bluetooth
reeeky2001
2016-10-13 00:40:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een Bluetooth 2D-streepjescodescanner. Ik werk op een plaatselijk schoolbestuur en we ontvangen zendingen Chromebooks voor gebruik door leerlingen, dus we moeten elke eenheid labelen en inventariseren op inventarisnummer en serienummer.

De dozen hebben een QR-code (die het serienummer bevat nummer) en we plaatsen er een standaard UPC-barcode op. Ik heb een Android-telefoon gebruikt om deze te scannen, maar het kost meer tijd dan een scanner gewoonlijk doet (scherpstelcamera, enz.).

Ik heb slechts vier vereisten:

  1. Leest QR- en standaardbarcodes (UPC). Datamatrix-codes zouden ook leuk zijn, maar noodzakelijk.
  2. Gebruikt bluetooth, geen 2.4Ghz-ontvanger.
  3. Minder dan $ 250
  4. Makkelijk te lezen instructies, in het Engels.

Ik had deze scanner gevonden, maar toen we hem gingen bestellen, werd deze niet meer beschikbaar. Dus nu ben ik op zoek naar een nieuwe en ik dacht dat ik het hier zou vragen.

Waarom moet het uit nieuwsgierigheid bluetooth zijn?
@Andy Vooral omdat ik om ruimtelijke redenen niet in de buurt van een computer kan scannen, en ik geen eigen ontvangerdongle wilde die we gemakkelijk zouden kunnen verliezen. Bluetooth is platformonafhankelijk en als we off-site scannen, kunnen we onze telefoons gebruiken om de gescande gegevens vast te houden en te uploaden.
@reeeky2001 - De draadloze van Symbol hebben geen dongle. ze hebben een oplaadstation dat via USB kan worden aangesloten
Een antwoord:
#1
+4
Digital Boffin
2016-10-14 04:14:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na veel ERP-integraties in magazijnen en detailhandel te hebben uitgevoerd, was er vrijwel één draadloze barcodescanner die opviel en dat was Symbol (nu Zebra).

enter image description here

Ze maken een Bluetooth-scanner - DS6878SR en gezien je (verhoogde) budget zou dit goed moeten werken.

Persoonlijk, Ik zou niet gaan voor de kleinere naamscanners. Symbol is een industriestandaard en hun betrouwbaarheid is ongeëvenaard.

Bedankt voor de suggestie. Ik heb de [DS6878-SR] (https://www.amazon.com/Zebra-Motorola-Symbol-DS6878-SR-Bluetooth/dp/B00NN63AD2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1476465913&sr=8-1&keywords = zebra + 2d + bluetooth) aangezien de LS4278 geen 2D doet.
Vergat te vermelden, ik heb de baas zover gekregen om het budget erop te verhogen. Maar heel erg bedankt dat je me aan Zebra herinnert. We gebruikten de hele tijd Moto-scanners toen ik in de detailhandel werkte.
Ik wilde je gewoon nogmaals bedanken. Ik ontving gisteren mijn DS6878 en liet hem werken zoals ik het nodig had.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...