Vraag:
Wi-Fi repeater aanbeveling
onedevteam.com
2016-02-25 18:33:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kan iemand een goedkoop apparaat (tot $ 15 - $ 20) aanbevelen dat een draadloos signaal van mijn hoofdrouter kan ontvangen en dit kan overbrengen naar een klassieke bedrade netwerkswitch?

Ik heb een heleboel goedkope repeaters gevonden op eBay, maar weet niet of een van hen een draadloos signaal kan doorgeven aan een bekabeld netwerk.

Ben je technisch onderlegd genoeg om het te laten flitsen met dd-wrt?
Ik zou het waarschijnlijk kunnen doen, maar ga liever met een kant-en-klare oplossing ...
Als u een snellere en stabielere verbinding tussen de netwerken wilt, wilt u misschien ook kijken naar powerline-adapters - vergelijkbare prijsklasse voor 200 Mbps.
Die beoordelingen voor honderden Mbps op powerline-adapters zijn ZEER optimistisch. Homeplug AV, die draait op 200 Mbps max, gebruikt zoveel bits voor foutcorrectie dat de / theoretische / doorvoer slechts 80 Mbps is na protocoloverhead, en je kunt gemakkelijk een kleine fractie (1 / 10e tot 1 / 20e) krijgen in lawaaierige real- wereldscenario's. Als je een powerline-adapter wilt die lang meegaat, koop dan een van de MIMO Homeplug AV2-adapters die geschikt zijn voor 1200 Mbps of 1800 Mbps (niet degene die geschikt zijn voor 500 of 600 Mbps!). De MIMO vermindert de impact van interferentie aanzienlijk.
Twee antwoorden:
#1
+10
routerguy
2016-02-25 19:45:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou aanraden om de WRT400N te kopen. Het is trending rond de $ 15 en je zou zelfs verder kunnen onderhandelen. www.ebay.com/itm/172094577410

Dit zijn dual-band wireless-N-routers, dus jij kan slechts één band gebruiken voor overbrugging tussen uw hoofdrouter en de tweede band kan worden gebruikt om het signaal verder uit te breiden

Ja, het zal het signaal doorgeven aan bedrade netwerken

Mijn ervaring

  1. Ik kocht de mijne van ecost in januari 2012 voor $ 39,99 per stuk en ik ben er nog steeds blij mee
  2. Kostte me een paar uren om ze te laten knipperen, want dit was mijn eerste poging tot dd-wrt.
  3. Mijn hoofdrouter is beneden en de tweede router is boven (mijn kantoor) fysiek boven de hoofdrouter.
  4. Ik heb boven een gigabit-netwerkswitch die is aangesloten op verschillende machines

  5. Beide routers op het 192.168.1.x-netwerk en alle aangesloten machines naar elk van de routers kunnen met elkaar communiceren

DD-WRT-instructies

https://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Linksys_WRT400N

Als je na deze instructies problemen hebt, kun je altijd om hulp vragen op Supergebruiker.

#2
+5
Tuffwer
2016-02-26 02:20:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vroeger gebruikte ik een van deze om als draadloze ontvanger te dienen voor een machine die alleen een ethernetpoort had.

TP-LINK-TL-WR702N-Wireless-Repeater

Behalve als een "draadloze kaart" voor mijn apparaat, had het ook kunnen worden geconfigureerd om te dienen als een toegangspunt, een repeater en een paar andere functies. Toen ik het eenmaal had geconfigureerd, werkte het goed en gaf het me nooit problemen.

Bewerken:

Ik zou moeten toevoegen dat om dit te configureren ik niets speciaals hoefde te doen, het apparaat werd geleverd met een kleine schijf die wat configuratiesoftware bevatte, ik moest de software installeren en op mijn computer aansluiten om de eerste installatie uit te voeren, wat niet anders was dan normaal inloggen op je router.

Bovendien is er meer dan één model dat deze vormfactor heeft (de nanogrootte), het zou u nodig hebben om ervoor te zorgen dat het model waarnaar u kijkt, het soort verkeer aankan dat u er doorheen wilt laten lopen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...