Vraag:
Case ter ondersteuning van EEB-moederbord en dubbele ATX-voedingen
Ctrl-alt-dlt
2015-11-17 18:59:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een case ter ondersteuning van mijn server-build die zal bestaan ​​uit een ASUS Z10PE-D8-moederbord en zou graag twee ATX / EPS-PSU's in de trant van Corsair RM850i ​​willen opnemen.

Er zijn minimaal acht 3,5 "HDD-mounts nodig voor SAS en twee 2,5" SSD-mounts voor systeemschijven.
Er is ook voldoende koeling nodig voor een dubbele Xeon E5-2620V3's en 64 GB RAM, aangezien het zal warm worden.

Een 5,25-inch frontbehuizing zou gunstig zijn, maar niet absoluut noodzakelijk.

Ik kijk onder de £ 300. Een toren verdient de voorkeur. Met rackmontage zou ik moeten het budget terugbrengen tot £ 200 om rekening te houden met de kosten van rails en een kast.

Een antwoord:
#1
+3
Thomcdrom
2015-11-20 14:20:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hier zijn 2 gevallen die u mogelijk kunt gebruiken voor een dubbele stroomvoorziening. De Thermaltake Core X9 is een stevige metalen behuizing bedoeld voor pc's met EATX-ondersteuning. het is modulair en u kunt er waarschijnlijk een dual ATX PSU in plaatsen.
De IPC 4U-4310L is een server rack met ondersteuning voor een redundante voeding. dit heeft ook hot swap-poorten en is een 4u-vormfactor.

Beide zijn niet de goedkoopste gevallen die er zijn in de gemarkeerde. Maar ik denk dat je hierin je pc kunt plaatsen.

Dus als je een hoesje wilt zonder gedoe, dan kun je de Thermaltake Core X9 aanschaffen. ook deze ziet er het beste uit en heeft goede ventilatie.
als u een rackserver wilt, kunt u kiezen voor de IPC-server, maar deze ondersteunt geen 2 volledige atx-voedingen maar een redundante voeding (dit betekent een set kabels enz.)

En als u goedkoop wilt gaan, kunt u elke kubusvormfactor-behuizing aanpassen aan uw behoeften.

Over het algemeen zou ik de Thermaltake Core x9 kiezen omdat het kan laat een extra PSU installeren op en als je er 2 krijgt, kun je er 4 van de badboys in krijgen. hij is ook klein, zodat u hem gemakkelijk overal kunt plaatsen, wat een probleemloze installatie betekent.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...