Vraag:
Wat is een goed Android-compatibel Bluetooth-toetsenbord?
dwjohnston
2015-09-14 06:20:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een Galaxy Note 4, en soms is het fijn om er goed op te kunnen typen en te besparen dat ik een laptop moet meenemen.

Ik zou graag een Bluetooth-toetsenbord willen hebben dat ik bij me kan dragen (hoeft niet in mijn zak te passen, het kan in mijn tas blijven).

Vereisten:

 • Responsief toetsenbord. D.w.z. zachte toetsen passen niet.
 • Volledig / groot formaat. Ik heb grote handen en ik moet kunnen typen.
 • Dat gezegd hebbende, zo klein mogelijk. Een standaard toetsenbord met een toetsenbordformaat zal niet passen.
 • Numpad, F-toetsen enz. zijn niet nodig. Alleen letters, cijferrij, shift, spatie en voer in.
Vier antwoorden:
#1
+8
Firepower0701
2015-09-14 07:13:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het Anker® Bluetooth Ultra-Slim-toetsenbord is een erg klein, goedkoop en licht Bluetooth-toetsenbord en het lijkt goed te passen bij uw behoeften. Het heeft sleutels van volledige grootte en is te koop voor 16,00. Het is ook verkrijgbaar in zowel zwart als wit. U kunt er hier een kopen.

Een andere iets duurdere optie is het Jelly Comb Universal Back-lit toetsenbord . Het is te koop voor $ 20, heeft dezelfde kenmerken als het Anker®-toetsenbord en is verlicht. Toevallig is dit toetsenbord ook verkrijgbaar in zowel wit als zwart. U kunt er hier een kopen.

#2
+3
belford
2015-10-06 22:30:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iClever -toetsenbord lijkt aan uw eisen te voldoen.

Getallenrij is inbegrepen. Om met Android te gebruiken, hoef je alleen maar Fn + Q te kiezen.

Het is lichtgewicht (0.39lbs = ~ 176.9 gram) en tri-fold waardoor maakt het perfect voor op reis (formaat: 145 mm x 95 mm x 15 mm).

Samenvattend:

 • compact formaat
 • toetsenbordafstand is niet krap
 • aluminium behuizing
 • rubberen voetjes aan de onderkant (voor antislip)
 • bluetooth-bereik: 10 meter
 • iOS, Windows en Android-compatibiliteit

Nadelen:

 • grootte & plaatsing van de backspace-knop (vermeld in de tweede review hieronder gelinkt).

Bekijk de recensie hier en hier:

Ik heb een paar bluetooth-toetsenborden en het iClever Tri-fold magnetisch toetsenbord is het het beste voor reizen. Het is het kleinste en meest compacte toetsenbord dat ik heb gezien met behoud van een standaard toetsenbordindeling (ongeveer een 11-inch laptop). De backspace-toets is te klein naar mijn voorkeur, dus dat zal even wennen zijn. Verder is dit toetsenbord is alles wat ik wil als ik op reis ben. De toetsenbordafstand is niet te krap. Het is maar een centimeter minder lang in vergelijking met mijn 13 "laptop (mijn belangrijkste laptop). Het toetsenbord klapt eenvoudig uit en alleen wanneer jij dat wilt. Door de magneten en het scharnierontwerp zal dit niet per ongeluk gebeuren. Het past in zichzelf, dus het is heel gemakkelijk in te pakken voor op reis. De toetsen hebben zelf goede feedback. Er zijn veel sneltoetsen die worden geactiveerd met de typische Fn-toets (die op ware grootte is en op de juiste manier is geplaatst, godzijdank). Er zijn geen externe schakelaars of toetsen om het toetsenbord aan / uit te zetten of synchronisatie in te schakelen (wat geweldig is. Je drukt op de Fn-toets en de letter C voor de BT-synchronisatiesnelkoppeling). Zodra u het toetsenbord uitklapt, wordt het ingeschakeld en wordt verbinding gemaakt met het gekoppelde apparaat. Mijn apparaten vonden het toetsenbord onmiddellijk en betrouwbaar verbonden tijdens mijn testen.

In plaats van naar beoordelingen te linken, kunt u ze in uw antwoord proberen te citeren om uw argument te ondersteunen waarom dit product beter is.
Het is een eenvoudig product en de recensie wordt als video gepost. Ik zal mijn antwoord bewerken om een ​​deel van een andere recensie toe te voegen.
#3
+3
Journeyman Geek
2015-10-15 04:48:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zie geen prijsklasse (en het is een beetje prijzig), maar het microsoft universa1 opvouwbare toetsenbord voldoet aan veel van uw vereisten.

enter image description here

 • Responsief toetsenbord. D.w.z. zachte toetsen zullen niet geschikt zijn.

De chicklet-stijl en dezelfde soort schakelaars als het MS-toetsenbord voor oppervlaktetypes. Tested heeft een minireview die suggereert dat er behoorlijk wat mee te reizen is

 • Volledig / groot formaat. Ik heb grote handen en ik moet kunnen typen. 80% toetsen van volledige grootte, hoewel er een splitsing tussen zit.

 • Dat gezegd hebbende, zo klein mogelijk. Een standaard toetsenbord met toetsenbordformaat zal niet passen.

Het is plat maar breed. Het moet vrij klein worden opgevouwen.

 • Numpad, F-toetsen enz. Zijn niet nodig. Alleen letters, cijferrij, shift, spatie en voer in.

Yup 10keyless

Extra leuke dingen?

 • Het kan met meer dan één apparaat worden gekoppeld en is compatibel met de 2 grote telefoonbesturingssystemen, en Windows en OS X. Niet zeker of het Linux-compatibel is

 • waterbestendig

 • BT 4.0 gebaseerd, dus je hebt geen andere dongle nodig met veel moderne apparaten.

  RRP is ~ 99usd, hoewel je het volgens de test zou kunnen krijgen voor ~ 70 usd.

Dat is cool. Het vouwt! Zou het moeilijk zijn om te typen met die onderbreking in het midden?
Het hangt er echt van af. Ik vermoed dat het een kleine leercurve zou zijn, maar het is ongeveer de enige manier om het te doen. Het * andere * toetsenbord waar ik aan dacht, is vaporware
Het OP zei dat hij het in zijn rugzak zou kunnen passen ... Dus het hoeft niet klein te zijn, hoewel ik niet anders kan dan toegeven dat opvouwbare toetsenborden geweldig zijn ;-)
#4
  0
Rubydesic
2015-10-15 01:14:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit lijkt me een heel gaaf product. Projecteert een lasertoetsenbord en gebruikt infrarood om te detecteren waar uw vingers zijn. Je zou het eigenlijk in je zak kunnen stoppen. Het enige probleem is de prijs, $ 90, die mogelijk iets boven uw prijsklasse ligt.

U kunt deze hier kopen.

enter image description hereDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...