Vraag:
Wat zijn enkele goede mobiele creditcardlezers?
Dawny33
2015-09-17 13:09:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samen met mijn vrienden ben ik een tweedehands boekenwinkel aan het opstarten.

We willen dus een draagbare mobiele creditcardlezer die gemakkelijk in de zak past (aangezien we een startup zijn, zou in staat zijn om niet meer dan $ 100 te betalen)

Aangezien de winkel een draagbare opstelling is, zodat deze gemakkelijk van de ene plaats naar de andere plaats kan worden verplaatst, heeft een mooie, draagbare en duurzame lezer de voorkeur.

Geen problemen met de compatibiliteit, maar een Android-compatibel apparaat zou de voorkeur hebben in geval van een gelijkspel met specificaties, aangezien de meeste teamleden een Android-apparaat hebben.


Van de opmerkingen kwam ik te weten dat het een " Point of Sale " -machine wordt genoemd, voor het geval het zou kunnen helpen bij het beantwoorden.

Dus een verkoopautomaat?
@Zizouz212 Ja. Maar wel een draagbare die op een gsm-poort kan worden aangesloten. Bedankt voor de term. Bewerkte de vraag.
Oké, ik denk dat ik iets weet dat compatibel is met zowel Android als iOS voor ongeveer $ 50, maar ik ben nu op school, dus ik zal kijken of ik een antwoord kan posten tijdens mijn lunchpauze :)
Een antwoord:
#1
+5
Andy
2015-09-17 18:44:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad de kaartlezer van Square aan. U kunt de magneetstriplezer gratis krijgen bij Square. Dit zou voor u moeten betekenen dat de meeste van hun service aan de softwarekant is. Ze adverteren ook een contactloze lezer voor NFC en chipkaarten als "binnenkort beschikbaar", hoewel u deze gratis kunt reserveren. Als het "contactloze" gedeelte je niet kan schelen, hebben ze een lezer die de nieuwe chipkaarten leest die al beschikbaar zijn voor $ 30.

Square Reader

Ik heb de magneetstriplezer een paar jaar. Ik gebruik het voor persoonlijke betalingen. Het wordt elk Android-apparaat ondersteund dat ik heb gehad sinds het besturingssysteem versie 2.0 was. Het ondersteunt ook mijn iPad en heeft de afgelopen jaren prima alle OS-upgrades doorstaan.

Ze hebben aanvullende softwaregerelateerde functies die je misschien handig vindt, maar dat kan ik niet sta in voor elk van deze. Deze omvatten een volledig PoS-systeem, personeelsbeheer, een marktplaats en de mogelijkheid om via hen een online winkel op te zetten.

Belangrijk is dat hun tarieven redelijk zijn (voor mijn beperkt gebruik):

  • Per veegbeweging, verkoop in de online winkel of Square Invoices: 2,75% (veeg $ 100 in en je krijgt $ 97,25)
  • Per handmatig ingevoerde transactie: 3,5% + 15 cent (voer $ 100 in en je krijgt $ 96,35)

Beide methoden accepteren Visa, Mastercard, Discover en American Express (met dezelfde tarieven). Stortingen worden binnen twee werkdagen op uw bankrekening gestort.

Zoals ik hierboven al zei, gebruik ik mijn Square-lezer voor persoonlijke dingen. Meestal betalingen onder vrienden / familie. Ik heb het ook gebruikt bij het organiseren van een garage sale. Ik denk dat dat erg nuttig was om meer "spullen" kwijt te raken, vergeleken met voorgaande jaren waarin ik de reader niet gebruikte. Square stuurt een ontvangstbewijs naar de klant en Square beschermt u tegen een klein bedrag aan terugboekingen (ik heb deze functie echter nog nooit gebruikt).

Als gebruiker van de klantzijde is dit een goed toestel. Het koppelt uw e-mailadres aan uw kaart, dus zelfs als u een ander apparaat gebruikt, ontvangt u nog steeds de bon per e-mail.
@Cfinley En dat is een geweldige functie voor terugkerende klanten. De mijne zou zo blij zijn!


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...