Vraag:
Ik heb een andere CPU-koeler nodig
Zerotime
2016-02-05 20:21:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zit hier met de volgende specificaties:

Toen ik mijn computer voor het eerst bestelde, dacht ik niet al te veel na over upgraden, maar nu wel. Ik wilde extra RAM installeren, maar het viel me op dat de CPU-koeler te groot is en effectief mijn RAM-slots blokkeert.

(Meer specifiek blokkeert de koeler het eerste slot. Slot nummer twee, drie en vier zijn gratis, dus ik kan maximaal drie RAM-sticks plaatsen. Desalniettemin wil ik profiteren van de Dual Channel-mogelijkheid van mijn moederbord, dus ik wil 4x4 draaiende krijgen en niet 2x4 en 1x8.)

Het zou mooi zijn als de nieuwe koeler klein genoeg is om mijn RAM-slot vrij te maken en ook geschikt is om mijn AMD te overklokken naar 4,0 GHz.

Geld vormt hier geen probleem.

Als u foto's of aanvullende informatie nodig heeft, deel ik die graag.

Gerelateerde antwoorden op een andere vraag: http://hardwarerecs.stackexchange.com/questions/934/cpu-cooling-system-recommendation/936#936
Voor de duidelijkheid, je hebt waarschijnlijk LP (low profile) RAM-sticks nodig als je RAM-slots worden geblokkeerd door de HSF.
Een antwoord:
#1
+3
Porixify
2016-02-05 23:07:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad de Cooler Master Hyper 212 EVO aan. Ten eerste is de koeler die je hebt enorm voor een koeler en heeft een heleboel mensen zich zorgen maken over hetzelfde probleem dat jij hebt. Omdat de EVO niets anders doet dan je CPU koel houden, is hij veel kleiner en heeft hij bijna dezelfde kracht als de Macho. Bovendien is de Macho het dubbele van het gewicht van de EVO. Voor zover ik kon nagaan, heb je alleen een CPU-koeler nodig en niets meer, en dat is wat de EVO voor je zal doen.

Ik heb de koeler nu al een tijdje laten draaien en het werkt verbazingwekkend goed (de koeler zou gemakkelijk een 8 uur durende duurtest kunnen verslaan). Bedankt voor de aanbeveling!
Graag gedaan, geniet van uw computer!


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...