Vraag:
Beste draadloze toegangspunt voor een HETE omgeving
Matt Murrell
2016-09-07 01:10:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wil wifi uitbreiden naar een vrijstaande garage op 60 meter van mijn huis. De metalen schuur is niet geïsoleerd of klimaatgestuurd en kan behoorlijk HEET worden tijdens de zomers in Florida.

Kan iemand een specifiek draadloos toegangspunt aanbevelen dat in staat is om bij deze extreme temperaturen te werken? Moet ik kijken naar gespecialiseerde hardware voor buitenshuis, of de goedkoopste AP kopen die ik kan vinden, en van plan zijn deze vaak te vervangen?

Wat voor budget heb je? Gaat u Ethernet gebruiken tussen uw garage en huis?
Heb je de mogelijkheid om een ​​nabijgelegen ventilator met laag vermogen aan te sluiten om erop te blazen? Serieuze vraag.
Kun je een wifi-router buiten de garage direct onder de dakrand monteren?
Klein budget, ik kan een nieuwe AP kopen, maar laten we zeggen dat ik geen Cisco koop. Het wordt gevoed via ethernet. Een ventilator zou een optie zijn als er geen reeks hittebestendige apparatuur is.
Ik zou het in ieder geval zo laag mogelijk bij de grond houden zonder het risico te lopen op overstromingen. Hoe hoger het in je schuur komt, hoe heter het zal zijn.
Een antwoord:
#1
+4
BigElittles
2016-09-21 18:36:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik vond de EnGenius ENS202 N300 op Newegg.

Dit is een merk van draadloze apparatuur dat is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het schatte tot 158 ​​graden. Het is ook waterbestendig met een IP55-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen stof en water onder lage druk vanuit alle hoeken.

Als dit model u niet bevalt, maakt dit bedrijf een breed scala aan netwerktools voor buitenshuis.

Nog een opmerking. Die tinnen muur gaat warmte uitstralen als een oven. Ik zou overwegen om een ​​houten blok tussen de muur en het AP te monteren om als koellichaam te fungeren, het zal de warmte van de metalen muur absorberen en het risico verminderen dat de drempel van 158 graden wordt bereikt. bewerken Ik noem dit omdat mijn geestesoog het toegangspunt had op de buitenmuur van de garage, vreemde veronderstelling om te maken ...Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...