Vraag:
Beste muis voor 3D / Blender voor gebruikers die gewend zijn aan Apple Magic Mouse?
MicroMachine
2015-10-01 02:20:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik de Magic Mouse veel. Ik vind het buitengewoon nauwkeurig en handig voor tekst-, video- en ontwerptaken.

enter image description here

Ik hou ook van het uiterlijk en het feit dat het geen USB-poort gebruikt.

Ik ben onlangs begonnen met het leren van 3D met Blender en ik denk dat ik een domein betreed waarvoor deze muis duidelijk niet is ontworpen.

Dus Ik ben op zoek naar een muis die goed zou zijn voor 3D (drie knoppen, scrollwiel in het midden), die er niet al te lelijk uitziet op mijn bureau, en waarvan de vorm niet veel zou verschillen van die van de Magic Muis zodat mijn hand er snel aan kan wennen als ik heen en weer wissel. Het zou ook Bluetooth moeten zijn.

Ik heb op veel websites gekeken, maar het eerste dat gebeurt is dat ik niets kan vinden dat aan deze vereisten lijkt te voldoen, of het tweede dat gebeurt is dat de meeste merken merken zijn waar ik nog nooit van heb gehoord en niet weet of ik ze met mijn geld kan vertrouwen of niet. Ik koop liever geen 20 verschillende muizen (muizen?) Totdat ik er een vind die werkt op Mac / stevig is / heel goed werkt / enz.

Tot dusver heb ik een Logitech M185 gebruikt, die is niet erg mooi, en heeft ook een USB-poort nodig om te werken (het is draadloos, maar je moet een zender / ontvanger in de USB-poort steken om het te laten werken).

Veel * draadloze muizen gebruiken een USB-transceiver. Rechte BT-muizen bestaan, maar zijn dure IIRC. Heeft u een prijsvereiste?
Nou, de Magic Mouse is regelrecht bluetooth, geen USB-dingetje aangesloten ... En de Logitech die ik heb, ik begrijp nog steeds niet waarom het USB-dingetje nodig heeft om verbinding te maken met mijn computers, aangezien Bluetooth standaard is op Macs ... En om je vraag te beantwoorden, ik heb geen prijsklasse in gedachten. Minder dan $ 200 zou goed zijn lol
Dus Fabrice D, ik heb dit probleem ook met de blender, het is echt vervelend, dus ter verduidelijking heb je geprobeerd BTT te gebruiken met de machtige muis 2 en vond je het omslachtig? en toen gebruikte je het Logitech M557 bluetooth-miuse voor blender en bleef je ermee? zo ja, gebruik je de M557 dan alleen voor blender en de misschien muis voor alle andere software?
-1
Twee antwoorden:
#1
+7
Adam
2015-10-01 04:10:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoals @ArtOfCode in een opmerking zei, zijn er niet veel muizen die rechtstreeks verbinding kunnen maken met een apparaat zonder ontvanger. Dit komt doordat de meeste draadloze componenten (Bluetooth of anderszins) zijn ontworpen met behulp van hun eigen speciale frequenties, coderingen of een ander aspect dat, wanneer ze worden gewijzigd, de vrije verbinding met elk apparaat kan beperken. De meeste bedrijven doen dit als een eenvoudige marketingtechniek.

Nu voor een aanbeveling. Zoals altijd heeft de goede oude Logitech een product voor alles wat je nodig hebt. De M557 Bluetooth-muis (~ $ 40 USD) zal hopelijk goed bij je passen:

  • Bluetooth draadloos - geen ontvanger nodig om verbinding te maken met een apparaat
  • Batterijlevensduur van 12 maanden (nogal vaag omdat iedereen zijn muis anders gebruikt, maar toch verbazingwekkend)
  • Met Logitech-software kunt u de functie van elke knop aanpassen
  • 1000 dpi voor nauwkeurige klikken
  • Scrollwiel kan heen en weer scrollen
  • Comfortabel ontwerp - lang niet zo dun als de Magic Mouse, maar de vorm is vergelijkbaar (zie hieronder)

Apple Magic Mouse - Top View Logitech M557 - Top View

#2
+3
Vincent Chan
2015-12-08 10:00:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Magic Mouse is helemaal perfect voor Blender 3D. Mijn argument komt echter met een voorbehoud, je moet de Better Touch Tool (BTT) installeren en meer gebaren toevoegen. (Zie foto bijgevoegd).

Nu heb je middelste klik (door klikken met drie vingers te gebruiken) en al de rest.

Better Touch Tool

Ik deed koop ook de M557, maar ik heb hem na een tijdje verkocht omdat ik zo dol ben op de magische muis (blijkbaar met de hulp van BTT).

Ik had bij mijn oorspronkelijke vraag moeten blijven dat ik echt mijn magische muis wilde vasthouden en heel hard mijn best deed om het te laten werken - ja dat was inclusief het uitproberen van BTT. Niet alleen BTT werkte onregelmatig, maar het grootste probleem dat ik had, was dat ik niet met mijn vinger kon voelen waar de middelste knop begon of eindigde. Ik zou per ongeluk op de middelste knop klikken, of moet hetzelfde gebaar 3 keer opnieuw uitvoeren in 3D-software omdat ik niet "op" de middelste knop zat. Het grote voordeel van een muis met 3 fysieke knoppen is dat je er niet naar hoeft te kijken: je vingers zoeken instinctief naar de knop
@fabriced: Op een touchpad van een laptop had ik een soortgelijk probleem: ik wist niet waar de verschillende gebieden eindigden en begonnen. Ik sneed een sticker in dunne reepjes en plakte de reepjes op de randen. Je kunt ze gewoon voelen en je vingers leren snel waar ze zijn.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...