Vraag:
MSI Stealth Pro-072 versus ASUS G751JY-DH71?
Brenda813
2015-10-01 22:00:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik probeer te kiezen tussen twee computers die zullen worden gebruikt voor grafisch ontwerp, intensief Adobe-gebruik - Illustrator, Photoshop, InDesign, enz., evenals wat webontwerpwerk. Ik heb de Adobe Master Collection CS6 op mijn huidige computer geïnstalleerd. Ik heb het verkleind tussen deze twee computers:

ASUS ROG G751-DH71MSI GS70 Stealth Pro-072 Ik vind het moeilijk om te bepalen of de ene beter is voor grafisch ontwerp dan de andere, of dat beide zouden doen werk even goed. Ik krijg tegenstrijdige verhalen van verkopers.

Voor zover ik kan zien, heeft ASUS een beter videogeheugen - 4GB GDDR5 versus 3GB GDDR5 op de MSI De ASUS heeft ook Nvidia GeForce GTX 980M versus 970M op de MSI Het videogeheugen en grafische kaartspecificaties waar ik niets vanaf weet (ik moet het niet toegeven), behalve dat het hoge cijfers zijn en hogere cijfers meestal beter betekenen.

De ASUS kan worden uitgebreid tot 32GB Ram, terwijl de MSI Stealth is maximaal 16 GB, ik ben in de war over deze. De verkopers in de winkels vertellen me dat alles wat verder gaat dan 16GB RAM overdreven is, maar als ik online kijk, zeggen ze tenminste 24GB ram voor grafisch ontwerp. Toen ik mijn ramgebruik controleerde, had ik Illustrator draaiende, Photoshop, virtualbox en opende ik een 1.4GB Photoshop-bestand, terwijl ik ook probeerde een groot Illustrator-bestand te openen en niet verder ging dan 10GB ramgebruik.

Het MSI Stealth heeft een 5e generatie Intel-processor, terwijl de ASUS slechts een 4e generatie heeft. Mijn andere grote zorg is de geheugenkaartlezer, die ik vrij vaak gebruik. De MSI ondersteunt SDXC, SD en SDHC, terwijl de ASUS alleen SD en MMC ondersteunt. Er is mij verteld dat de ASUS een beter scherm heeft - IPS - maar als je ze allebei in de winkel bekijkt, lijken ze allebei even goed. ASUS heeft ook iets. een Thunderbolt-poort genoemd? Aangezien ik niet weet wat dit is, denk ik dat het geen specificatie is waar ik me zorgen over moet maken. ASUS CON

Ik las dat de audiokwaliteit slecht is. Ik kon de audio in de winkel niet echt testen.

Soft-touch coating slijt?

MSI CON

Geen dvd-station. Ondanks wat mij wordt verteld, gebruik ik nog steeds de dvd-drive, maar dit is geen dealbreaker, ik zou ook een externe drive kunnen krijgen.

- UPDATE - De MSI is ongeveer $ 2000, de ASUS ongeveer $ 2200. De MSI wordt geleverd met een 1 TB HDD + 512 GB SSD. De ASUS heeft een 1 TB HDD + 256 GB SSD. Als ik echter voor de ASUS ga, overwoog ik de SSD te ruilen voor een 512 voordat ik de computer zelfs maar mee naar huis nam.

Wat zijn de prijzen voor de apparaten? U heeft deze vraag getagd met [ssd], maar u vermeldt niets over het opslagapparaat. Als u uw vraag met deze informatie zou kunnen bijwerken, zou ik u kunnen vertellen wat ik in die situatie zou kopen.
Is dit de [ASUS] (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232199) en de [MSI] (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item = N82E16834152915)? De MSI-link zegt dat het opnieuw is hersteld, maar ik ben alleen geïnteresseerd in het specificatieblad.
Sorry, links moeten automatisch zijn gegenereerd, maar hier zijn de links van waar ik daadwerkelijk zou kopen. Deze hebben de specificaties. Http://www.frys.com/product/8320007? Source = google & gclid = CO2YwOPxocgCFYI9aQod6QcDCg
Oeps. Druk op de verkeerde knop. Hier is de ASUS-link. http://www.frys.com/product/8311217?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG Ik maak me geen zorgen over de prijs. Ik ben meer geïnteresseerd in welke specificaties beter zijn.
Een antwoord:
#1
+4
Cfinley
2015-10-01 23:51:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou voor de ASUS-laptop gaan. Het ondersteunt meer geheugen, waardoor je meer programma's open kunt hebben, en geloof me, Adobe is vreselijk over geheugenbeheer. Hoewel de grafische kaart beter is in de ASUS, maakt het eigenlijk niet uit, tenzij je ermee gaat gamen of 3D-renderingen uitvoert. Volgens de specificatiebladen van de links die u mij gaf, gebruiken ze allebei dezelfde processor (de Intel Core ™ i7-4710HQ-processor).

Wanneer u een nieuwe computer koopt, concentreer u dan op de dingen die u niet kunt herstellen, zaken als de processor, grafische kaart en max. RAM. Dingen die u kunt repareren, mogen er niet zo zwaar op rekenen. Hoewel de ASUS mogelijk slechte audio heeft, kunt u een koptelefoon of andere externe luidsprekers gebruiken. Als het de gewenste geheugenkaarten niet ondersteunt, kunt u een USB-kaartlezer aanschaffen. De MSI-laptop heeft daarentegen geen cd-station, maar zoals je al zei, kun je een externe krijgen. U kunt echter niet meer dan 16 GB RAM toevoegen als u meer nodig heeft.

Het belangrijkste verschil tussen deze laptops is het RAM-geheugen, dat misschien wel de belangrijkste competentie is voor grafisch ontwerpers. Daarom raad ik je aan om met de ASUS-laptop te gaan.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...