Vraag:
Thuiskantoor inkjetprinter
Burgi
2016-05-06 20:39:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een thuiskantoorprinter, aangezien de huidige HP C310 van mijn moeder eindelijk volledig is overleden, de printkop is uitgevallen en ze geen vervangende onderdelen kunnen vinden.

De vereisten zijn als volgt:

  • Moet in fotokwaliteit kunnen printen
  • Moet multifunctioneel zijn (printer en scanner)
  • De inkt moet beschikbaar zijn als aparte kleuren
  • Mag geen Epson zijn
  • Prijs in het bereik van £ 100 - £ 150

De optionele 'nice to haves' zou zijn:

  • WiFi
  • SD-kaartsleuf
  • Touchscreen-display

Ik ben geadviseerd door de printerreparateur dat we moeten printers overwegen met printkoppen in de cartridges, is dit een goed advies?

Het voordeel van printkoppen die in de karren zijn ingebouwd, is dat u bij uw kar een nieuwe printkop krijgt. Dat is nooit een probleem geweest met een van onze printers.
Mag ik vragen waarom het geen Epson mag zijn?
Mijn moeder heeft de afgelopen jaren extreem slechte ervaringen (bouwkwaliteit, bruikbaarheid en afdrukkwaliteit) gehad met Epson-printers. Haar exacte woorden waren * "Ik wil niet nog een van die verdomde Epsons" *.
Een antwoord:
#1
+6
Burgi
2016-05-10 07:08:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

We zijn vandaag naar een plaatselijke pc-winkel gegaan, zodat mijn moeder de printers fysiek kon onderzoeken. Ik zal een korte opsomming geven van de printers die we hebben bekeken, het kan anderen helpen bij hun keuze.

Mijn moeder had al besloten dat het hebben van een SD-kaart nu een must in plaats van iets leuks was.

HP

De winkel had een behoorlijk aanbod aan HP MFP's, maar geen van hen had alle vereisten. Ze misten een of twee verschillende vereisten. De ene had bijvoorbeeld 4 kleureninkt maar miste de SD-kaartsleuf, terwijl de ander alle vereisten had, maar de gekleurde inkt zat in een enkele cartridge.

De bouwkwaliteit was behoorlijk solide voor alle modellen en de prijzen waren ongeveer gelijk met een gemiddeld gemiddelde van ongeveer £ 120.

Epson

Het leek erop dat de winkel een behoorlijk aantal Epson-printers had, veel in budget of onder. Ik probeerde erop te staan ​​dat we er op zijn minst naar zouden kijken in het belang van eerlijkheid, maar werd overheerst. Ik noem ze hier alleen als balans.

Brother

Er waren twee Brother-apparaten die aan onze eisen voldeden, afgezien van de bouwkwaliteit. De display-modellen zagen er armoedig en mager uit, vooral gezien de prijzen ervan vrij hoog waren. Dat gezegd hebbende, ze hebben allebei onze shortlist gemaakt omdat ze A3-papier konden verwerken. Ze werden uiteindelijk afgeprijsd omdat we dachten dat ze niet bestand waren tegen regelmatig gebruik.

De modellen die we hebben overwogen waren:

Overig

De winkel we hadden maar één Samsung-printer en één Lexmark-printer beschikbaar. De Samsung had geen SD-kaartsleuf en was ruim buiten budget, en de Lexmark was een zelfstandige printer zonder scanmogelijkheden.

Canon

Ik heb Canon tot het laatst verlaten, omdat we uiteindelijk een Canon-apparaat kregen. De bouwkwaliteit van alle Canon's, zelfs die van minder dan £ 50, was uitstekend. Vergelijkbaar met HP.

We waren ook enorm onder de indruk van de ontwerpfilosofie die was gevolgd op de mid-range printers, ze zagen er "onprinterig" uit.

De twee die die op onze shortlist kwamen:

Dit zijn bijna identieke printers, maar we hebben uiteindelijk de Pixma MG6851 gekozen. De dingen die het deden, waren het feit dat het te koop was voor £ 80 en de minder inkten. Mijn moeder was bang dat de extra "grijze" cartridge in de MG7751 de inkt op de lange termijn duurder zou maken, ook al gaf ze de voorkeur aan de minimalistische look van de MG7751.

De extra kar wordt meestal gebruikt voor het afdrukken van foto's IIRC. En ik kan de kwaliteit van Canon bevestigen. Ik heb hier geen antwoord gepost omdat onze printer een oud model is dat al eeuwen aan de gang is;)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...