Vraag:
Over-ear koptelefoon met afneembare kabel
Martin Thoma
2015-11-30 01:14:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een koptelefoon met een afneembare kabel, zodat ik de kabel kan vervangen wanneer deze breekt en een langere / kortere kabel kan krijgen.

Ik had eerder de Sennheiser HD 201 (ongeveer 22 Euro) en was er best blij mee, behalve dat de kabel nu brak.

Ik had de Bose QuietComfort 25 (ongeveer 250 Euro) en was er niet blij mee. Ik wilde ze vanwege de noise-cancelling, maar het bleek dat de druk op mijn oren / het geluid van de speakers als het erg stil is in mijn kamer mij niet zoveel geld waard waren.

I gebruik de koptelefoon als ik films kijk of als ik in bed lig en luister naar audioboeken / muziek. Ze zouden echt comfortabel moeten zijn.

De audiokwaliteit van de HD 201 was oké voor mij, denk ik. Ze zijn al redelijk comfortabel om te dragen, maar de Bose Quiet Comfort 25 was iets beter.

Een optie om ze draadloos te gebruiken met mijn computer zou leuk zijn.

Wat is uw budget?
@PeterZhu Dat hangt erg sterk af van wat ik krijg. Ik denk niet meer dan 300 euro, maar als het niet iets beters biedt dan de HD 201, dan niet meer dan 75 euro.
Blijf HD 201 gebruiken en leer solderen. Het vervangen van een kabel is supereenvoudig en basissoldeerbouten zijn goedkoop. De koptelefoon is goedkoop, dus je voelt je op je gemak als je ze verprutst. OF vraag iemand die kan solderen om de gebroken draad in te korten tot 3 cm. Op deze manier krijg je een afneembare kabel.
Vijf antwoorden:
#1
+3
Julius Rickert
2015-12-12 03:17:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou de Denon AC-GC20 willen voorstellen.

 • Ongeveer 300 € in Duitsland
 • Over-oor
 • Afneembare kabel
 • Bluetooth Smart
 • Ondersteunt moderne codecs
 • aptX Low Latency (hoge kwaliteit audio via Bluetooth)
 • Actieve ruisonderdrukking (kan worden uitgeschakeld)
 • Dual-modus (twee apparaten tegelijkertijd verbinden)
 • Zeer goede geluidskwaliteit en frequentierespons
 • 20 uur afspeeltijd (Bluetooth)
 • bruikbaar met lege batterij

Ik raad deze hoofdtelefoon ten zeerste aan aan iedereen die mij om aanbevelingen voor hoofdtelefoons in het algemeen vraagt. Ik was zelf op zoek naar Bluetooth-koptelefoons en zij zijn de enigen met alles wat ik maar kan wensen.

#2
+2
TheLexoPlexx
2015-12-19 19:13:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AKG Y50 zijn je vrienden:

 • Afneembare kabel
 • lage prijs ~ 100 €
 • toegewijd, helder geluidskwaliteit
 • comfortabel, zelfs bij langer gebruik
#3
+2
Basil Bourque
2016-01-19 14:58:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Marshall-koptelefoon

Marshall biedt koptelefoons met afneembaar snoer.

Het afneembare spiraalsnoer met twee uiteinden met microfoon en afstandsbediening is uitgerust met een L-plug-uiteinde, voor verbeterde duurzaamheid en draaggemak. Met de dubbele 3,5 mm-aansluitingen kunt u kiezen aan welke kant u uw kabel het liefst draagt ​​of aansluit, en deel uw muziek met een vriend.

Zie het rechterbovenhoekpaneel op deze afbeelding .


(bron: theawesomer.com)

#4
+1
JostySpoons
2015-12-02 15:31:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou de Monster DNA's aanraden voor ongeveer £ 100, dus voor ongeveer 130 euro. Deze koptelefoon is een comfortabele on-ear koptelefoon, met een kabel die niet in de knoop kan raken. Ze zijn gemaakt van plastic, maar ze zijn extreem stevig en buigen bijna recht zonder te worden beschadigd. De stukken zijn zo ontworpen dat ze eruit springen voordat ze klikken, zodat ze gemakkelijk opnieuw in elkaar kunnen worden gezet.

Ze zien er ook best gaaf uit, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden geleverd in een mooie doos met reistas. Een andere leuke functie hiervan is de functie voor het delen van muziek, de koptelefoon heeft 2 3,5 mm-aansluitingen in serie, dus als je muziek via je koptelefoon laat spelen, kan iemand anders zijn koptelefoon op de jouwe aansluiten en kunnen jullie allebei naar hetzelfde nummer luisteren. / p>

Een andere suggestie zijn de Audio-Technica-ATH-M50X over-ear-koptelefoon. Ik heb een vriend die er een paar had en hij zei dat ze geweldig waren voor de prijs (momenteel £ 88 op Amazon). Ze hebben dikke, zachte oorkussens, dus comfortabel, 3 verwijderbare kabels (1,5 m / 3,0 m / 1,5-3,0 m opgerold). Cnet heeft een goed gedetailleerde revie die hij niet kent en ze zijn ook de bestseller-zoon amazon die momenteel in het VK is.

De koptelefoon die je hebt gekoppeld, is geen over-ear, maar een on-ear koptelefoon.
Sorry dat ik die vereiste heb gemist (ik weet dat het duidelijk is en in de titel!), Ze zijn echter nog steeds redelijk comfortabel en hebben een goede geluidsisolatie.
Ik heb ook een tweede suggestie toegevoegd
+1 voor ATH-M50X omdat ik dit sinds mei 2014 gebruik en de prijs / kwaliteit een van de beste is die ik tot nu toe heb gezien. De mijne ziet er nog steeds echt nieuw uit. Twee van mijn collega's hebben ook dezelfde koptelefoon. Als programmeur / DJ is het erg comfortabel om lange periodes te luisteren. Voor Amerikaanse kijkers van deze vraag, kijk op [deze Amazon-link hier] (http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-M50x- Professional-Monitor-Koptelefoon / dp / B00HVLUR86)
#5
  0
wip
2019-02-22 19:27:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben zeer tevreden met deze "NC-25" -hoofdtelefoons
https://www.amazon.com/Cancelling-Headphones-Bluetooth-Wireless-Srhythm/dp/B0797NS5WB
Ze zijn beide Bluetooth of bedraad (met afneembare kabel), gebruiksvriendelijk, opvouwbaar, over het oor, hebben ruisonderdrukking, worden geleverd met een stijlvolle, compacte stevige hoes, kosten 59,99 $

Ik draag ze het meest van de tijd dat ik aan het werk was, zonder muziek, alleen voor de rust van noise-cancelling.
Ik ontdekte ook dat ze veel helpen om wat rust te krijgen tijdens lange afstanden, enz.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...