Vraag:
Voedingsadvies - 550W bereik
Daniele
2016-10-10 22:57:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben bereid om mijn allereerste computer te bouwen.

Dit is de build waar ik aan dacht:

 • Intel Core i7 6700K
 • Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5-EU
 • Corsair Hydro H60 CW-9060007-WW
 • EVGA GeForce GTX 1060 3 GB SC GAMING 1835 MHz boostklok
 • Crucial CT2K8G4DFD8213 Memoria RAM da 16 GB, DDR4
 • NZXT S340 Mid Tower-behuizing CA-S340W-W1
 • Sandisk Ultra II SSD 240GB, 1TB WD HDD
 • Windows 10, misschien Linux

Ik ben op zoek naar een voeding die geschikt is voor deze build. Ik denk aan de Corsair CS550M 550W Black-voeding.

Is er een haalbaar alternatief dat

 • voldoet aan mijn stroomvereisten? (Ik geloof dat de 550W voldoende is, correct?)
 • Kost ongeveer $ 80
 • Is energiezuinig
 • Is modulair (optioneel, maar fijn om te hebben)
Welkom bij hardwareaanbevelingen. We doen geen build-verzoeken, vanwege het enorme aantal combinaties van hardware. U heeft hier echter een (of twee) vragen waarmee we kunnen werken om het onderwerp bij de les te houden. U heeft een vraag of een stroomvoorziening in orde is. Je hebt een vraag over de computerkast en tot slot een potentiële derde over andere hardware. Is er iets in het bijzonder waar u zich zorgen over maakt? Ik ga enkele wijzigingen aanbrengen in uw vraag om deze anders te formuleren, zodat deze over uw stroomvoorziening gaat - en om het bij het onderwerp te houden.
Het budget voor de build is ongeveer 1100/1200 $
Ik heb de vraag opnieuw geformuleerd om me te concentreren op het voedingsgedeelte van je build. Met dit sjabloon kunt u een nieuwe vraag stellen over de case. Concentreer u alleen op de behuizing - en vraag naar cases die bij uw build passen (met andere vereisten zoals kosten, kleur, grootte, oriëntatie, moederbordindeling, enz.). Tel daarbij op dat je de NZXT ook overweegt, zodat we iets hebben om mee te vergelijken.
Uitstekende keuze aan componenten! Ik ben van plan om precies hetzelfde systeem te bouwen, behalve met een i5-6500 CPU en een Phanteks-behuizing. Ik heb de bouwkosten voor je berekend van $ 1075, daarna heb ik je link naar partpicker gevolgd en zag dat je al een nauwkeurige schatting van $ 1045 had. Succes!!
Mijn enige zorg met je build is het koppelen van een i7 6700K aan een 1060. Gaat u computationeel werk / grafisch ontwerp doen, of gaat het om gaming? Als de rig bedoeld is voor gamen, zou ik aanraden om de 6700K te vervangen door een i5 6600K en het extra geld dat is bespaard te gebruiken voor een 1070 in plaats van een 1060.
@sgr Ik ga veel video- en fotobewerking doen, aangezien ik deze pc voornamelijk voor werk gebruik. Ik besloot om de 1060 te plaatsen omdat het minder kost dan een 970 en ik games kan spelen met goede fps en hoge instellingen, zelfs als het niet het hoofddoel van de build is
@Daniele Dan is de i7 volkomen logisch.
Vijf antwoorden:
#1
+5
Brett Bergan
2016-10-19 07:50:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Geweldig systeemontwerp, Daniele!

Voor al je componenten heb je ongeveer nodig:

 • 170 watt voor je 1060 GPU
 • 160 watt voor 16 GB RAM
 • 91 watt voor de i7-6700
 • 30 watt voor je schijven
 • 25 watt voor het koelsysteem
 • 40 watt voor het moederbord

Minimale TDP-vereiste: 516 watt

Aanbeveling: kies voor een 600W PSU om jezelf wat headroom voor OC of extra widgets. Hier is een redelijk geprijsde generieke 600 W PSU van ePower voor $ 39,99
Als je hart ligt op de modulaire Corsair, kost deze gerenoveerde 650M slechts $ 59,99

enter image description here newegg.com

Ik ben het er niet mee eens. Ten eerste geeft het schatten van meer dan 500 W voor die configuratie niet nauwkeurig het werkelijke stroomverbruik weer, zelfs niet bij het branden in een systeem. Die CPU en GPU zijn energiezuiniger dan vele jaren van hun voorgangers, en er is geen opslag op schijf. Er zijn krachtigere systemen die op veel minder draaien. Anand heeft in 2013 een Falcon NW Tiki beoordeeld die alleen een 450w PSU gebruikt en een Titan van de laatste generatie aandrijft. Http://www.anandtech.com/Tweede: ga nooit goedkoop met uw PSU. Koop een nieuw kwaliteitsmerk, zoals Corsair, Silverstone of SeaSonic. Probeer: http: //amzn.com/B00918MEZG
Goede punten allemaal. Ik heb schattingen gebaseerd op TDP-waarden die ** maximaal ** nominaal opgenomen vermogen zijn. Normale CPU-stroomvereisten lopen over het algemeen ongeveer 60% van TDP. Koelen gebruikt misschien 10W in plaats van 25W. Ik heb de afgelopen 20 jaar veel inferieure PSU's gebruikt en ze hebben de neiging om uit te branden na 3-5 jaar dagelijks gebruik. Ik dacht dat met zo'n uitstekend systeem 600W overklokken en toekomstige upgrades naar 32GB RAM of een andere 1060 in SLI mogelijk zou maken.
#2
+4
EfaNel
2016-10-21 07:12:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

550W is genoeg en geeft je genoeg ruimte om te overklokken, denk ik ... Ook is de stroomvoorziening die je in gedachten hebt Gold-beoordeeld en, zoals ik begrijp, is dat net zo belangrijk als de hoeveelheid watt.

Bovendien is de 1060 zeer energiezuinig, dus het zou in orde moeten zijn. Als alternatief heb ik de EVGA 550W G2 die ook geweldig is, hij lijkt veel op degene die je hebt aangegeven

Ik gebruik een i5-6600k en een nVidia GTX 970 die veel meer energie verbruikt dan je grafische kaart, beide zijn overklokt, 16 GB RAM en alles werkt prima!

Ik zou ook een EVGA-voeding ten zeerste aanbevelen. Ze scoren consistent hoger dan Corsair-voedingen op zowel consistentie als bouwkwaliteit volgens jonnyguru: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story6&reid=440 Zoals u kunt zien, scoorde de 550 G2 een perfecte 10. Het is de moeite waard eraan toe te voegen dat voordat Oklahoma Wolf begon met het beoordelen van EVGA-voedingen, hij nog nooit een score van 10 had gegeven aan een voeding.
#3
+3
Adam Wykes
2016-10-11 00:48:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Op dit moment zijn er op Newegg, waarvan ik vermoed dat het uw voorkeursverkoper is, betere opties beschikbaar. De PSU's van Corsair zijn goed, en net als elke goede PSU zullen ze je niet echt verraden (hoewel ik ze heb zien falen, dat was in een kantooromgeving waar ik niet echt over nadenk hoe ze zouden presteren in een thuisomgeving).

Hun merknaam en de grote marketingimpuls die Corsair constant maakt, zetten echter een premium op hun producten en ik vind meestal niet dat hun echte waarde wordt weerspiegeld in hun prijs vergeleken met producten van andere leveranciers die PSU's in dezelfde categorie uitbrengen.

In dit geval zou een goed voorbeeld de Rosewill Photon-650 zijn. Het is dezelfde prijs (goedkoper als je geen kortingen doet), dezelfde efficiëntie, dezelfde modulaire bekabeling, maar het heeft een hogere rating van 100 W en is gemaakt door de OEM Highpower. Corsair is waarschijnlijk een OEM van CWT of Great Wall, ter referentie. Ik ben geneigd te denken dat die OEM's meestal dezelfde bouwkwaliteit hebben, maar als je het anders weet, is dat misschien de laatste onderscheidende factor voor jou.

Mensen hebben de neiging om Rosewill te beschouwen als een merk dat dat niet doet. Het valt niet echt op, maar ze gaan er soms op uit om goede OEM's te halen om hun werk voor hen te doen. Aangezien Corsair meestal hetzelfde doet voor hun PSU's, vind ik geen reden om in deze situatie meer te betalen voor minder.

#4
+1
fragamemnon
2016-10-25 11:13:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad ten zeerste af om goedkope PSU-units te kopen of om te kopen zonder eerst een beetje onderzoek te doen.
Veel van de units op de markt hebben een zeer slechte spanningsregeling, vooral op de 3.3V- en 12V-rails, samen met een slechte rimpel. Bovendien is de kans groter dat een goedkopere PSU struikelt over een ingangsbelasting die zogenaamd overeenkomt met de uitgang (bijvoorbeeld 600W aan de muur in plaats van 600W geleverd op de rails).

Hoewel het over het algemeen waar is dat het met mild overklokken 'prima' zal werken, moet de voeding immers het moederbord, de GPU en randapparatuur van schone stroom voorzien. Ik zou geen componenten vertrouwen waarvan de stroombelasting kan piekeren op een goedkope voeding.

Op basis van de bovenstaande aanbevelingen steun ik de EVGA- en RoseWill-benodigdheden, en ik zou ook de meeste SuperFlower- en SeaSonic-benodigdheden toevoegen die je kunt bemachtigen. FSP (voorheen bekend als Fortron) hebben ook zeer degelijke eenheden die er niet zo duur uitkomen.


Met betrekking tot het stroomverbruik is de suggestie van @Brett Bergan voor 160W voor het RAM-geheugen bizar. DDR4 RAM (zonder een belachelijke overspanning) verbruikt zelden meer dan 3-4 W per module.

Wat de stroomvoorziening betreft, zou ik eigenlijk een SeaSonic M12II 520 Bronze aanbevelen, die verrassend goedkoop is en toch de volledige modulariteit behoudt en een zuivere output levert.

520 W is meer dan genoeg voor je systeem totdat je besluit om tot het uiterste te gaan, en die PSU's zijn te vertrouwen.
Ik heb meer dan 1100 W uit de muur gehaald op mijn 850 W-eenheid ( SS-850AM, Bronze efficiency), wat iets meer is dan zijn nominale output en nog steeds niet eens zijn OCP heeft geactiveerd.

#5
  0
NZKshatriya
2016-10-22 12:25:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

als u Cooler Masters PSU-rekenmachine gebruikt, is het stroomverbruik voor uw vermelde componenten 297w .....

Outervision.com-lijsten op 287w

MSI.com toont het laagste op 248w.

Ik zou aanraden: EVGA SuperNOVA 550. Het is volledig modulair, heeft voldoende vermogen voor uw huidige toepassing en toekomstige aanpassingen. Het apparaat is gecertificeerd 80 Plus Gold. En de eenheid wordt geleverd met een garantie van 7 jaar, die nooit iets doet.

Het enige dat ik aan je build ontbrak, was optische media en / of magnetische / spindel-gebaseerde opslag. Bent u van plan om alleen de ene SSD te gebruiken?Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...