Vraag:
Kunnen de heatpipes van de Streacom FC8 een Thin-ITX moederbord herbergen?
Stefan
2015-10-04 07:46:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou graag een Asus H81T-moederbord willen gebruiken voor mijn volgende desktop, en ik wilde daarvoor een behuizing zonder ventilator. Ik vond de Akasa Euler en Streacom FC8 en de FC8 is de duidelijke winnaar, omdat het me genoeg ruimte geeft om 2 schijven in de doos te doen en me een optische drive laat toevoegen.

Probleem is dat kijken naar Streacom's systeembouwgids over waar de CPU moet worden geplaatst zodat de heatpipes van FC8 bruikbaar zijn, ik heb de indruk dat de Thin-ITX-vorm die door de H81T wordt gebruikt, de CPU te ver van de achterplaat verwijderd is.

Kan iemand bevestigen (of ontkennen) dat de warmtepijpen van de FC8 kunnen worden gebruikt met een Thin-ITX-moederbord zoals de H81T?

Welke andere gevallen zou u aanbevelen voor een systeem zonder ventilator dat een Thin-ITX-moederbord en met ruimte voor een optische drive?

Een antwoord:
#1
+3
Stefan
2015-10-08 00:14:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb Streacom uiteindelijk gevraagd (wat een idee, hè?) en ze bevestigden dat de FC8 prima zou moeten werken met Thin-ITX, zoals de Asus H81T.

Ik heb mijn FC8 Alpha ontvangen en kan bevestig dat het met plezier Thin-ITX-kaarten ondersteunt (ik gebruik een H81T, maar Thin-ITX is voldoende nauwkeurig gedefinieerd dat het zou moeten werken voor alle Thin-ITX-kaarten).Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...