Vraag:
64/128 GB microSD-kaart die werkt met de Huawei Honor 7
Nikusch
2015-09-12 04:47:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een goede, snelle microSD-kaart met 64GB of 128GB opslagruimte voor een redelijke prijs. Moet compatibel zijn met de Huawei Honor 7-smartphone.

Ik weet niet wat het belangrijk is bij het kopen van microSD-kaarten, dus ik zou graag wat advies willen en een aantal specifieke modellen die goed zijn en een goede prijs hebben. Heeft u aanbevelingen?

Twee antwoorden:
#1
+6
hhaslam11
2015-09-12 05:11:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad het gebruik van een SanDisk MicroSD-kaart aan. Ze zijn waarschijnlijk een van de meest populaire opties, en om een ​​goede reden. Ze zijn erg betrouwbaar en niet te duur (vooral de 64 GB; de 128 GB is nieuwere technologie, dus het kost meer per GB). Ik gebruik de mijne al jaren en heb er nooit problemen mee gehad.

Het is misschien verleidelijk om een ​​heel goedkope te kopen van een merk / bedrijf waar nog nooit van gehoord is, maar ik raad het kopen van opslagapparaten van niet-vertrouwde / onbekende bedrijven, omdat ze, naar mijn ervaring, de neiging hebben om veel problemen te veroorzaken, meestal gegevensverlies.

Gegevensverlies betekent, in eenvoudigere bewoordingen, nep-opslagcapaciteiten, dus de schijf doet zich voor als miljarden bytes en zo, en overschrijft dan alles wat je eraan geeft in zijn 2 MB opslag ...
#2
+4
Firepower0701
2015-09-12 06:39:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn verschillende geweldige merken die Micro SD-kaarten maken, inclusief, maar niet beperkt tot

  • SanDisk
  • Lexar
  • Samsung
  • PNY
  • Kingston

Ik lees hier dat Samsung en SanDisk de neiging hebben om de beste micro SD-kaarten te maken op het gebied van prestaties , maar het verschil is niet veel om naar te kijken.

Realistisch gezien zullen ze je allemaal goed van dienst zijn, dus als je echt een goede deal vindt op een MicroSD-kaart, ga er dan voor. Een link naar de Amazon-pagina voor MicroSD-kaarten is hier. Zorg ervoor dat u de beoordelingen bekijkt.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...