Vraag:
Voelbare "nokvormende" tafelblad displays?
Jack Maddington
2016-02-06 00:14:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Is er een tactiel, plat, vierkant nokvormend scherm dat, na invoer van een computer, de vorm van een teken of ideogram uit een alfabet weergeeft, waardoor een blinde snel de vorm van een dergelijk teken of ideogram? (Denk aan de ongeveer 8000 Chinese ideogrammen waarvan je de vorm snel zou willen leren.)

Een antwoord:
#1
+2
Avamander
2016-02-09 01:34:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

a) Als je zin hebt om geld uit te geven, dan is zoiets als MIT's INFORM geschikt voor je (eigenlijk waar je om hebt gevraagd).

b) Bekijk braille " monitoren ", maar dat is verre van wat je gevraagd hebt.

c) Je zou er zelf een kunnen bouwen als je tijd maar geen geld hebt.

Over keuze c:

U kunt standaard (geen LED) gloeilampen gebruiken (er zijn ook hele kleine lampen beschikbaar, zoals lampen met een diameter van 3 mm), plaats ze in een 10x10 reeks . Verlicht degenen die het display moeten vormen met behulp van een display-controller, wat betekent dat een blinde de warmte kan voelen die door de lampen wordt gegenereerd. Om de lampen te besturen, kun je een microcontroller zoals Arduino Mega gebruiken en de personages ernaar sturen met een pc-programma via USB. Het zou je in totaal ongeveer ~ 50 $ kosten (plus 20 $ voor een zeer goedkope soldeerbout) maar uren tijd, het solderen van de array, het programmeren van de arduino en het maken van het desktopprogramma duurt respectievelijk ongeveer 10 uur, 20 uur en 30 uur (ongeveer 60 werkuren in totaal) als je nog nooit zoiets ooit hebt gedaan en het allemaal moet leren.

Ik begrijp niet alle downvotes. Hoe dan ook, misschien zou er een speciaal programma moeten worden geschreven voor de oppervlakteweergave om inktloze / inktloze plaatsen op pagina's met ingevoerde alfabettekens te veranderen naar de oppervlakte-pinnen (en de pinnen zouden smaller en dichterbij kunnen zijn).
@JackMaddington Aan welk oppervlakdisplay denkt u?
MIT is INFORM, maar misschien minder grof.
@JackMaddington Dit soort technologie zit echt in zijn babyschoenen en gaat snel vooruit, er zijn maar een paar oplossingen beschikbaar (er was een andere met luchtstralen en een andere met korte laserpulsen). Het verkrijgen van een hogere resolutie en dichtheid is erg complex. Dus als je zoiets als INFORM wilt, denk ik dat je helaas contact moet opnemen met MIT of iemand anders om een ​​vergelijkbaar voor je te bouwen. Of je kunt experimenteren en optie C uitproberen, er is veel informatie over matrixdisplays en ik heb de bouwtijd misschien een beetje overdreven.
Duim omhoog voor de MIT-fellows. Wat betreft optie C: ik hou er niet van om hitte en verdunnen te mengen. Handen zijn erg gevoelig en ik denk dat ze gemakkelijk kunnen branden als ze niet geïrriteerd raken.
@JackMaddington Een lamp met een laag wattage (0,0x-0,0x W) zou zelfs niet op afstand warm worden, zelfs niet als hij gedurende langere tijd volledig van stroom wordt voorzien (max. Toegestane specificaties). Mild warm als er iets is. Maar het is aan jou om te beslissen en te experimenteren. (Ik houd deze lampen in gedachten: https://static.grainger.com/rp/s/is/image/Grainger/2FLZ3_AS01?$mdmain of deze http://i.ebayimg.com/images/g/ l4cAAOxyaTxRNIcd / s-l300.jpg)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...