Vraag:
Android-telefoon met lange batterijduur bij intensief gegevensgebruik
user449
2015-10-02 22:46:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik mijn telefoon bijna als een mini-laptop. Wat dat betekent is dat ik veel gegevens gebruik, of het nu gaat om surfen op het web, grappige plaatjes bekijken, muziek / video's streamen, Skype gebruiken, enz.

Op mijn vorige telefoon (een iPhone) intens datagebruik kan mijn batterij met een snelheid van 20% / uur leegmaken. Dit betekent dat ik mijn telefoon maar 5 uur kan gebruiken.

Daarom ben ik op zoek naar aanbevelingen voor een functioneel high-end Android-telefoon met de nadruk op batterijduur.

Meer specifiek, het zou moeten:

  • Alle redelijk geprogrammeerde Android-apps / -games uitvoeren zonder merkbare vertraging.
  • Past in mijn zak,
    • Ik denk zelfs de iPhone 6 is te groot. Ik heb eigenlijk liever een maat kleiner dan dat. Maar zolang het in mijn zak past, gaat het prima.
  • Kan zo lang mogelijk (bij voorkeur 24 uur) volhouden bij intens datagebruik.
  • Is eigenlijk een telefoon. (d.w.z. kan bellen, sms'en, enz.)

Al het andere is een bonus, maar laat het me weten als er belangrijke kanttekeningen zijn. (bijv. als de telefoon normaal binnen 1 maand sterft, laat het me dan weten ...)

Eventuele specificaties over het land en de vervoerder? Ik kijk naar de specificaties van Kyocera Brigadier, maar deze lijkt alleen beschikbaar te zijn via Verizon in de VS.
Vijf antwoorden:
#1
+7
March Ho
2015-10-03 16:23:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Waarschijnlijk kun je het beste een smartphone met verwisselbare batterijen aanschaffen en er meerdere meenemen, of een externe voedingseenheid aanschaffen.

Uit een beperkte steekproefomvang -onderzoek onder een aantal smartphones blijkt dat de best presterende (iPhone 6) voor surfen op het web in 150 minuten 35% batterij leegraakt, wat neerkomt op 7,5 uur levensduur van de batterij voor surfen op het web via wifi. Aangezien gegevens die gebruikmaken van de mobiele radio meer batterijduur gebruiken dan wifi, zou de batterijduur waarschijnlijk nog korter zijn (wat overeenkomt met de 5 uur die je krijgt als je volledig opgeladen bent). Daarom is het hoogst onwaarschijnlijk dat een bestaande smartphone een batterijduur van> 24 uur heeft op mobiele data.

Een power pack zoals deze kan voldoende stroom leveren voor continu internetgebruik. Als we uitgaan van dezelfde iPhone 6, kan het 16000 mAh-model meer dan 30 uur achter elkaar stroom leveren, of je kunt de capaciteit verminderen als je minder batterijgewicht wilt meenemen. De batterij weegt op zichzelf ongeveer ~ 400 g en past niet in een gemiddelde zak, maar als je onderweg bent (bijvoorbeeld in een trein / bus zonder stopcontact of op de fiets), zou het een goede idee.

+1 voor verwisselbare batterijen. Ik deed dit met mijn Samsung-telefoon. Met twee extra batterijen en een externe oplader zit je goed. De batterijen zijn eigenlijk vrij dun en helemaal geen gedoe om mee te nemen. En het neemt de moeite van het omvangrijke accupakket weg.
Over verwisselbare batterijen gesproken, anker maakt een uitgebreide batterijbehuizing voor de Samsung S3 dat is ongeveer 3x de batterijcapaciteit
#2
+3
8bittree
2015-10-04 00:13:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sony's Xperia Z3 Compact en Xperia Z5 Compact zijn ongeveer even groot als de iPhone 6 (niet plus). Ze lijken ook de enige (vanaf begin oktober 2015) high-end Android-apparaten te zijn met schermen van minder dan 5 inch. Sony's Z3 en Z3 compact hebben een uitstekende batterijduur in vergelijking met andere Android-fabrikanten. De Z5 compact wordt naar verwachting in oktober uitgebracht en is dus nog niet beoordeeld. Het maakt wel gebruik van de zeer hete Snapdragon 810, dus het valt nog te bezien of de extra 100 maH (tot 2700 mAh) in de batterij voldoende is om net zo lang mee te gaan als de Snapdragon 801 en 2600 mAh batterij in de Z3 Compact. Zowel de Z3 Compact als de Z5 compact hebben niet-verwijderbare batterijen, dus als je een langere levensduur nodig hebt dan ze bieden, zul je een externe oplossing moeten gebruiken in plaats van de interne batterijen te verwisselen.

Merk op dat in Over het algemeen wordt de batterijduur van grotere telefoons minder beïnvloed door radiogebruik dan kleinere telefoons, omdat er meer stroom wordt verbruikt om het scherm van stroom te voorzien, waardoor de relatieve hoeveelheid die door de radio wordt gebruikt, afneemt.

#3
  0
Dhruva
2016-02-13 12:51:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Huawei Marathon M5 is het nieuwe aanbod van het bedrijf met 5000 mAh, dat genoeg energie zou moeten hebben om ongeveer 7-9 uur te kunnen surfen op het web

#4
  0
Mawg says reinstate Monica
2016-07-31 13:32:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik de UleFone Power, mijn tweede UleFone, en ik ben meer dan tevreden met beide.

Hij heeft een 6.500 mAh-batterij en geeft me maximaal 5 dagen tussen kosten.

ECHTER, ik ben geen zware gegevensgebruiker zoals jij.

Dat gezegd hebbende, je zou er een volledige dag van moeten kunnen genieten. Het is redelijk geprijsd, dus het proberen waard. Laat ons weten wat je ervan vindt

#5
-1
The_cobra666
2017-04-27 14:59:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je zou de Lenovo P2 kunnen proberen.

Geweldige telefoon met een lange batterijduur en zonder de bank leeg te maken.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...