Vraag:
Laptop zonder ingebouwde webcam?
Parthian Shot
2016-03-13 08:11:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En geen ingebouwde microfoon.

... Of in ieder geval met een webcam + microfoon die gemakkelijk kan worden verwijderd door iemand met de juiste schroevendraaier en een droom.

Overige vereisten omvatten:

 • prijs is < $ 1.500
 • schermgrootte < 14 inch
 • duurzaam; niet bedekt met dun plastic dat ratelt als je het schudt (momenteel gebruik ik een X1 carbon, en dat voelt behoorlijk stevig aan).
 • minstens 2 USB-poorten, waarvan er minstens één USB 3 is . 3 USB-poorten waarvan er minstens 2 USB 3 zijn, zouden ideaal zijn.
 • minstens één, en hoogstens twee, van de volgende videopoorten (in volgorde van hoogste naar laagste voorkeur):
  • HDMI
  • VGA
  • DVI
  • MiniDP
 • geen touchscreen; een echte laptop. Geen laptop die wenst dat het een tablet was.
 • een wifi-kaart met een hardwarematige stroomschakelaar, zodat ik er zeker van kan zijn dat ik de draadloze kaart in hardware heb uitgeschakeld en geen software / firmware draadloze pakketten kan verzenden / ontvangen
 • Ondersteuning voor Windows 7
 • 64-bits x86-processor (waarschijnlijk geïmpliceerd, maar toch), met ondersteuning voor hardwareversnelde virtualisatie. Een i5 of een i7 zou het waarschijnlijk goed genoeg doen.
 • minimaal 8 GB RAM, met ondersteuning voor minimaal 16 GB
 • een SSD met> 192 GB

Bij voorkeur, maar niet vereist:

 • een echte Ethernet-poort
 • een SD / MicroSD-kaartlezer

Dit is voor een vriend van mij die in ontwikkeling wil komen, maar die nog niets heeft gedaan en helemaal niet veel weet van computers. Om eerlijk te zijn, behalve dat ik weet wat voor soort dingen een laptop zou moeten hebben (zie bovenstaande specificaties), weet ik niet echt hoe ik er een moet vinden, en ik blijf niet echt op de hoogte van wat laptops quichey zijn, of welke bedrijven een goede staat van dienst hebben in het produceren van duurzame producten (of in ieder geval producten met behulpzame klantenservicemedewerkers en direct beschikbare hardwarestuurprogramma's).

Op dit moment vind ik mijn X1 Carbon leuk, maar ik heb hem minder dan een jaar gehad en hij voldoet eigenlijk niet aan een aantal van de bovenstaande specificaties. Ik had vroeger een Dell die veel meer van die specificaties voldeed, maar hij bleef willekeurige kernel panics hebben (het maakte niet uit welk besturingssysteem ik installeerde. Ik ben er vrij zeker van dat het geen malware-gerelateerd was, maar ik weet het niet. Ik weet dat het geheugen in orde was). En de oude laptop van mijn broer, ook een Dell maar een ander model, had ook soortgelijke problemen. Dus ik zou Dell willen vermijden voor het geval die twee voorbeelden geen toevalstreffer waren. Ik heb goede dingen over Asus gehoord.

Ik heb het afgelopen half uur wat Google-zoekopdrachten doorlopen en ben tot de conclusie gekomen dat ik hopeloos niet gekwalificeerd ben om erachter te komen welk merk en model zinvol zouden zijn, dus Ik stel me over aan de collectieve wijsheid van het Lazyweb.

Het zal best moeilijk worden om een ​​laptop te vinden zonder webcam _en_ ​​interne microfoon, denk ik. Over het algemeen is het voldoende om de webcam uit te schakelen met een schroevendraaier + het loskoppelen van een interne kabel achter het scherm. (Ik ben echter vooral bekend met oude dingen van vóór 2010, dus nieuwere, dunnere laptops zullen moeilijker te demonteren zijn, maar zouden nog steeds goed te doen zijn.) Als je je zorgen maakt over privacy, kun je zelfs een stukje van de dikke plakband over de webcam zou verhinderen dat het op een zinvolle manier werkt. Ik weet niets van de microfoon af, maar ik kan me voorstellen dat het moeilijker zou zijn om fysiek los te koppelen.
Mijn verwachting is dat je de meeste business class laptops (van Lenovo, HP, Dell… Toshiba?) Zonder camera kunt configureren bij het online bestellen en de ingebouwde microfoons in de firmware / BIOS kunt uitschakelen. Dat werkte goed op een 6560b Probook en mijn T530 / T560 hebben deze optie in het beveiligingsmenu, dus het zou tot op zekere hoogte betrouwbaar moeten zijn. ** Wifi-kill-schakelaars ** zijn echter waarschijnlijk allemaal ergens in de afgelopen generaties verwijderd. Er zijn ook recente "echte" laptops beschikbaar met touchscreen-opties, ik kijk liever naar het modelnummer van de processors, omdat er dual core i7-modellen zijn (Skylake-U).
JonasCz en LiveWireBT hebben gelijk - het zal erg moeilijk zijn om te vinden wat je zoekt en een van de volgende hulp: 1. gebruik tape 2. uitschakelen in OS 3. uitschakelen in BIOS en 4. fysiek loskoppelen. Als je bereid bent om met ~ $ 300 omhoog te gaan met dezelfde RAM-, SSD- en Windows-vereisten (lager als je een compromis sluit), praktisch de enige laptop die vanaf de basis is gebouwd met privacy en beveiliging en *** zowel webcam + microfoon als Wi-Fi + Bluetooth-hardware kill-schakelaars ***, is de [Purism Librem 13] (https://puri.sm/librem-13/). Ze nemen pre-orders voor verzending in april.
@JonasCz Ik heb eerder camera- en microfooninstellingen verwijderd. Ik heb echter onlangs gemerkt dat er bij laptops een vervelende trend is om een ​​stevige plaat van glas / hard plastic aan het schermgedeelte van de behuizing te lijmen, dat gewoon een klein gaatje heeft voor de ronde camera. Kijkend naar nieuwere laptops, daar niet ' Er lijken geen onderdelen van het scherm te zijn die eenvoudigweg zijn vastgeklikt of aan elkaar zijn geschroefd, dus ik zou me zorgen maken dat de enige manier om de camera daadwerkelijk los te koppelen, is door het scherm te kraken of een zaag / elektrisch gereedschap naar achteren te nemen.
Twee antwoorden:
#1
+4
Ctrl-alt-dlt
2016-03-18 18:25:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat dacht je van een Dell Latitude E6420?

Webcam en microfoon zijn optioneel (ik heb ze niet op de mijne),
Het is erg goedkoop, ik heb de mijne voor < £ 200 ongeveer 3 maanden geleden,
Het heeft een 14 "scherm,
Het is belachelijk sterk, volledig van metaal op de belangrijke plaatsen met een krasbestendige poedercoating en een waterbestendig toetsenbord,
Je kunt een optionele USB 3.0-module krijgen, Het beschikt over HDMI- en VGA-uitgang,
Het heeft een WiFi-schakelaar,
Het heeft native Windows 7-ondersteuning,
i3-, i5- en i7-opties beschikbaar,
Ik heb 8 GB RAM geïnstalleerd in de mijne, Google zegt dat 16 GB mogelijk is,
Ik heb de mijne zonder problemen geüpgraded naar een 512 GB SSD en gezien de prijs in vergelijking met je budget, denk ik dat een kleine aanpassing redelijk is.

Het heeft ook een Ethernet-poort en een EC- en SD-kaartlezer (geen micro SD).

Ik heb deze Dell een paar maanden in bezit gehad en heb er geen problemen mee gehad. Ik denk dat je misschien wel pech met hen in het verleden Dell heeft goede drivers en goede software, maar ik wil Ik geef toe dat klantenondersteuning ontbreekt.

#2
+2
Edwin009
2016-03-18 01:20:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt de Dell Precision 15 5000-serie (5510) uitproberen. Windows 7 is vooraf geïnstalleerd met een upgradeoptie naar Windows 10. RAM die kan worden opgewaardeerd tot maximaal 32 GB. Heeft geen webcam of Ethernet-poort. Het enige nadeel is dat het een 15,6-inch scherm heeft.

Dell heeft ook een aantal Latitudes die aan de vereisten voldoen, maar ze hebben ingebouwde webcams en Ethernet-poorten.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...