Vraag:
De juiste hardware kiezen voor een interactieve kiosk - computer
Greenonline
2015-09-21 22:52:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn doel is om voor een lokaal museum een ​​interactieve kiosk te ontwikkelen met alleen een touchscreen voor bezoekers. Ik moet toegeven dat ik een eerstejaars ben in dit deel van de hardwarewereld, maar ik hou echt van het geluid van deze uitdaging, dus ik moet eerst wat info / advies krijgen over de componenten van de kiosk.

Met betrekking tot de softwaregedeelte, ga ik een Arch Linux OS gebruiken en mijn eigen kiosksoftware ontwikkelen voor het meest minimalistische raamwerk dat mogelijk is. Ik kies ervoor om een ​​app te maken op basis van WebGL (omdat ik geloof dat dit mijn sterkste punt is), dus WebGL Hardware Acceleration moet worden ondersteund door GPU. In het geval dat WebGL te zwaar zou zijn, is mijn noodplan om een ​​goede HTML-site of een zelfstandige Java-app te bouwen (wat de moeilijkste manier zou kunnen zijn, maar efficiënter).

Dus nu over de hardware:

Het scherm wordt hier behandeld De juiste hardware kiezen voor een interactief kioskscherm

Vervolgens, hoe zit het met de computer? Ik dacht aan zoiets als Hummingbird i2 of Cubox-i4Pro, zodat het ten minste OpenGL 2.0, Wi-Fi-adapter, toetsenbord en al die dingen zou ondersteunen en die klaar zou zijn om het besturingssysteem erop te installeren. Het moet ook compatibel zijn met het gekozen touchscreen.

Twee antwoorden:
#1
+6
JonasCz - Reinstate Monica
2015-09-21 23:08:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een Raspberry Pi is misschien een optie, in het bijzonder. gezien het lage stroomverbruik en de lage kosten. WebGL is enigszins experimenteel, maar HTML of Java zou werken.

De Pi 2 heeft goede specificaties ($ 35 geeft je 1GB RAM en een quadcore CPU), en bovendien heeft hij een grote gemeenschap eromheen, dus veel dingen zijn beter gedocumenteerd en beter ondersteund. Bovendien wordt Linux erg goed ondersteund en werkt het goed, in tegenstelling tot sommige andere vergelijkbare apparaten.

Je hebt een USB WiFi-adapter en een (micro) SD-kaart nodig voor opslag.

Pas het gewoon aan zodat het na het opstarten de essentiële zaken naar een ramdisk uitpakt en de SD-kaart alleen-lezen maakt. Anders * kom je * vroeg of laat [problemen met bestandssysteemcorruptie] (http://unix.stackexchange.com/questions/136269/corruption-proof-sd-card-filesystem-for-embedded-linux) tegen als het apparaat bijv uitgeschakeld voor de nacht.
Het gebruik van een ramdisk kan een goed idee zijn, maar zal de hoeveelheid beschikbare ram voor uw applicatie verminderen, in het bijzonder. als u een van de oudere Raspberry Pi-modellen gebruikt. Als je het op de juiste manier afsluit in plaats van aan de stroom te trekken, komt alles goed. De Pi is ook geweldig omdat je eenvoudig de SD-kaart kunt verwisselen als deze defect raakt / beschadigd raakt (zorg ervoor dat je een reserve-kaart hebt die vooraf is geladen met je software). cc @SF.
#2
+3
user1103
2015-11-09 07:45:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt overwegen om een ​​gebruikt kassasysteem te zoeken. Ik heb met PAR's, Microses en Alohas gespeeld en heb nooit problemen gehad met Debian. Zelfs de touchscreens werken over het algemeen met kant-en-klare installaties. Zeker niet zo zuinig als een Pi (hoewel POS-systemen nog steeds processors gebruiken die zijn ontworpen voor efficiëntie in plaats van prestaties), maar zeker een beetje robuuster. Ze worden ook ZEER snel afgeschreven. Je kunt er een kopen met een behoorlijke verwerkingskracht voor een lage prijs op ebay, en onderdelen voor de meer populaire modellen zijn er meestal in overvloed.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...