Vraag:
Zijn er ECHTE draadloze webcams, die kunnen worden rondgedragen en live in huis kunnen worden gestreamd?
StuckAtDatQ
2016-03-01 04:48:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De korte versie:

Kan iemand een webcam aanbevelen die ik overal in huis mee kan nemen - helemaal niet bekabeld? Ik denk dat het wifi moet zijn, met een batterij is opgeladen en als er zijn zowel microfoon als luidsprekers, het zou geweldig zijn. Als het een fisheye-lens heeft, zou het helemaal perfect zijn. :)

Lange versie:

Ok, dit klinkt misschien heel raar. Maar een familielid is helemaal bang om alleen te zijn, ik kan niet eens de andere kamer binnenlopen als ik daar ben, dan zal ze gaan bellen. Dus ik dacht erover om mijn GoPro op een helm te monteren en haar me op een monitor in haar kamer te laten zien. Er is echter een vertraging met de GoPro-camera (Silver 3+), wat het hele idee verpest.

Dus mijn vraag is of er een echte draadloze camera is die ik op de een of andere manier kan monteer op een helm en stream via wifi naar een computer en op de monitor / tv via hdmi.

Ik heb Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam gezien, maar het zijn er een paar jaar oud, moeten er nieuwere en goedkopere camera's zijn? :-)

ELK idee zal me helpen, bedankt! <3

Twee antwoorden:
#1
+4
Chris
2016-03-26 05:50:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn nogal wat opties voor u beschikbaar, afhankelijk van hoeveel comfort u wilt hebben versus hoeveel geld u wilt uitgeven.

1. Er zijn een paar doe-het-zelf-oplossingen, zoals voorgesteld door @filo

Je kunt een Raspberry Pi + Camera + USB-batterijpakket gebruiken om iets in te stellen, maar het kost wat moeite en dat is het niet wordt de meest gemakkelijk te gebruiken optie.

2. Er zijn tal van USB WiFi-camera's beschikbaar die geschikt zouden zijn.

Hetzelfde als bij de vorige optie, voeg gewoon een groot batterijpakket toe en je hebt een mobiele oplossing. (Nest Cam / Dropcam-voorbeeld: http://www.instructables.com/id/Dropcam-Unplugged/) Het duidelijke voordeel is dat je minder moeite hebt om alles in te stellen, maar het is nog steeds niet de meest vriendelijk, als je het echt mee wilt nemen.

3. Wifi-camera's met ingebouwde batterij:

Deze producten hebben een ingebouwde batterij en zijn gemaakt om gebruikt zonder kabels (totdat u ze moet opladen).

U kunt hier een vergelijkende recensie van enkele van deze opties lezen: http://arijaycomet.com/2016/01/23/ vergelijking-netgear-arlo-q-vs-nest-cam-vs-logi-circle-vs-samsung-smarthd-vs-d-link-dcs-2630l /

[ALTERNATIEF ANTWOORD]

Als je enige gebruikssituatie is dat dat gezinslid je ziet, begrijp ik niet waarom je de camera überhaupt op je helm zou willen dragen ?

Ik denk dat het logischer zou zijn om ofwel een paar eenvoudige wifi-camera's (bijv. Nest Cam) in huis te installeren en haar die op een tablet te laten bekijken. Ze laten zien waar je bent en geven haar zelfs zekerheid als je er niet bent.

Als alternatief kan elke smartphone die u al heeft, precies doen wat u wilt. Start gewoon een Skype / FaceTime / Hangout-oproep en draag uw telefoon bij u. Ervan uitgaande dat u al een smartphone bezit, zou dit een gratis optie zijn. (Nou, je hebt een kijktablet / computer voor haar nodig, maar die heb je in ieder geval nodig.)

#2
  0
filo
2016-03-19 18:07:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Misschien kun je een goedkope tablet of smartphone gebruiken met een streaming app?

Je zou ook een BananaPi kunnen gebruiken met extra batterijen, cameramodule en USB WiFi-stick (of BananaPro met ingebouwde WiFi). Batterijen vereisen wat eenvoudig solderen.

De telefoon lijkt hier de verstandige optie. Vooral als ze het met zich meedraagt, en hij een korte wachttijd wil


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...