Vraag:
Surface Pro 4-configuraties voor lichte tot matige gaming
thanby
2015-11-16 18:50:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De nieuwe Surface Pro 4 lijkt een behoorlijk solide machine en ik ben op zoek naar een als mijn nieuwe mobiele werkstation, aangezien ik veel reis voor mijn werk (vergeleken met het baanbrekende Dell-werkstation dat ik momenteel overal heen moet slepen). Maar ik wil ook dat het redelijk goed is in het uitvoeren van moderne games, hoewel ze niet op de hoogste instellingen hoeven te staan ​​of 90FPS hoeven te halen. Gelukkig zijn er verschillende opties, maar ik zou graag advies willen over welke (indien aanwezig) het meeste verschil zullen maken ten opzichte van hun kosten.

Hier zijn de configuraties die ik overweeg:

  • i5 / 4 GB / 128 GB ($ 999)
  • i5 / 8 GB / 256 GB ($ 1299)
  • i7 / 8 GB / 256 GB ($ 1599)

Er is ook de i7 met 16 GB, maar die is een beetje duurder dan ik zou willen betalen.

Ik zou er graag het meeste waar voor mijn geld uit willen halen in termen van prestaties. Het zal in de eerste plaats een werkcomputer zijn, maar als ik af en toe een nieuwer spel wil starten, wat is dan het laagste model op de lijst dat het gemakkelijk aankan?

Merk op dat ik de SSD-grootten alleen heb vermeld ter vergelijking van de voordelen. Hun grootte is niet cruciaal voor de vraag, maar zou het verschil kunnen maken als ik op het hek tussen de twee i5's sta.

Bewerken: Op basis van de antwoorden tot nu toe lijkt het erop het Surface Book met de speciale GPU is misschien wel de betere manier om te gamen. Is de GPU zelf de beperkende factor? Voor zover ik kan zien, is de andere hardware (afgezien van het scherm) hetzelfde. Is er in de prijsklasse van de i5 Book met GPU ($ 1900 USD) iets anders dat betere spelprestaties biedt en toch zeer mobiel en functioneel is?

Als je games vanaf je schijf wilt draaien, is 128 GB niet veel. Games zijn groot. Ik zou u ook aanraden om een ​​aanvullende externe schijf te overwegen.
Ja, ik ben van plan er toch een te hebben voor FS-back-ups en alleen extra media-opslag. Het zou echter vooral belangrijk zijn met dat 128 GB-model
Twee antwoorden:
#1
+3
Thomcdrom
2015-11-18 20:00:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoals qmd al zei, deze zijn niet bedoeld om te gamen. Als je echt een Surface Pro 4 wilt, zou ik voor het i5 8GB-model gaan, want op deze dag heb je ten minste 1,5 GB nodig om Chrome soepel te laten werken en een i7 is niet nodig voor de dagelijkse klussen, tenzij je elke vorm van virtualisatie of foto- / videobewerking doen.

Ik zou een Surface Book krijgen dat geschikt is voor moderne games. Het heeft ook een toetsenbord dat ik verkies boven het toetsenbord dat je op de Surface Pro 4 kunt krijgen. Het Surface Book begint bij $ 1500 ( $ 1899 voor het model met de speciale GPU) en is een 2 in 1 laptop soort machine met een videokaart. Er is ook een model zonder videokaart, maar die zou ik niet krijgen.

Voor beide modellen zou ik het Surface Dock ($ 199,99) krijgen voor meer poorten voor thuis of in een hotel.

Het is aan jou, maar ik zou de i5 Surface Book krijgen. Hier zijn links voor jouw klikplezier naar zowel de Surface Pro 4 als het Surface Book.

Ik was oorspronkelijk enthousiast over het boek, maar nadat ik met een boek in de winkel had gespeeld, besloot ik dat het niet echt het mobiliteitsvoordeel heeft dat de Pro heeft. De batterijverlenging en videokaart zijn bijvoorbeeld in het toetsenbord ondergebracht en heeft geen standaard, dus als je hem losmaakt, verlies je eigenlijk veel van de mobiele voordelen. Dat prikkelde me niet. Maar misschien zal ik het nog eens bekijken, aangezien jullie de i5 aanbevelen, die veel betaalbaarder is.
Oh wauw, het is omkeerbaar, dat wist ik tot nu toe niet eens ... dat verhelpt in ieder geval het gebrek aan standaard.
Ik onderschrijf het, maar ik zou sowieso een hoes over het scherm hebben vanwege het moeilijk te vervangen scherm. je zou er een kunnen krijgen met een standaard. Om het in een klein tasje op te bergen, zou ik het toetsenbord toch gewoon losmaken en het naar het hotel waar ik logeer of thuis brengen. 2 slecht, er is geen versie met een standaard en een toetsenbord.
#2
+2
qmd
2015-11-16 22:31:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat het afhangt van uw definitie van comfortabel omgaan . Naar mijn mening kan geen van deze modellen comfortabel een modern spel aan.

Dat gezegd hebbende, zijn er gebruikers die momenteel games zoals Fallout 4 draaien op de i5 8GB-versie ( LINK) op 1280x720 en het lijkt goed te gaan. (andere gebruikers zeg dat het spel constant crasht of zelfs niet start.)

Wees er gewoon op voorbereid dat je het spel alleen op de laagst mogelijke instellingen kunt spelen. Als je dat allemaal niet erg vindt, evenals de incidentele daling van de framesnelheid in grafisch intensieve gebieden, ga dan voor de i5 8GB 256GB SSD-versie.

Persoonlijk zou ik die laptop niet krijgen als ik van plan was nieuwere games te spelen. Daar is het gewoon niet voor gemaakt.

Reactie op een opmerking:

Over het algemeen komt het erop neer dat laptops aanzienlijk lagere stroomvoorzieningen hebben dan desktops die in ruil daarvoor de CPU en GPU beperken die een laptop kan voeden. Ik ben bang dat vrijwel elke gaming-laptop deze fout heeft.

Zelfs de duurste Surface Pro 4 zal je nu geen soepele spelprestaties geven en zeker niet over 2-3 jaar. Als je af en toe FIFA 16 of Dota 2 wilt spelen terwijl je op zakenreis bent, denk ik dat de Surface Pro 4 prima zal zijn. Als je van plan bent nieuwere games zoals Call of Duty en Fallout 4 te spelen, denk ik niet dat je dat leuk zult vinden. Voortdurend spelen op de laagste resoluties met <50 fps zal op de lange termijn niet leuk zijn. Het zou tenminste niet voor mij zijn. Hoop dat dat helpt.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...