Vraag:
Kleine Android-telefoon van hoge kwaliteit
user1625
2016-01-26 15:03:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik haat grote smartphones. Momenteel gebruik ik de iPhone 4S, maar hij begint zijn leeftijd te vertonen en is steeds onbruikbaarder geworden met recente iOS-updates.

Ik ben op zoek naar een Android-telefoon met de volgende kenmerken:

  • Hoge bouwkwaliteit (metaal + glas)
  • Maximaal zo groot als de iPhone 4S (115,2 mm x 58,6 mm x 9,3 mm), liefst nog kleiner , vooral dunner

vanille Google Android erop hebben in plaats van een mislukte fabrikantversie met fabrikant-apps zou een leuke bonus zijn.

3,5 "of vergelijkbare formaten klinken te laag.
Drie antwoorden:
#1
+1
Dhruva
2016-01-26 21:10:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helaas zijn er in 2016 maar heel weinig huidige 3,5-inch Android-telefoons op de markt.

Fabrikanten proberen de markt te veroveren door telefoons te maken met een groter schermformaat (> 5.0 ") en geven minder om de compactheid van de telefoon. Het is momenteel vrij moeilijk om telefoons met een kleiner scherm te vinden. Op dit moment zijn er geen nieuwe standaard Android-telefoons (het beste wat u kunt krijgen zijn Nexus-apparaten met de nu standaard Google-apps of het installeren van een aangepast ROM op sommige telefoons), maar er zijn enkele andere opties als u bereid bent een compromis te sluiten. / p>

1: De Moto G Generation 1

Hij is compact en klein met 4,7 inch en heeft een briljant scherm. Het ligt zeer comfortabel in de hand en is met één hand te bedienen. Het beste is dat het stock Android uit de doos draait en officieel kan worden geüpgraded naar Android 5.1.1. Er zijn niet-officiële ROM's die het ook upgraden naar Android 6 Marshmallow als je ervoor kiest om ze te gebruiken.

Opoffering : ik zou zeggen dat het de perfecte waar voor je geld is. De batterij is gemiddeld; het is niet geweldig en ook niet slecht.

2: De J-serie van Samsung

Ik zou de J2 aanbevelen, aangezien dit de kleinste van de J is serie van 4,7 inch met redelijke specificaties en een sAMOLED (Super AMOLED) -scherm.

Offer : het is duidelijk geen iPhone-killer en voert Touch Wiz uit, wat volgens mijn ervaring , ongeraffineerd en kost veel RAM.

Als je bereid bent een telefoon te kopen waarop geen Android draait, dan raad ik je aan om voor de nieuwe iPhone 6S te gaan. Als je toch een Android-telefoon wilt hebben, kun je door in te boeten aan compactheid gaan voor de Moto Turbo (1, 2 of de nieuwe Z-variant) of de vlaggenschepen van Samsung, de Galaxy S7 en de Galaxy Note 5 (ze kunnen naar stock worden geflitst) Android of gebruik aangepaste draagraketten) die allemaal veel hogere specificaties en betere prestaties hebben dan mijn andere aanbevelingen.

iPhone SE is iPhone 5-formaat en is net zo krachtig als de 6s
Als u meerdere aanbevelingen heeft, is het beter om ze op te splitsen in meerdere antwoorden.
#2
+1
opticyclic
2016-08-19 07:26:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sony Xperia Z5 Compact is op dit moment waarschijnlijk de beste kleine telefoon.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5_compact-7535.php

  • De camera is 23 MP.
  • Hij heeft 32 GB opslagruimte met een externe SD-kaartsleuf voor maximaal 256 GB.
  • De levensduur van de batterij is erg lang.
  • Sony legt niet echt een huid op hun telefoons.

Het is echter een scherm van 4,6 inch. Is dat echt te groot voor je?

#3
  0
Pranav13
2019-08-08 09:51:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kijk eens naar Nokia Smartphones. Ze zijn van goede kwaliteit en hebben een goed leven in vergelijking met anderen. Het is ook betaalbaar. Of bekijk de BlackBerry Android-telefoons.

https://www.nokia.com/

https: // blackberrymobile .com /Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...