Vraag:
Afstandsbediening voor LG TV, LG Soundbar en TiVo-box
Jordan
2015-09-16 23:54:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik verloor de afstandsbediening van mijn LG soundbar voordat ik verhuisde. Voordat ik verhuisde had ik DIRECTV en kon ik hun afstandsbediening gebruiken om het volume op de soundbar te regelen terwijl ik alle satellietfunctionaliteiten uitvoerde die ik nodig had.

Na de verhuizing ben ik van provider veranderd, dit bedrijf gebruikt TiVo. Toen ze kwamen om alles in te stellen, was de afstandsbediening niet geprogrammeerd voor de soundbar. Ik heb geprobeerd het handmatig in te stellen, maar ik kon de juiste codes niet vinden en ook het specifieke model afstandsbediening vinden dat ze me gaven.

Is er een specifieke universele afstandsbediening waarmee ik verbinding kan maken met mijn Tv, soundbar en TiVo-ontvanger?

Een antwoord:
#1
+5
Andy
2015-09-17 00:53:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je afstandsbedieningen wilt consolideren, raad ik altijd een Logitech Harmony aan. Er zijn verschillende modellen die extra functies hebben (bijv. Aanraakschermen, hoeveel apparaten het tegelijkertijd kan bedienen, snelle installatie, enz.)

Een geweldig aspect van alle modellen van de Harmony is dat ze allemaal gebruik dezelfde database voor compatibiliteit. U kunt zoeken of uw apparaten beschikbaar zijn: hier. Logitech is trots op compatibiliteit met meer dan 250.000 apparaten van 7K-fabrikanten. De kans is groot dat het standaard compatibel is. Als dit niet het geval is, kunt u het nog steeds programmeren met de originele afstandsbediening van een apparaat.

Persoonlijk heb ik de Harmony 650.

Harmony 650

Ik gebruik het om een ​​televisie, receiver, Bluray-speler en stereo te bedienen. Het instellen van elk apparaat om de Harmony te gebruiken kost wat tijd, maar als de Harmony eenmaal het apparaat kent en de aan / uit-macro's die ik gebruik om alles aan te zetten en hoe ik het wil als ik zit om te ontspannen, is het erg leuk.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...