Vraag:
Papiervernietiger voor kleine bedrijven met automatische invoer?
Andy
2015-09-13 23:48:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een klein bedrijf waar ik werk, doet veel aan het versnipperen van papier. Momenteel heeft elke medewerker zijn eigen persoonlijke shredder bij zijn bureau. De medewerkers en eigenaren hebben geklaagd dat het versnipperen tijdrovend is. Ze moeten het papier - meestal 3-4 vellen per keer - in de papiervernietiger voeren, wachten tot het klaar is en dan herhalen. Elke keer dat ze beginnen met versnipperen, hebben ze een stapel papier die veel groter is dan 3-4 vellen, dus het duurt even voordat dit proces is voltooid.

De eigenaren willen de individuele versnipperaars graag vervangen door een of twee kantoorversnipperaars. Het idee is dat gebruikers een stapel van 100-200 vellen in een invoerlade kunnen laten vallen en de shredder ze automatisch opneemt. De gebruiker hoeft niet op de machine te zitten en te babysitten tijdens een vernietigingscyclus.

Vereisten:

  • Moet in staat zijn om 100 vellen papier tegelijk te verwerken
  • Moet een bak hebben die groot genoeg is om meer dan één volle batch van 100 versnipperde papiersoorten te verzamelen (op deze manier hoeft de volgende gebruiker de container niet eerst te legen)
  • Moet het papier in kleine diamanten, geen enkele lange strengen papier
  • Shredder om te kunnen worden uitgerust met een plastic vuilniszak, maar moet ook gemakkelijk kunnen worden geleegd als zo'n zak niet past
  • Moet duurzaam zijn. Per werkweek worden minimaal 4.000 vellen papier versnipperd
Ik stem om deze vraag als off-topic af te sluiten omdat het op geen enkele manier verband houdt met computerhardware of zelfs elektronica.
Als je erover nadenkt, heb je allebei gelijk. Een papiervernietiger is eigenlijk alleen automatisch in die zin dat hij detecteert of er papier aanwezig is. Het is een eenvoudige aan / uit-machine. Ik stem om te sluiten
Een antwoord:
#1
+4
ArtOfCode
2015-09-14 00:42:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Rexel Auto Feed Micro Cut-serie lijkt de juiste voor u.

Het is een serie papiervernietigers, variërend van de 100M (die 100 vel bij 80 g / m2 nodig heeft) tot de 750M (goed voor 750 vellen bij 80 g / m2).

Op basis van uw vereisten:

  • Elke serie kan 100 vellen verwerken
  • Ik kan niet vertellen eigenlijk hoe groot de bakken zijn in verhouding tot de lading, maar ze zien er groot genoeg uit om meer dan één lading te dragen
  • Snijdt geen diamanten, maar snijdt elk vel in "2000 bits van 2 x 15 mm"
  • Je kunt waarschijnlijk een zak in de bak doen en de papiervernietiger monteren om hem op zijn plaats te houden, als dat voor jou werkt.
  • Rexel maakt spullen van goede kwaliteit; hun website zegt geen duurzaamheidsstatistieken, maar ik kan me voorstellen dat ze behoorlijk hoog zijn.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...