Vraag:
Koptelefoon voor het filteren van ruis in een open kantoor
palacsint
2015-09-17 00:52:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar koptelefoons voor een open kantooromgeving om het lawaai van andere mensen weg te filteren (chatten, telefoneren enz.).

Vereisten:

  • Ze moeten de gebruikelijke kantoorruis effectief filteren.
  • Filteren zou goed moeten werken met alle soorten muziek.
  • Het is perfect als filteren werkt zonder zelfs maar naar muziek te luisteren (zoals een oor -plug).

In de afgelopen jaren heb ik normale koptelefoons gebruikt die mijn hele oren bedekken (Sennheiser HD 201) en oortelefoons (Sennheiser CX-300, CX-300 II ). Ik heb gemerkt dat de in-ear-telefoons beter zijn, hoewel ik daar ook niet helemaal tevreden mee ben. Soms heb ik het gevoel dat het vereiste volume op de lange termijn mijn gehoor zal schaden, dus ik ben op zoek naar betere producten.

Ik gebruik de Sennheiser HD 203's, die vind ik niet al te slecht. Ik zou ze aanbevelen, maar je hebt aangegeven dat de 201's niet voor je werken, waardoor ik aarzel. Misschien het overwegen waard.
@ArtOfCode: De productspecificatie van HD 203 op sennheiser.com zegt dat het een gesloten is, terwijl de specificatie van HD 201 bijna leeg lijkt. Als HD 201 open is, kan HD 203 beter zijn.
Ik zie geen enorme verschillen tussen de twee. De 203 is van iets betere kwaliteit, maar als het ruisonderdrukking is waar je naar op zoek bent, betwijfel ik of er veel verschil zal zijn.
Wat is uw budget?
Een antwoord:
#1
+3
derobert
2015-09-17 21:48:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik persoonlijk Etymotic HF5 en heb in het verleden de goedkopere ER-6i gebruikt (hoewel ik denk dat ze die hebben vervangen door de MC5). De Etymotics zijn oortelefoons en functioneren als oordopjes, waardoor het geluidsniveau 35dB lager wordt.

Ze spelen muziek ook heel goed, zelfs bij vrij lage volumes. Die 35 dB geluidsisolatie zorgt ervoor dat je op een laag volume kunt luisteren - je kunt laag genoeg luisteren dat zacht neuriën in jezelf (niet geblokkeerd door oordopjes omdat die trilling niet via de lucht wordt gedragen) de muziek overstemt.

Een tip: het snoer draagt ​​trillingen als een gek. Geen groot probleem om in een stoel te zitten, maar verplaatsen is het wel. Sterk verbeterd door het snoer uit de oortelefoon te laten komen richting de onderkant van je oor en het snoer vervolgens over je oor te wikkelen - dat stopt bijna alle trillingsgeluiden.

Tussen haakjes: er zijn goedkopere oortelefoons van een vergelijkbare stijl. Ik heb ze niet gebruikt, dus ik kan er niet voor instaan.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...