Vraag:
Wat is een goede videocamera om te gebruiken tijdens het hardlopen?
HDE 226868
2015-09-13 02:38:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben geïnteresseerd in het maken van een video voor mijn crosscountry-team, inclusief een aantal shots terwijl ik of een andere loper in beweging is / is. Mijn teamgenoten en ik dachten snel aan een GoPro-camera, maar de meeste zijn extreem duur in vergelijking met onze prijsklasse (we willen graag onder $ 50 $ 75 blijven).

Wat is een goede camera voor ons?

De specificaties die we graag zouden willen zien:

  • De camera moet ofwel op een lichtgewicht hoed gemonteerd kunnen worden of rond de borst van een hardloper worden vastgemaakt
  • De prijs moet lager zijn dan $ 50 $ 75
  • Het cameramontagesysteem moet in staat zijn om sprongen, sprongen, bochten enz. te doorstaan. De hardloper met de camera kan snelheden tot 12 mijl per uur bereiken tijdens het hardlopen op paden met heuvelachtig terrein, dus gedrang wordt een probleem.
  • Een gewicht van minder dan een half pond
  • Resolutie van 1080p
  • Een kijkhoek van 180 graden
  • Een batterijduur van vier uur

We zijn bereid een van de laatste drie op te offeren indien nodig, maar de top twee zijn niet onderhandelbaar.

180 graden is een serieuze fisheye die je daar hebt.
@ArtOfCode Heel erg. We willen graag wat spelen met de opname, om een ​​interessant beeld te krijgen van hoe het is (of niet) om te rennen. Dat heb ik daar ook gezet, deels omdat ik niet helemaal zeker wist waar ik de grens moest trekken.
Om het in perspectief te plaatsen: het menselijk gezichtsveld is 200 graden lateraal (160 per oog), waarvan slechts 17 graden in elk soort detail. Een gemiddelde camera gebruikt een veld van 60 graden en een fisheye kan 100 graden zijn.
Zou je bereid zijn om iets hoger te gaan op de prijs? Misschien zoals onder $ 75? Ik weet niet zeker of je echt een goede camera kunt krijgen voor minder dan $ 50.
Eerlijk gezegd zou een iPhone kunnen werken, hoewel je wat DIY-instellingen nodig hebt voor montage en zo. Ik dacht dit omdat vrijwel iedereen al een iPhone of iets dergelijks heeft.
Twee antwoorden:
#1
+7
palacsint
2015-09-21 04:35:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad je de Mobius Action cam aan.

Picture of the mobius action cam

De camera moet ofwel op een lichtgewicht hoed gemonteerd kunnen worden ofwel rond de borst van een hardloper worden vastgemaakt

Je kunt een magnetische montageclip voor hoeden kopen en het meest eenvoudige pakket van de camera wordt meestal geleverd met een montagehuls met veel opties.

De prijs zou minder moeten zijn $ 50 $ 75

Het is ongeveer $ 70 op eBay en Banggood.

Het cameramontagesysteem moet kunnen overleven sprongen, sprongen, bochten, enz. De hardloper met de camera kan snelheden tot 12 mijl per uur halen tijdens het hardlopen op paden met heuvelachtig terrein, dus gedrang zal een probleem zijn.

I kocht de mijne om te fietsen en ik gebruik hem ook in de stad en offroad zonder problemen met de klittenbandhaken aan mijn helm. Ik heb geen ervaring met andere bevestigingssystemen, maar ik denk dat de gebruikelijke hoofdbanden goed genoeg zijn voor een kleine en lichtgewicht camera als deze.

Weegt minder dan een half pond

Het is slechts 37 gram.

1080p resolutie

Het wordt ondersteund, 30 fps.

Een kijkhoek van 180 graden

Ik denk niet dat deze momenteel beschikbaar is in deze prijsklasse. Mobius (met de nieuwe C-lens) heeft 132 graden.

Een batterijduur van vier uur

Nieuwe versies worden geleverd met een 820 mAh-batterij die meer dan twee uur aan opnames biedt. Ik heb de eerste maanden 140 minuten (1080p, 30fps) kunnen opnemen met mijn camera. (Ik heb het sindsdien niet meer getest.) Met een kleine powerbank kunt u de levensduur van de batterij verlengen en kan deze nog steeds onder uw gewichtslimiet liggen.

#2
+1
Zizouz212
2015-09-20 22:58:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als u een telefoon heeft, kan dit voor u werken.

enter image description here

Snor aanbevolen, maar apart verkrijgbaar .

De camera moet ofwel op een lichtgewicht hoed gemonteerd kunnen worden, ofwel rond de borst van een hardloper worden vastgemaakt.

Weet niet zeker of het een hoed ... Het lijkt meer op een ... Freaky hoofdband die wordt gebruikt om mensen te hersenspoelen en je medelopers te vertragen.

De prijs zou onder $ 50 $ 75 moeten zijn

$ 34,99 te koop voor slechts $ 18. Dat is de helft :)

Het cameramontagesysteem moet in staat zijn om sprongen, sprongen, bochten, enz. Te doorstaan. De hardloper met de camera kan snelheden tot 12 mijl per uur halen tijdens het hardlopen paden met heuvelachtig terrein, dus gedrang zal een probleem zijn.

Ik heb dat niet getest en zal dat waarschijnlijk ook nooit willen. Maar het heeft een koffer!

Een gewicht minder dan een half pond

Het is 90 gram. Is dat minder dan een pond?

  • Een kijkhoek van 180 graden
  • Resolutie van 1080p
  • Een batterijduur van vier uur

Mobiele telefoon wordt apart verkocht. Hangt af van welke telefoon je hebt, laten we hopen dat hij een fish eye heeft :)


enter image description hereDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...