Vraag:
Statische GPS geleverd via standaard antennepoort
Evrkusd
2016-02-24 01:57:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een systeem dat een GPS-signaal van een GPS-antenne nodig heeft om te kunnen functioneren.

Het systeem beweegt nooit echt, en zal daarom altijd dezelfde GPS-coördinaten hebben.

Helaas is het moeilijk om een ​​GPS-signaal naar dit apparaat te krijgen op de fysieke locatie waar het zich bevindt.

Ik vraag me af of er hardware is die aan een antenne kan worden bevestigd poort die automatisch willekeurige GPS-coördinaten naar het aangesloten systeem zou rapporteren. In wezen zou het fungeren als een antenne, maar het rapporteert alleen een enkele set coördinaten. Kent iemand een product als dit, of andere creatieve manieren om dit te omzeilen?

De software op het systeem zelf kan niet worden gewijzigd om geen GPS-signaal te vereisen of statische coördinaten te hebben.

U vraagt ​​om een ​​apparaat dat de constante datastroom - de efemeride - en het zeer nauwkeurige tijdsignaal van elk van de meerdere DOD-satellieten kan vervalsen. Dat * zou * gewoon een bedreiging voor de nationale veiligheid kunnen zijn, als het mogelijk was. Misschien zou de meer directe benadering zijn om een ​​echte GPS-antenne aan het apparaat te bevestigen, met een lange verlenging. Als het te lang wordt, heb je ook een versterker nodig, maar misschien is het een begin? Voor een creatieve oplossing zouden we meer moeten weten over de werkelijke omgeving.
Een antwoord:
#1
+4
Duvrai
2016-12-06 17:40:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt dit bereiken met behulp van een SDR (software-defined radio). Het is in wezen een apparaat dat kan worden geprogrammeerd om elk gewenst radiosignaal te verzenden:

Nuand BladeRF board

Van deze SDR-kaarten is bekend dat ze in staat zijn om GPS-signalen:

(Om een ​​van deze te configureren om GPS-signalen uit te zenden, kunt u bijvoorbeeld gps-sdr-sim gebruiken, een open source Software -Definieerde GPS-signaalsimulator.)Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...