Vraag:
Dockingstation met nieuwe interfaces?
SEJPM
2015-09-12 21:15:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat we allemaal de recente release van Intel Skylake op IFA en Gamescom 2015 hebben opgemerkt.

Skylake heeft een nieuwe generatie processor geïntroduceerd die een nieuwe generatie I / O-interfaces ondersteunt, voornamelijk Thunderbolt 3.

Aangezien ik van plan ben om zeer binnenkort een laptop met Thunderbolt 3 te kopen, ben ik op zoek naar een dockingstation voor die laptop.

Het station moet verbinding maken met mijn laptop via Thunderbolt 3 (bij voorkeur) of via USB 3.1 (type C). Als er absoluut niets is dat Thunderbolt 3 of USB 3.1 (C) ondersteunt, is USB 3.0 (type A) ook acceptabel.

Het zou minstens 4x USB 2.0, 4x USB 3.0 (beide type A), een HDMI interface en een gigabit ethernet-interface. Idealiter zou het ook beschikken over USB 3.1 type C- of Thunderbolt 3-poorten en / of weergavepoort (en).

Is er een bedrijf waarin u geïnteresseerd bent?
@belford, nee Ik heb geen voorkeuren met betrekking tot merken / bedrijven, zolang ze maar enigszins betrouwbaar zijn.
Een antwoord:
#1
+4
belford
2015-09-14 22:45:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vanwege het feit dat dit nieuwigheid op de markt is, zou het niet zo eenvoudig zijn om precies te vinden wat je zoekt, maar Elgato Thunderbolt Dock is relatief dichtbij. We kunnen verwachten dat ze een vergelijkbaar model zullen uitbrengen met Thunderbolt 3 .

  1. Twee Thunderbolt 2-poorten
  2. Ingebouwde HDMI-poort
  3. Ingebouwd Gigabit Ethernet
  4. Drie USB 3.0-poorten

Elgato Dock - Front

Elgato Dock - Back

* "Drie USB 3.0-poorten" * is niet slecht, slecht, ik vroeg om 4x 2.0 + 4x 3.0 (-> 8x USB), dus ik zou een andere hub moeten kopen: (maar mooie foto's wel :) En leuk dat het heeft al een bliksemschicht (hoewel 2) :) Mag ik vragen wat de gebruikelijke manier is om dit dock op uw laptop aan te sluiten? USB? Blikseminslag? "Wat jij wilt"?
Thunderbolt: https://www.youtube.com/watch?v=6Y21dgDHsq0


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...