Vraag:
Toetsenbord voor programmeurs?
Undo
2015-09-11 02:07:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou graag willen investeren in een nieuw toetsenbord - ik typ al een eeuwigheid op een MacBook Pro-toetsenbord en hoewel ik er dol op ben, is het tijd voor iets nieuws en iets ergonomischer.

Vereisten:

 • Moet goed spelen met mijn MacBook Pro uit 2012
 • Mag niet te gemakkelijk rondschuiven, dat is mijn grote ergernis met toetsenborden
 • Moet betaalbaar zijn (idealiter < $ 200, maar veel minder zou beter zijn)
 • Het formaat moet US / QWERTY zijn. Bonuspunten als ik de keycaps eraf kan halen en op Dvorak kan zetten, als ik ooit de ambitie krijg om dat te doen.

Idealiter:

 • Bluetooth , Ik heb niet veel vrije USB-poorten.
 • Ik heb een optie om een ​​OS X-stijl 'opdracht'-sleutelsymbool te hebben in plaats van het vervelende Windows-sleutelsymbool.
 • Geen geluid als hagel die tegen een zinken dak slaat, dat doet me ineenkrimpen als ik typ.

Niet nodig:

 • Numeriek toetsenbord: ik haat die dingen en gebruik ze toch nooit
 • Draagbaarheid: ik heb geen problemen met het gebruik van mijn MacBook-toetsenbord tijdens het reizen.

Ik heb goede dingen gehoord over de CODE-toetsenborden - heeft iemand er ervaring mee? Zijn er andere toetsenborden die wellicht goed werken voor mijn behoeften?

Vijf antwoorden:
#1
+39
Cfinley
2015-09-11 20:51:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Net als het CODE-toetsenbord, zal ik het WASD Keyboards mechanische toetsenbord met 87 toetsen aanbevelen. De basiskosten zijn $ 145 USD, maar kunnen oplopen tot $ 185. Laten we uw vereisten een voor een bekijken.

Vereisten :

 • Moet goed spelen met mijn MacBook Pro uit 2012

Dit maakt gebruik van een standaard USB-connector zonder speciale stuurprogramma's. Dit werkt met je MacBook.

 • Mag niet te gemakkelijk rondschuiven, dat is mijn ergernis met toetsenborden

Hij weegt 2 pond en heeft rubberen voetjes de onderkant om te voorkomen dat deze beweegt. Zelfs met de plastic voetjes aan de achterkant om het toetsenbord te kantelen, beweegt het niet vanzelf.

 • Moet betaalbaar zijn (idealiter < $ 200, maar veel minder zou beter zijn)

Afhankelijk van je keuzes, die ik onderaan zal bespreken, werkt dit toetsenbord overal van $ 140-185 USD. Het is een duurder toetsenbord, maar je krijgt waar je voor betaalt.

 • Het formaat moet US / QWERTY zijn. Bonuspunten als ik de keycaps eraf kan trekken en op Dvorak kan zetten, als ik ooit de ambitie krijg om dat te doen.

Aangezien dit een mechanisch toetsenbord is, kun je de toetsen eraf halen als je dat wenst. De toetsen zijn echter alleen hetzelfde als ze zich op dezelfde rij bevinden. Bij uw bestelling krijgt u de mogelijkheid om de key-caps aan te passen. U kunt zowel de QWERTY-letters als de Dvorak-letters op hetzelfde toetsenbord hebben.

Er zijn hardwareschakelaars op het toetsenbord waarmee u de lay-out kunt wijzigen van QWERTY naar Dvorak. Je hoeft alleen maar het toetsenbord los te koppelen om het te doen (meer hierover hieronder).

Idealiter :

 • Bluetooth, ik heb geen zeer veel vrije USB-poorten

Dit komt niet met Bluetooth. Je zult een USB-poort moeten gebruiken.

 • Een optie hebben om een ​​OS X-stijl 'commando'-sleutelsymbool te hebben in plaats van het vervelende Windows-sleutelsymbool.

Ze bieden de Windows-, Mac- en Linux-symbolen voor de toetsenborden.

 • Het klinkt niet als een hagel die tegen een zinken dak slaat, dat maakt me ineenkrimpen als ik typ.

Er zijn stillere schakelaars beschikbaar voor dit toetsenbord. Blijf uit de buurt van de groene en blauwe schakelaars. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van schakelaars voor je toetsenbord, bekijk dan het antwoord van Jeff Atwood op Super User.

Niet nodig :

 • Numeriek toetsenbord: ik haat die dingen en gebruik ze sowieso nooit

Dit toetsenbord heeft geen numeriek toetsenbord.

 • Draagbaarheid: dat doe ik niet ' Ik heb geen problemen met het gebruik van mijn MacBook-toetsenbord tijdens het reizen.

Dit toetsenbord kan worden meegenomen, maar het is misschien het beste om het thuis te laten.

Andere voordelen :

 • Met hardwareschakelaars (aan de onderkant van het toetsenbord) kun je je toetsenbord verder aanpassen. Bekijk hun documentatie om precies te zien wat ze kunnen doen.

 • U kunt kiezen hoe dit toetsenbord eruitziet en aanvoelt door de toetskapjes ( de kleuren en letters voor elke toets), het type schakelaar, en voeg O-ringen toe om ruis van het toetsenbord te verminderen. O-ringen zijn als kleine elastiekjes die aan de onderkant van elke toets worden bevestigd om het geluid van het dieptepunt van de key-cap te verminderen (bekend als de "clack"). O-ringen kosten $ 15 en $ 10 extra om ze voor u te laten installeren.

 • De USB-kabel kan worden verwijderd. Het is een standaard USB-A naar USB-microkabel.

 • U kunt de sleutels volledig vervangen als u het uiterlijk beu wordt.

Andere nadelen :

 • Sommige Cherry MX -schakelaars zijn duurder dan de andere . Browns voegen $ 5 toe aan de kosten, Reds $ 10, en Clears en Green $ 15.

 • In tegenstelling tot het CODE-toetsenbord heeft dit geen achtergrondverlichting. Dit kan het moeilijker maken om in het donker verder te typen.

 • Het toetsenbord en de toets-caps zijn behoorlijk dik. Vanaf de onderkant van het toetsenbord tot de bovenkant van de eerste rij toetsen is ongeveer 2,5 cm. Dit kan even wennen zijn als u een dun of laptoptoetsenbord gebruikt.

#2
+24
ArtOfCode
2015-09-11 02:18:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

CODE-toetsenborden behoren inderdaad tot de beste die ik heb gevonden.

Ik gebruik de CODE 104 MX Blue en ik vond het geweldig.

 • Het glijdt niet (rubberen voetjes en goed gewicht).
 • $ 145 (overigens vallen alle CODE-toetsenborden ruimschoots binnen uw budget)
 • Leuk en klikken zoals een mechanisch zou moeten zijn - maar de "hagel op een zinken dak" wordt gedempt zodat je niet constant geratel krijgt (gebruik MX Brown-doppen als je volledig gedempte klikken wilt).
 • Er is een versie ervan zonder numpad
 • Het heeft heeft de Windows-toets en geen opdrachttoets - maar u kunt de Windows-logotoets uitschakelen of deze omwisselen om te functioneren als een commandotoets
 • Met achtergrondverlichting (instelbaar en omschakelbaar)
 • U kunt schakelen tussen QWERTY, Dvorak en een aantal andere lay-outs

Ik gebruik het met een Windows-laptop, dus ik kan niet garanderen dat het werkt op een Mac - maar ik kan me voorstellen dat het werkt. Het wordt ook standaard geleverd als bedrade USB - dit kan worden omgezet in een PS / 2-verbinding, maar ik geloof niet dat het Bluetooth-compatibel is.

Ik ben niet zeker van CODE, maar de meeste op cherry-MX gebaseerde kaarten hebben compatibele keycaps, dus als de stijl die op dat toetsenbord wordt gebruikt niet te uniek is, kun je altijd een vervangende keycap bestellen met een mac-opdrachtpictogram voor de Windows-toetsen . Ook vermeldenswaardig cherry-MX bruine schakelaars voor het tastbare gevoel zonder de klikachtige klik.
Ik zou MX Blue-schakelaars niet aanbevelen om over een miljoen jaar te programmeren. Blues is extreem luid in vergelijking met elk ander type. Als hoorbaar voelbaar geluid en feedback nodig zijn, is MX Brown de juiste keuze.
Ik hou van mijn clicky-toetsen, dus ik ben waarschijnlijk niet de persoon die keycaps aanbeveelt. Als MX Brown stiller is, en je wilt dat, ga daar dan voor. Keycaps zijn vervangbaar.
#3
+20
enderland
2015-09-11 02:39:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik dit toetsenbord al een aantal jaar (ik heb er twee gekocht, een voor thuis en een voor het werk): Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard.

 • Het werkt prima met mijn Macbook-pro's (ik heb er 2010 en 2015 mee gebruikt) en ook met Windows.
 • Er zijn pads die niet wegglijden (rubberen voetjes)
 • $ 70 of zo op Amazon momenteel
 • US / QWERTY-configuratie, zonder numeriek toetsenblok (wat toevoegt een enorme hoeveelheid ergo-ervaring, je bespaart veel armbewegingen wanneer je je muis gebruikt)
 • Het is de clicklet-toets, wat betekent dat het vrij stil is (vergelijkbaar met mijn Macbook Pro's)
 • Geen numeriek toetsenblok bevestigd (het heeft een losstaand toetsenbord, wat prettig is als je er een paar keer een nodig hebt)
 • Heeft een enkele kleine usb-ontvanger (slechts 1 voor zowel numeriek toetsenblok / toetsenbord)
 • Batterijen gaan geruime tijd mee in het toetsenbord, het numerieke toetsenblok is minder, maar ik gebruik het nooit, dus ik doe geen moeite om ze te vervangen

Als ik de afgelopen jaren heb gekeken, is het de alleen niet-bedraad, ergonomisch toetsenbord zonder numeriek toetsenblok.

Het enige nadeel is dat het usb is.

Ik zou dit zeker onderschrijven. Zeer comfortabel in gebruik. Ik heb er twee, een voor thuis en een voor werk. Je kunt hem ook in een rugzak meenemen. Dit is een geweldig toetsenbord. De muis die erbij wordt geleverd is ook geweldig.
Microsoft-interface-apparaten zijn over het algemeen erg goed. Ik vond het jammer dat mijn Intellimouse 3.0 eindelijk in het stof bijt.
#4
+3
cjm
2016-01-31 10:51:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou de Matias Laptop Pro aanbevelen. Subjectief gezien zijn de Quiet Click-schakelaars mogelijk mijn favoriete stille schakelaar.


Laten we het vergelijken met uw vereisten:

Moet goed spelen met mijn MacBook Pro uit 2012

De mijne werkt erg goed met mijn MacBook Pro uit 2009 en mijn iPhone.

Mag niet te gemakkelijk rondschuiven, dat is mijn grote ergernis toetsenborden

Ik heb het niet als een probleem ervaren.

Moet betaalbaar zijn (idealiter < $ 200, maar veel minder zou beter zijn)

De kosten zijn $ 170 + verzendkosten vanaf Matias, momenteel $ 160 en gratis verzending met Prime op Amazon.

Formaat moet US / QWERTY zijn. Bonuspunten als ik de keycaps eraf kan halen en op Dvorak kan zetten, als ik ooit de ambitie krijg om dat te doen.

Dit bord is US / QWERTY. U kunt afzonderlijke F & J-toetsen bestellen als u niet wilt dat de homing-hobbels zich op de verkeerde plek bevinden. Als bonus vermelden de aandelenlimieten voor dit bord ook de karakters die je kunt typen met option + key en option + shift + key.

Idealiter:

Bluetooth, ik heb niet veel vrije USB-poorten

Deze is 100% bluetooth.

Heb een optie om een OS X-stijl 'command'-sleutelsymbool in plaats van het vervelende Windows-sleutelsymbool.

Heeft ook de modifiers in de juiste OS X-volgorde en zegt "option" in plaats van "alt".

Het klinkt niet als hagel tegen een zinken dak, dat doet me ineenkrimpen als ik typ.

Het is niet zo stil als mijn TypeHeaven, maar niet luider dan de MX Clear-schakelaars van het CODE-toetsenbord. Beslist geen "superclicker".

Niet nodig:

Numeriek blok: ik haat die dingen en gebruik ze toch nooit

Hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Draagbaarheid: ik heb geen problemen met het gebruik van mijn MacBook-toetsenbord als ik op reis ben.

Dat snap je toch.

#5
+3
Paul Lefebvre
2016-09-09 01:01:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik de Kinesis Freestyle 2 voor Mac nu al een aantal jaren. Ik had de originele Freestyle, maar was versleten!

De Freestyle is uniek omdat het een gesplitst toetsenbord is waarvan de twee helften met een kabel zijn verbonden. Het is USB (waar ik de voorkeur aan geef) en heeft native Mac-toetsen en geen numeriek toetsenblok. Ik hou ook van de zwarte kleur die geen vuil laat zien. Het is een stil toetsenbord met een vrij zachte aanslag.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...