Vraag:
Extern gevoede USB Active Repeater
Jonathan Mee
2016-03-07 06:27:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een Surface-tablet. En ik moet het USB-signaal op ongeveer 10 'afstand krijgen.

Dit is wat ik heb geprobeerd:

  1. Een actieve hub op 5' afstand, en dat werkt niet . Blijkbaar zet de tablet niet genoeg stroom op de USB om de hub 5 'weg te voeden.
  2. Een actieve hub naast de tablet en nog eens 5' weg. Hetzelfde probleem, want nogmaals, de laptop is de stroombron en levert niet genoeg stroom om de hub 5 'van stroom te voorzien.
  3. Ik heb beide hubs verwisseld voor hubs met externe voeding, maar het blijkt dat de externe voeding was alleen bedoeld om dingen op te laden als de hub niet op een bron was aangesloten.

Alles wat ik hier echt nodig heb, is een externe actieve hub. Ik wil dat het zijn eigen stroom gebruikt, niet de bronstroom om het signaal te herhalen. (En ik wil niet meer 4 hubs hoeven te kopen om dit te bereiken.) Bestaat zoiets?

BEWERK:

Het lijkt erop dat dit is ook een probleem voor de Raspberry Pi. Waar de stroom op de USB onvoldoende is om sommige apparaten / apparaten die ver weg zijn aan te sturen. Het lijkt een significant genoeg probleem dat het aanpassen van een hub als een goede oplossing werd beschouwd: http://hackaday.com/2013/05/25/add-external-power-to-any-usb-hub/

Zoals ik begrijp, zijn er hubs die de stroom via de USB correct aanvullen. Misschien heb ik hier alleen de juiste hub nodig.

De Pi heeft inderdaad last van stroomproblemen, met de USB. SE Raspberry Pi heeft veel vragen in de trant van "Waarom werkt mijn Wi-Fi USB-stick niet", waarop het antwoord steevast is: "Gebruik een extern gevoede USB-hub" (of "gebruik een krachtigere voeding"). TBH, niet alleen Wi-Fi-sticks, maar ook externe HDD's, zelfs schijven van paspoortformaat, hebben hetzelfde probleem.
Twee antwoorden:
#1
+2
Greenonline
2016-03-14 04:22:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou een Dynex DXHUB23 4-poorts USB-hub van $ 9,95 willen aanraden. Als dat niet lukt, kunt u een actieve USB 2.0-repeater-kabel gebruiken. Deze zijn er in overvloed, gewoon een zoekopdracht op Google. Voor $ 14,95 is er op Amazon bijvoorbeeld de PTC Premium 33ft / 10 meter USB 2.0 actieve repeater / verlengkabel:

10 Meter USB 2.0 Active Repeatre

Als u echt een lange weg (20 m) wilt verlengen, kunt u de USB 2.0 Hi-Speed ​​Active Extension Repeater-kabel (AA M / F), 20 meter (65 ft.)

USB 2.0 Hi-Speed Active Extension Repeater Cable (A-A M/F), 20M

#2
+2
john kieran
2016-03-16 06:12:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Cable Matters 10 meter (33ft) USB 3.0 actieve verlengkabel is wat je zoekt. Hij wordt niet geleverd met een stroomadapter, maar in tegenstelling tot de meeste USB-repeaters kan hij wel met één worden gebruikt. enter image description here

Ik heb gelezen dat deze repeater uitstekend samenwerkt met deze generieke 5V-adapter, wat betekent dat u zonder problemen een volledig gevoede USB-hub aan het einde van de kabel kunt hebben. Deze twee zullen je ongeveer $ 40 kosten.

Ik realiseer me dat je op zoek was naar een veel kortere kabel, maar ze zijn niet echt 10 'kabels met stroomadapters.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...