Vraag:
Smartphones onder $ 100 voor Android-ontwikkeling
Nick Winans
2015-09-10 01:40:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een smartphone die ik kan gebruiken voor het testen en ontwikkelen van mijn Android-app. Elke Android-versie boven 2.3 is oké en elke schermgrootte is goed. Ik heb momenteel een Nexus 7 en wil een ander, kleiner schermformaat. Zijn er voor deze prijs goede smartphones?

`Android-versie boven 2.3`, inclusief of exclusief 2.3?
Heeft u specifieke functievereisten, zoals Bluetooth LE, camera aan de voorzijde, enz.?
@Timmy inclusief Android 2.3
@rob Ik heb geen specifieke vereisten behalve wifi en mobiel (3G is oké). Mijn applicatie gebruikt alleen data.
Als je een zeer goedkope smartphone wilt om te testen hoe de app zou presteren met beperkte middelen, kun je waarschijnlijk gratis een oude smartphone krijgen, zoals een Samsung Galaxy S2. Je kunt ook een nieuwere krijgen met een gebarsten scherm van eBay of Craigslist. In beide gevallen zou je moeten rondkijken om te zien welke modellen er onder de voorwaarden beschikbaar zijn.
Zeven antwoorden:
#1
+26
Gilles 'SO- stop being evil'
2015-09-10 13:30:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik de emulator die bij de Android-ontwikkelingskit wordt geleverd.

Kosten: $ 0.

Het enige punt van testen met een fysiek apparaat is als u de compatibiliteit en ergonomie van uw applicatie met een fysiek apparaat wilt controleren: hoe deze gebruikmaakt van niet-alomtegenwoordige randapparatuur zoals een vingerafdruklezer, hoe deze samenwerkt met fabrikantspecifieke software, enz. Dit is handig als u test met honderden verschillende apparaten. Testen met één goedkoop apparaat leert je niets.

De emulator geeft je meer mogelijkheden dan welke telefoon dan ook. U kunt bijvoorbeeld (en wordt aangemoedigd) testen met meerdere schermresoluties.

Goed antwoord. Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat bepaalde soorten apps moeilijk te testen kunnen zijn met de emulator. Het is misschien verbeterd sinds ik het een paar jaar geleden voor het laatst gebruikte, maar zoals ik me herinner, ontbraken er op dat moment een paar simulatiefuncties, zoals het invoeren van GPS-coördinaten of het aansluiten / loskoppelen van een kabel.
De emulator die bij de Android-ontwikkelingskit wordt geleverd, is vrij traag, misschien wil je Genymotion eens bekijken voor een snellere VM.
@FranckDernoncourt Het hangt af van wat uw app doet. Als het bedoeld is om op low-end telefoons te draaien, is testen op de langzame emulator een goede opfriscursus.
@Gilles Ik ben het ermee eens, de geleverde VM kan goed genoeg zijn.
Het is ook bijna onmogelijk om de emulator aan te sluiten op een overbrugde netwerkverbinding - normaal werkt elk apparaat op een geïsoleerde netwerkinterface.
#2
+19
Franck Dernoncourt
2015-09-10 01:48:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kijk naar Xiaomi (op drie na grootste smartphonemaker ter wereld) voor redelijk geprijsde telefoons met goede specificaties, die qua prijs vaak moeilijk te verslaan zijn.

Bijv. de Xiaomi Redmi 2 Pro-smartphone voldoet aan al uw vereiste specificaties en kost ~ 130 USD: 4G LTE, 2GB RAM, 16GB geheugen, MSM8916 64bit Quad Core 1.2GHz, Android 4.4, 4.7 inch HD OGS-scherm, dubbele camera's. ( alle specificaties)

Bekijk deze lijst met populaire Xiaomi-telefoons voor een ruimere keuze, sommige zijn iets goedkoper (bijvoorbeeld Xiaomi Redmi 2A A op 102 USD).

Het OP wil een smartphone ONDER $ 100 en u vermeldt modellen BOVEN $ 100.
@niutech 102 is niet zo ver weg ...
Ja, maar waarom zou je zulke dure telefoons kopen als je een nieuwe [Moto G] kunt krijgen (http://www.motorola.com/us/smartphones/moto-g-2nd-gen/moto-g-2nd-gen. html) voor $ 99 of [BLU Advance] (http://amzn.com/B018IZ0SWI) voor $ 59? Om nog maar te zwijgen van gebruikte exemplaren.
@niutech Moto G was niet op $ 99 toen ik het antwoord schreef. Ook twee keer minder RAM.
Natuurlijk, maar je hebt niet zoveel RAM nodig voor het testen van apps. Houd er rekening mee dat uw apps op veel lagere apparaten worden uitgevoerd, dus u moet ze in reële omstandigheden testen.
@niutech Nou, het OP heeft niet gespecificeerd.
#3
+13
Cfinley
2015-09-10 02:08:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Moto E is een goedkope mobiele telefoon met een prijs van ~ $ 120 USD voor het 3G-model (buiten contract). Het heeft 1 GB RAM, 8 GB intern geheugen, ondersteunt tot 32 GB microSD en Android 5.0. Het scherm is 4,5 "qHD 540x960 245 ppi IPS. Het 3G-model heeft een 1,2 GHz quad-core CPU (Snapdragon 200) en een Adreno 302 GPU (400 MHz).

Ook als je het bestelt bij Motorola rechtstreeks, u krijgt gratis verzending.

Je kunt een nieuwe Moto E krijgen voor [$ 75] (http://amzn.com/B00TFAVFJG) op Amazon.
#4
+10
rob
2015-09-10 03:27:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koop gewoon een goedkope prepaid / contractloze Android-telefoon zoals de LG Optimus Exceed 2 of Moto E.

De Exceed 2 is vaak te koop voor slechts $ 15- $ 20 en heeft een dubbele -core CPU en 4 GB flash.

De Moto E is vaak te koop voor $ 40 en heeft een quad-core CPU en 8 GB flash. Ik kocht er een voor $ 10 op Black Friday 2015. De camera is rotzooi, maar verder is het een goede low-end Android-telefoon voor ontwikkeling.

Er zijn ook andere prepaid-telefoons met oudere versies van Android aangezien oudere ontgrendelde modellen beschikbaar zijn op de tweedehandsmarkt (bijv. eBay) voor ruim onder de $ 100.

Houd er rekening mee dat, hoewel veel mensen high-end telefoons hebben, vele anderen goedkope telefoons hebben, en het is handig om een ​​app te testen op verschillende hardware.

#5
+3
Rubydesic
2015-11-20 03:49:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bekijk dit eens: LG Optimus Exceed 2

  • Android 4.4
  • 1.2 Ghz dual-core CPU
  • 4 GB intern geheugen + microSD-kaartsleuf
  • 4,5 "scherm, 800 x 400 resolutie
  • $ 20 gratis verzending op BestBuy

Het is vooraf betaald, dus niet handig om te bellen, maar het kan worden gebruikt voor ontwikkeling.

prepaid kan prima zijn om te bellen, afhankelijk van hoe vaak het gebruik is.
#6
+2
Dhruva
2015-12-30 12:46:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad je aan voor de Moto E te gaan (elke generatie, bij voorkeur de nieuwste) of een Android one-apparaat te verzenden, want dit zijn de 'puurste' Android-apparaten in de 100 $ - 120 $ segment beschikbaar.

Het grootste voordeel is dat ze geen bloatware uitvoeren, wat betekent dat je een overzichtelijke ervaring hebt met je Android-apparaat, en dat je de hele tijd op de hoogte blijft (Google verzendt updates naar deze apparaten sneller naar deze apparaten in vergelijking met andere OEM's).

#7
-1
Blake
2016-08-30 14:53:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet dat dit een beetje laat is, maar ik heb net ontdekt dat Alcatel Fierce 4 een telefoon heeft voor metro-pc's en dit najaar er een zal uitbrengen voor T-Mobile. Het is $ 69 USD. Het komt met marshmallow.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...